Haverom apjának olyan (van-volt) meghalt vele Nagyon jó kis gép. Szerintem egy próbát tehetnél. De ha nem nem. Csak ha ennyi pénzt kiadsz akk sztem próbálj ki több motort is.
de ha vmi véletlen folytán már meglesz a 600as akkor is mehetünk, motor nélkül biztos nem maradok mert csak beszámításos vételen gondolkozok, és 3 kiszemelt van, csak ősszel kellett volna elintéznem mert 100ezerrel többet adtak volna a motoromért...
Azért mondom h hasonlitsd az XR-hez.... magasság, hasmagasság, ülésmagasság, ezeket ha összehasonlitod már tudsz következtetni! De a legtutibb ha keresel 1et és ráülsz!: Nekem már volt szerencsém! Elég nagynak kell lennie!
Én 183cm vagyok! Háth a 660as XT elég nagy! Nem lesz gond vele... de, ennek utána tudsz nézni, össze tudod hasonlitani, motorinfo oldalán vannak adatok!
Na végül meggyőztetek, maradok az Xt mellet, de még annyi kérdésem lenne nekem előző motorom egy 125xr volt és utáltam benne, hgy milyen alacsony. Szóval én 188cm magas vagyok ahoz szerintetek milyen?
iceman91 pont most néztem egy videódat ahol drz és lc4 és persze az XT660 megy és alázza a népet az XT. olvastam a komenteket, hát szakadtam rajta Persze azt nem kell mondanom, hogy veled értek egyet!
Csak amikor így nyersen egy adat meg van adva az nekem semmit se mond
Na végül meggyőztetek, maradok az Xt mellet, de még annyi kérdésem lenne nekem előző motorom egy 125xr volt és utáltam benne, hgy milyen alacsony. Szóval én 188cm magas vagyok ahoz szerintetek milyen?
Tudok újat occsóért.
Üdv.: Biti
Próbáltalak emilben, de nem él?
iceman91 pont most néztem egy videódat ahol drz és lc4 és persze az XT660 megy és alázza a népet az XT. olvastam a komenteket, hát szakadtam rajta Persze azt nem kell mondanom, hogy veled értek egyet!
na hali köszi mindenkinek!