Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az átmérője 105mm. lehetett volna vastagabb is de az már sztem órmótlan lett volna.
Bendorf dob nagyon jól szól annyit mondhatok. A legjobb amikor gázlevételvan olyanokat visszadurran.:D
De erre a dobra kíváncsi vagyok. Olyan kis vékonynak tűnik de am nagyon tuti. Hangot akarok !:D
Én is akarok hangot
Énis kiváncsi vagyok a hangjára! Tiednek yutyubon hallgattam a hangját
Kicsi72 csinálj már egy vidit pls. köszcsy
vagy csak kopott a betét
kevés a hátsó fékolaj
Jol néz ki, csak a honlapcím nem jó! Linkeld be!Köszi!
42 e. Ft volt. az ár függ az anyag mintájától és a kipuf alakjától.SzÉP hangja van nem olyan mint némelyiken egy üress kályhacső ordibál értelmetlenül. Telcsin megbeszéltük a dolgokat és ők 2 hét mulva postázták.Minden méret pontos volt, motor nem kell hozzá. PROFIK!
RAPTOR.hu minden le van írva.
aranyos.
nekemiskell! mit lehet tudni róla?
ár? Hang?
kész lett a gyöngy szem
ó bassza meg :D vettem újat és fölöslegessé vált :S
ha egy héttel előbb szólsz akkor elvittem volna
csáá midnenkinek. nem motoros cucc de nem kell véletlenül valakinek 1 radeon x1650pro (agp-s)512megás videókártya?
Helló Adamride mennyiért adod a motrot?Milyen évjárat és hány km van benne?
hali, a henger téma érdekelne engem is :)
kép : felújítottam, átzsíroztam amit kellett, minden egyes csavart letakarítottam :)
Van 160-as henger?: ha tudsz valami oldalt légyszíves linkeld már be ide köszi szépen!Ja és még ELADÓ a motorom ha valakit érdekel irjon!
1 kósza gondolat; véleményeket kérnék? XT, 160as hengerrel, kipuff rendszer, sport légszürö, sport fötengö, kormánymagasito, ledes indexek és hátsolámpa...? vélemény? Árban szerintetek ez mennyi lenne?!
szerintem is ez illik jobban a motorhoz, de a másik is teccik
Én dec27én vtam utoljára, de én csak 30 km-t:)
Tegnap a csudajó időben lenyomtam 270km-t szét áztam, szétfagytam és be esteledett rám mire haza értem de azért jó volt . Karcagról Békéscsabát érintve Gyula és vissza
csak is ez.mivel nem egy gömböjűűű típus.