Az XR valóban erősebb, én XT660Xet szeretnék köv mocinak! Annak nagyon utánaolvastam! Szinte csak jó véleményt olvastam/hallottam róla! Pici negativum az hogy nem állithato az elsö teleszkopok keménysége! Ezt leszámitva, fékek, kezelhetőség, megbizhatóság nagyon jó! Teljesitményt lehet fokozni 1 power comanderrel, sport légszürövel, és kipuffal, zsebbenyúlós tuning de érezhető a hatás! XR650ről nem sokat tudok! XT 660 nagyon jó választás, abban biztos vagyok!
Két össze nem hasonlítható motorról kérném a véleményeteket.. Az egyik az xr650R a másik meg a YamahaXt660X az xr-is supermoto szettel lenne. Tudom, hgy az xr jóval erősebb
Xr-61Le
XT-48Le
De még is nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.. Nekem az is számít hgy a kötelező szervizen kívül ne legyen vele gond..Hát a fogyasztás se egy utolsó dolog... Nyilván azt mondjátok akkor hgy Xt mert kevesebbet eszik stb... De összességében ti melyiket választanátok, ha válaszotokat indokoljátok azt megköszönném...
ja amúgy valami S2 típusú izzó van benne elöl nem? nekem lett cserélve nemrég 1 kicsit erősebbre ( ami ugyanúgy szart se ér xD ) és assztem az van ráírva ja meg a lámpának az üvegére is az van. azt szoktam látni ahogy rávetíti a falra
hát nekem pedig elöl H4 van, cseréltem is xenon hatásúra az is H4es volt de visszaraktam a gyárit mert túl nagy volt a fogyasztása ezáltal túl sok hőt is termelt
Amint írtad xt gyengébb ez ígyvan!
Viszont azon kívül jókat hallottam csak róla.
Két össze nem hasonlítható motorról kérném a véleményeteket.. Az egyik az xr650R a másik meg a YamahaXt660X az xr-is supermoto szettel lenne. Tudom, hgy az xr jóval erősebb
Xr-61Le
XT-48Le
De még is nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.. Nekem az is számít hgy a kötelező szervizen kívül ne legyen vele gond..Hát a fogyasztás se egy utolsó dolog... Nyilván azt mondjátok akkor hgy Xt mert kevesebbet eszik stb... De összességében ti melyiket választanátok, ha válaszotokat indokoljátok azt megköszönném...
vagy ahol lehetrendelni
Aki tud segítsen elöre is köcce...
Új villahidam, bal telóm van hozzá.
Üdv.: Biti
nekem ilyen lesz
Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol van ledes hátsó lámpa +ledes irányjelzők.Jah és meglehessen rendelni neten. köszcsi!