Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom mennyit szánsz rá de egy Gsr hát...
yamaha fele húzok de a honda ugyan olyan áron sokkal komolyabb technika lenne
Haverom apjának olyan (van-volt) meghalt vele Nagyon jó kis gép. Szerintem egy próbát tehetnél. De ha nem nem. Csak ha ennyi pénzt kiadsz akk sztem próbálj ki több motort is.
nem vagyok suzuki párti
Gsr az szóba se jött?
sor 4 vagy nyomatékos 1 hengeres, sor4 nyert, imádom a hangját meg nekem szerintem túl nagy lenne az xt(méretre)
H h nem xt?
honda cb600 lesz ha minden összejön vagy fz6n, az a gond hogy 550-600ért már 2008asok vannak használtautón és a motorkereskedésben ezt nézik
600-at tuti megér sztem... de még akkor is kell 400 egy 660-ashoz meg x-est veszel nem? MSN?
majdnem mindig csak rejtve:)
motorkereskedésben 550et adnának ért, összel harmati adott volna érte 650et, csak hát hülye voltam...
MSN-en soha nem vagy?
De szalonba eléggé áron alul számítják be sztem... De egy próbát megér.
Na most bezsongtam Amúgy ha jó idő lesz egy szerpentínes vidit csinálhatnánk esztergom meg nemtom mi között az elég jó kis rész. Az megfelelne?
nem lenne egyszerűbb bemenni egy yamaha szalonba? ha szerencséd van még ki is próbálhatod
Igen az lesz a legegyszerűbb, köszi még1x..Am most már csak pénzt kell gyűjtenem.. Május környékén venném meg..
de ha vmi véletlen folytán már meglesz a 600as akkor is mehetünk, motor nélkül biztos nem maradok mert csak beszámításos vételen gondolkozok, és 3 kiszemelt van, csak ősszel kellett volna elintéznem mert 100ezerrel többet adtak volna a motoromért...
úgy néz ki igen, megbeszéljük majd, mehetünk egyet baromkodni városon belül de ha szerpentinezni akarsz nekem az is jó
Nyom191 tavsszal még meglesz a motorod? Csak mert egy onboard vidit csinálhatnánk ha jó idő lesz és még meglesz a motorod....
Azért mondom h hasonlitsd az XR-hez.... magasság, hasmagasság, ülésmagasság, ezeket ha összehasonlitod már tudsz következtetni! De a legtutibb ha keresel 1et és ráülsz!: Nekem már volt szerencsém! Elég nagynak kell lennie!
Ja igen! köszi szépen..

Csak amikor így nyersen egy adat meg van adva az nekem semmit se mond
Én 183cm vagyok! Háth a 660as XT elég nagy! Nem lesz gond vele... de, ennek utána tudsz nézni, össze tudod hasonlitani, motorinfo oldalán vannak adatok!
hali!

Na végül meggyőztetek, maradok az Xt mellet, de még annyi kérdésem lenne nekem előző motorom egy 125xr volt és utáltam benne, hgy milyen alacsony. Szóval én 188cm magas vagyok ahoz szerintetek milyen?
Szia TesóK!
Tudok újat occsóért.
Üdv.: Biti
Próbáltalak emilben, de nem él?
áhh köszönöm szépen!

iceman91 pont most néztem egy videódat ahol drz és lc4 és persze az XT660 megy és alázza a népet az XT. olvastam a komenteket, hát szakadtam rajta Persze azt nem kell mondanom, hogy veled értek egyet!

na hali köszi mindenkinek!