Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan?
007 végű
Telefonszámod még ugyanaz?
Megnem mondják h szétvolt kapva... Majd nézd meg És ilyen hanggal gyorsabban megveszik
hangja tetszik annak is, de túl drága ahhoz a gyári kipuff hogy szétkapjam, ez meg olcsó, bármikor vissza tudom rakni a gyárit, ha esetleg felém kullogna valaki akinek kéne a motor, neten enyém a legolcsóbb 2007es de az adás vétel topikban még így is drágállják...
Szerintem ne baszogasd.... Súlyelosztás kivan találva a motoron meg minden hidd el Szedesd ki belőle a furulyát meg az utolsó két kamrát és akk ugy nem lesz szar üres cső hangja. Magyarul olyan hangja lesz mint az enyémnek. Az jó nem?
ok , majd msnen megbeszéljük, nem tapizom csak nézegettem azt a kiput és minnél inkább feljebb szeretném rakni a fekete műanyag részhez és csak azért kérdezem hogy nem e olvasztja meg ha túl közel van, de úgy emlékszem hogy a nyitott dobok nem melegednek annyira mivel a gázok nem keringenek benne, nem adnak le hőt
Te nagyon beteg vagy Minek fogdosod a kipuffot? Jah mi a westendnél talizunk és onnan megyünk fel kb 2kor a Citadellára
-nál
neked mennyire melegszik a kipufogód? üzemmeleg motornál mellett hozzá lehet érni?
rám számíthatsz, de az onboard dal csúszunk mert meghalt a kamera, majd valahogyan megoldom
teccsó
Valaki nem tudja hol lehet halogén vagy Super White izzót kapni Budapest környékén?
Amúgy valaki citadella 6.-án?
A sebességet valamiért nem akarja mérni. Már máskor is csinált iet de akkor magától megjavult. Mitől van ez? Most megint csak nem méri. Mit csináljak vele?
Ha esetleg vkinek aktuális...: AXO túracsizma eladó
Leszedtem az egészet.
És ismerőssel gyártottuk az egész tartó részt é s asárvédő belső részét is. és a gyárit simán visszalehet tenni
vvvvv.... köszi....:/
atosz azt a ledes indexes cucot hogy raktad fel a sárvédőt levágtad? ahogy néztem egybe van a cuc nem lehet leszedni csak úgy akkor már jön az egész is. vagy nem így van?
A kormánymagasító az 3000ft minimum, ez alatt én nem találtam.
vegyél kormánymagasítót is hozzá , pár száz forint és akkor tuti jó lesz.
Előlre 14-es hátulra 48-as és 428-as lánc megy rá.Nagyvas.hu ott tudsz rá rendelni cuccot naon korrektek .

Üdv
egy új kormányra fáj a fogam sztetek ez bnem lenne alacsony hozzá?http://motorkerekparalkatresze...
Mi a lánc mérete az x-es változatnak és mekkora fogaskerék kell?
Az idén valszeg cserés lesz a fékbetétem, nagyvason nézelődtem, árban nem sok különbség van; Lucas, AP Racing, Goldfren, Newfren van a listán, esetleg valakinek tapasztalat? Tanács ezzel kapcsolatban?
Bizonyos mértékig természetes és jelen van minden motornál...