Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem meg mi XTsek fogjunk össze és 700.000 alatt ne adja el senki
motor ár témához annyit szólnék hozzá hogy használtautón egy 2008as van 540 ért, Ő valószínű azért adja ilyen olcsón mert meg van szorulva vagy van valami galiba a motorral, ~600e Ft ért vannak még 2005-2006osok is, csak hát ez az egy 2008as jól betett nekünk akik most akarják eladni mivel ahány kereskedőt kérdeztem hogy mennyiért venné meg/számítaná be, az egyből használtautót néz és azzal jön hogy 540ért már van 2008as is...
Mondja már meg valaki nekem, hogy mekkora az XT első teleszkópjának belsőcső átmérője!
Ma ajánlottak nekem elég baráti áron jobb és baloldali kék színű idomot felmatricázva (R-es verzióhoz), használt, de nagyon szép állapotban van, csak ahol csavarozva volt, ott van kicsit kimattulva (de az amúgy sem látszódik). Ha érdekel valakit, lepasszolom. (kb 20e ft a kettő összesen)
Emberek proba szerencse motorok terén!Vagy összejön majd vagy nem!Valakinek csak kell majd motor!Azért ne vesszünk itt össze ennyi kis dologért!Hajrá mindenkinek!
öö, igenigen nincs különbség szerintem:)
Ez is igaz van benne valami
Mert a 150et ő zsebre tette volna, és úgy vállalta volna át a hitelt, de nyilván örül, hogy megszabadul tőle, és hakikápézod, akkor tisztázza magáról a hitelt.
Tudom olvastam. De elég ratyik mert haverom is venni akart Dt-t csak basztak szólni h hitel van rajta és 3 órát utaztak ezért.
De akkor is oda van írva hogy 540 és viheted. nem én találtam ki,
Jó elhiszem. De majd nyáron vagy nyár végén hidd el h fognak keresni
De számolj már utána.... Meg most mért adná oda olcsóbban? H fizesse a részletet utána még?
Enyém 2008.11 havi árultam 600-ért is mégcsak telefonsem volt.
Te okos gyerek 540 es hozhatod is.
Te matekzseni 150 000 +56*8800= 650 000 kerekítve;)
Vagyis akkor különbség nincs köztük?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_125-34
28822

"Készpénzre viszont 540.000ft-ért elvihető."
540-ért 2008-as vagy részletre van vagy valami baja van valószínűleg. Vagy ha nem akk vegye meg akinek kell. De elég ritka h valaki olcsón adja a motorját és full jó is.
Szerintem nincs, de nem vennék rá mérget...
Nemfeltétlenül csak az évjárat a mérvadó szempont, persze sokat számít vásárlásnál, de lehet egy 2005ös pl jobb állapotban mint egy 2-3 évvel fiatalabb; én legalábbis ugy vagyok vele h mindenképpen látni kell és mindent összevetve mérlegelni!
X/R változatok gáz és kuplung bowdenjei megegyeznek?
Na ne etess már hogy aki motort akar venni az vesz egy öreggeb 530-ért amikor van 2008-as 540-ért.
Annyi pénzért nem drága!Ilyen árban nem hiszem hogy fog kapni az ember jó állapotú motort!530-ért nem sok amilyen állapotban van ahhoz képest szerintem jo!Most sztem mindenki elakarja adni a motorját!Én már kinöttem és azét adom el,nem pedig azért mert valami kínja van és már unom nagyonnem semmi bajom sincs vele!Kell a nagyobb vérű jószág!
Sztem drágán adod. te is valami 550-ért vagy 530 már nemtom de sztem sok.
2008-as van neten 540-ért és az sem kell senkinek sem.
Eladó!