Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

király
Fen van a vidi is!
Nos,most veszek egy xt125-öst és kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mit bír terepen ez a moci...A válaszokat előre is köszönöm :)
volna 2 kérdésem mindenkihez?az xt ben gyárilag van e valami fojtás? a karbiban hányas a fő fuvóka? egy tomosz tesztet olvastam, hogy ugyan az a blokk van benne mint az xt ben és környezet védelmi okból 95 ös fúvokát raknak a 102. helyett. így gyengébb is.
A Képek fent is vannak, a videót most fogom tölteni! Xt
OK
Úgy érti, hogy rakjad főőfeléé máris de kúrvagyorsan. Amúgy szólhattál volna hogy dirr durr lesz, lementem volna élvezkedni.
Hogy érted hogy késő lenne?
ha már föntvolna akkor is késő lenne!
Meg a Fotókhoz ezeket a képeket felrakjam? Azért kérdem mert valaki leszólná hogy gyilkolás meg............
Gondolom értitek!
Szerintetek rakjak fel videót róla?
Helló mindenkinek!

Saját képek az Xt-mről!
Még mindig ott van 2 hete de amikor odavittem ott volt 8 motor kb szóval fingom nincs mikor fog hozzányúlni. De inkább várok ennyit mint h márkaszervízbe hozzá se nyúlnak és egy rakat pénzt kérnek
Adott neki szurit XD de am, én is hallottam pár embertől h ő is érez teljesitménycsökkenést... annyi h nem 125 4t, hnem nagyobb gépek, és ott nem vehető ennyire észre... lehet h tényleg a hideg, pára meg hasonló tényezők befolyásolják... ami nem elképzelhetetlen... nem mind1 h mien levegőt szív be a benzin mellé...
a szerelő mit csinált neki?
A hideg párás ködös nyálas szar idő is okozhatja, nekemis ugyanez volt a helyzet
Nekem is ezt csinálja és elvittem szerelőhöz plusz télen nem méri a sebességet valamiért.
SOS!tegnap jó idő volt felénk 14fok, ki mentem motorozni és nagy megdöbbenésemre 94km/h megállította a gépet. 4be kipörög maxig 5be mintha elvesztette volna az erejét. 8400km van benne gyári állapot. nyáron 108 volt a vége ráhasalva. finom járása van semmi rendellenességet nem veszek észre rajta. nyár végén szervízeltem. olaj+ levegőszűrő csere.indul egy pöcre veszi a fordulatot, mi lehet a gyengeség oka?
hétköznap is elérhető vagyok délutánonként suli után. vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük a részleteket
igen, halogén! 35/35w os:O ... ez nekem furcsa...
akkor az halogén?az enyémben gyárilag hagyományos 35/35w os van
elöl nekem a helyzetjelzőben egy kék led van de az sima szabvány helyzetjelző, bármelyik autós boltban megkapod
csao, sztem rosszul emlékszel a dologra, az én XT-mbe vannak kicserélve az izzók, de hátul van ledes izzó, elöl pedig Xenon hatású magasfényerejű superwhite izzó, kb 5000Ftos beruházás a 2 izzó... az elsö mindenképp megéri, sokkal jobb a fényereje mint a simának, autósboltokba is be lehet szerezni, de tescoba is láttam már, vagy netről is lehet rendelni
sziasztok, régen valaki írta, hogy vett az xtbe LED-es izzót előre :) szóval nem tudom ki volt, ki írta de megköszönném a segítséget, h pontosan milyen típusú volt az izzó és hol tudom beszerezni, köszike :)
gyári áttétel van amugy rajta, és nekem igy jo a 100as utazó... ráhajolás nélkül... persze szélben nekemis kb 90...sajnos arra érzékeny:S de normál körülmények között 100 nekem megvan utazóba