Olvass vissza! (bocs, nem akarok ellenszenvesnek tünni de mostanság többször is aktuális volt a téma! Anno énis 70-80 oldalt visszaolvastam fórumon, és választ kaptam minden kérdésemre)
Hali!
Szeretnék xt 125-ös motort venni, légyszíves írjatok véleményt a motorról!
Vannak-e típushibái? fogyasztás stb ami fontos lehet :)
Mennyire megbízható motor?
Előre is köszi.
Üdv:Romesz
Hali!
Nem találom a gyári könyvét a mocinak és lecseréltem az olajat de nemvágom hol kell kiütni belőle hogy gyujtás után ne jelezzen nekem hogy cseréljem le.Előre is kössz.
A posta haza kerülne kb 5 fontba, biztosítással együtt meg max 7-8. Szerintem ugyanolyan a kettő, a Haynes manual-om nem említ a kettő között különbséget. Azt írja az eladó, hogy uk-n kívüli szállítás esetén előtte írni kell neki, és majd megmondja mennyi a pk. Ebben segítek szívesen.
Sztetek 1ezik az R és az X kuplungbovdene? 12.5font korrekt ár, ha meggyőzödtem róla h jó az Res az Xbe akkor valszeg kellesz, Ha aztmondom hogy kell: mikor tudnád küldeni? És mennyibe kerül a postázás? Vagy hogy is van ez?
Nekem is kész lett tegnap a motor, kapott teljes elektronika cserét (kábelköteget), új relét, működik frankón, viszont a km-óra jeladó a visszakötés után nem működött...majd ma megnézzük, hogy mi lett vele, álló helyben nem értem miért menne tönkre. Ja és a gáz mindig beragad pár másodpercre. Lehet, hogy amikor a fejidom vissza lett rakva, akkor a gázbovden rossz helyen lett elvezetve és feszül, de próbaszerűen megmozgatva nem, valamint a markolat is azonnal visszamegy alapállásba, ha elengedem.
Ha valaki le tudná írni, hogy hol megy el a gázbovden gyárilag, azt nagyon megköszönném.
Breki, tudok 12,5 fontért vadi új kupkungbovdemet, 2007-es 0km-es xt125r-ből lett kibontva, ha gondolod..
Látom Gs 500-ad van. Baleset menteset hozzá!A Tzr-t el adtad?
Ha bármi kérdésed lenne az Xt-vel kapcsolatban vegyél fel msn-re .
moto.center93@hotmail.com
Üdv.Márk
Szeretnék xt 125-ös motort venni, légyszíves írjatok véleményt a motorról!
Vannak-e típushibái? fogyasztás stb ami fontos lehet :)
Mennyire megbízható motor?
Előre is köszi.
Üdv:Romesz
Nem találom a gyári könyvét a mocinak és lecseréltem az olajat de nemvágom hol kell kiütni belőle hogy gyujtás után ne jelezzen nekem hogy cseréljem le.Előre is kössz.
Eladóvá vált Yamaha XT 125 X motorom.
AKCIÓ: 499.000 HUF Motort beszámítok! Sürgős!
Tel:. 06-30-600-9936
E-Mail,MSN:. moto.center93@hotmail.com
Amúgy ez az:
http://cgi.ebay.co.uk/XT125-Br...
Tőlük már vettem egy rakás mindent, megbízhatóak.
Ha valaki le tudná írni, hogy hol megy el a gázbovden gyárilag, azt nagyon megköszönném.
Breki, tudok 12,5 fontért vadi új kupkungbovdemet, 2007-es 0km-es xt125r-ből lett kibontva, ha gondolod..
Én 7000 ft-t ért láttam gyárit.
Köszi
Tapadása kifejezetten jó, kis melegítés után akár, lábtartóig lehet döntögetni.