motor ár témához annyit szólnék hozzá hogy használtautón egy 2008as van 540 ért, Ő valószínű azért adja ilyen olcsón mert meg van szorulva vagy van valami galiba a motorral, ~600e Ft ért vannak még 2005-2006osok is, csak hát ez az egy 2008as jól betett nekünk akik most akarják eladni mivel ahány kereskedőt kérdeztem hogy mennyiért venné meg/számítaná be, az egyből használtautót néz és azzal jön hogy 540ért már van 2008as is...
Ma ajánlottak nekem elég baráti áron jobb és baloldali kék színű idomot felmatricázva (R-es verzióhoz), használt, de nagyon szép állapotban van, csak ahol csavarozva volt, ott van kicsit kimattulva (de az amúgy sem látszódik). Ha érdekel valakit, lepasszolom. (kb 20e ft a kettő összesen)
Emberek proba szerencse motorok terén!Vagy összejön majd vagy nem!Valakinek csak kell majd motor!Azért ne vesszünk itt össze ennyi kis dologért!Hajrá mindenkinek!
Mert a 150et ő zsebre tette volna, és úgy vállalta volna át a hitelt, de nyilván örül, hogy megszabadul tőle, és hakikápézod, akkor tisztázza magáról a hitelt.
540-ért 2008-as vagy részletre van vagy valami baja van valószínűleg. Vagy ha nem akk vegye meg akinek kell. De elég ritka h valaki olcsón adja a motorját és full jó is.
Nemfeltétlenül csak az évjárat a mérvadó szempont, persze sokat számít vásárlásnál, de lehet egy 2005ös pl jobb állapotban mint egy 2-3 évvel fiatalabb; én legalábbis ugy vagyok vele h mindenképpen látni kell és mindent összevetve mérlegelni!
Annyi pénzért nem drága!Ilyen árban nem hiszem hogy fog kapni az ember jó állapotú motort!530-ért nem sok amilyen állapotban van ahhoz képest szerintem jo!Most sztem mindenki elakarja adni a motorját!Én már kinöttem és azét adom el,nem pedig azért mert valami kínja van és már unom nagyonnem semmi bajom sincs vele!Kell a nagyobb vérű jószág!
28822
"Készpénzre viszont 540.000ft-ért elvihető."
2008-as van neten 540-ért és az sem kell senkinek sem.