Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahh megint csendesedik a topic... találtam 2db olyan tükörpárt ami gyárilag 8as 10es...tükrök szerintetek, második vagy harmadik? hogy mutatna? Véleményeket kérek!:)
, hogy összejött. Ahogy mondtam még xj cuccban tok segíteni, meg az xt villahíd a telóval.
Üdv.: Biti
VizsgaidőSUCKK van... szóval igazoltan vagyok inaktív! + szar az idő....:S:S:S már nagyon kéne a tavasz!
de kihalt ez a fórum
Köszönöm Bitinek a segítséget úgy néz ki már pénteken röffen a gép..... Széles utat ocsó benylit mindenkinek
ja, mondjuk adhatnák kilós kenyér árában
Lehetnének olcsóbbak ezek a motorok
300am van a jawa eladásából meg nyári munkábol meg az összekapirgált pénzemből, tehát még így is kéne szüleimtől kérnem
jól számolsz sajnos
akk az máris 900 + névreírás
ez esett még szóba, velük már le is van beszélve hogy tuti bevennék a motort, a fehér még nem válaszolt, holnap hívom ha nem fog írni
2006os hány km van benne azt még nem tudom, nem válaszolt rá, egy buktatója hogy erre még van egy 100as regadó
"csak"? Hány éves és mennyi km?
800
De én megyek majd elől És mennyibe fáj egy ien cb?
maaajd
De egy onboard vidi majd kell. Az olyan fenyülős
ha meglesz akkor megdumálhatunk bármit de először legyen meg
Hát akk csak kinézetben külömbözik a GSR-től De majd ezt is szívesen kipróbálnám ha lehet de az s elég ha csak viszel vele
100
Akkor a kis honda lesz? Hány Le?
hát igen ez már tényleg csak ízlés kérdése, mert ezek mind 100%osan egy kateg
Jól néz ki. De nekem a GSR akk is jobban bejön. De ez már csak ízlés kérdése. Szóval ez is jókis gép
gsr kényelem szempontjából egy az egyben fz6, fz6al már mentem, lehet hogy a gsr erősebb ezt nem tudom de ha a kereskedő belemegy, akkor honda lesz