Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

firefoxal próbáltad? mert azzal nekem se szokott jó lenni, próbáld explorerrel
Nekem 1 darabot se dob ki.
nagyvasnál típus alapján bírsz találni, asszem 3 márka van
Valaki lécci írja le h mien fékbetét kell
ady_trial@hotmail com XT125X itt van a címem bocsi hogy nem írtam eddig csak külföldön voltam.
Lécci valaki írja le h mien fékbetét kell a motorhoz meg h mekkora lánckerekek mert megrendelném csak nem tudom a méreteket.
köszi nagyon hangulatosak a képeid ügyes
megnéztem öket
Ezen a gépen nincs meg eredeti méretben az a kép, hétfőn este feltöltöm, ha elfelejteném szólj rám! Viszont itt megtalálod kicsivel nagyobb méretben!
nagyon jók a képeid az adatlapodon nem tudnád ide kirakni azt amin az xt van és hátúl meg süt a nap
Ebben a tesztben leírtam dióhéjban a véleményem! Szerintem olvass kicsit utána a dolgoknak és konkrét kérdést tegyél fel! Mert ha "csak" "infot kérsz" a motorról... akkor annyittudok mondani hogy: jó motor!
Sziasztok!
Nyár végén én is a Yamaha XT 125 X melllett fogok dönteni szerintem.. Esetleg tudnátok infot adni a motorról?
Ja tényleg, de attól is függ hogy milyen fordulaton van használva!
hát ezért nekem nempont ez a véleményem...
Na ezért szeretem én az Xt-t, elnyűhetetlen a blokkja!
Volt egyszer vezérmű lánc csere. jeladó 3000km-nél azóta jó. Volt pár csapágy kerék(2x) és kormány(3x). Állandó lámpa gondok, ezért le is cseréltem az egész fejidomot, a hátsó sokszor kiég. Volt egyszer feszültség szabályzó csere is.. lényegében ennyi..6E km óta nyitott dob van rajta.. semmilyen belső alkatrész csere nem volt.. és még kompresszió is van benne üdv
ÁDY
Ady megadod az msn címedet?
Ennyi km után hány dugót cseréltél? Vagy főtengelycsapágyat, főtengelyt vagy vezérműláncot?
WoW! Szép teljesítmény! Vmi nagyobb gond jelentkezett eddig?
Hányszor cseréltél jeladót?
igen..
futár vagy hogy ennyit mész a motorral?
Ez a tiéd?
Nah, ehhez mit szóltok?

Üdv mindenkinek
Valaki nem tudja megmondani hogy mi lehet a gond ha egyik pillanatról a másikra nincs index a motoron?