én már csináltam. a jobb oldalra vettem egy 8 x 1,25 ös menetemelkedésű balos csavart és azt lángal szépen össze heggeztettem a tükörszárral. természetesen a gyári tükörből annyit vágtam el mint amannyi hozzá lett rakva. utanna vettem rá 2 db tükörszárra való gomit és semmi nem látszik. ennél egyszerűbb megoldást nem találsz.
a szárra a tükőr valószínű nincsen ráöntve, veszel egy db 10 es rozsdamentes pálcát, leesztergáltatod, lehajlítod satuba és kész, jawa-mra ugyan így csináltam én is és nem lehetett észrevenni hogy nem gyári
köszi, énis azt látom praktikusabbnak; csak nemtom hogy lehet befogni az esztergába... mert ugye a tükör szára nem egyenes... nem tudtok vmi szakembert Miskolc v Saujhely környékén?:D:D:D
Valaki cserélt már tükröt az XT-n? Azt tudom, hogy az 1ik menet 8as a másik pedig 10es; és gondolom ilyen tükör pár nem létezik! Szerintetek, hogy egyszerübb: 10esre vágni 8as menetet? vagy 8as köré perselyt csináltatni? Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban nagy segitség lenne! Ugy döntöttem karácsonyra kap uj tükröket a kicsike!:)
van benne valami mostmár és is látom. De nem baj mert most van szerelőnél egy kisebb felújításon, már alig várom hogy haza érjen és kipróbáljam a "hóba". Amugy meg a Dio-nak is elt volt romolva a km-órája és olyan 4-5ezret elmentem vele és ugy adtuk el
A számlapocskák elhelyezkedéséből.. 8-9es számig szépen katonásan egy szintben kéne állniuk.. itt meg az első kettő szám el van csúszva a többitől. tipikusan ilyen mikor meg van buherálva. ha egyszer hozzányulsz, soha nem tudod egy szintbe hozni...mi sem egyszer csináltunk ilyet. Azonkivül elég valótlan is..
elvileg nekem is lesz majd egy nyitott dobom tavasszal, de az házi lesz(hal lesz )
Előre is köszi, és kellemes ünnepeket
és Boldog karácsonyt mindenkinek, mert lehet hogy nem tudok feljönni holnap
üdv