Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont 1l. kell bele. és akkor van a nívó felső jeléig. én már cseréltem. többet nem szabd mert fölkapja az olajat!
Az létezik h csak 1 liter olaj kell bele de sokkal többet bele lehet rakni? Szerelőm azt mondta h túl sok volt benne az olaj......
köszi szépen!
Hali!
Itt tudod letölteni:
um
Igaz nem Yamaha, de a blokk ua.
Sziasztok!Eladó lenne a motorom igy télére !
Én is néztem, hogy a kémlelő nyílást alumíniumból csinálták, elég röhejes.
valakinek van e xt 125. robbantot kép a blokkról? vagy honnat tudnék letölteni?
Ööö, jókérdés... jobb oldalon kell utántölteni az olajat, meg a kémlelönyilás (amit aluminiumbol csináltak) is ott van... szal sztem jobb... de nem tuti
melyik oldalt?
Nincs benne olajszürő... ha leveszed az oldaldeknit ott van 1 ien kis kihúzható "fém rács"... na az az olajszűrő....
az olajszűrő hol található az xt n.?
ez pontosan hol van? a blokkban?hogy néz ki? mit kell vele csinálni, hogy menje?
láttam a képeket + a vidit, király. hanyas fúvókát kapott? mekkora teljesítmény növekedés lett?
köszöntem
felhívtam a faszit de nem 1x rő mert méretre gyártyák és elvileg úgy lesz +csinálva hogy felhívja atosz-t és a méreteket 1eztetnek vagy elmongya hogy csin és mit hát nem toom ... necces:S
ám az xtx +az xtr ilyen téren nem külömbözik igaz?
Atosz4
[2937] április 25. 22:01
Szolnokon van a készítő!:D
Neve:Bende Sándor
Tel:06702564090
1 nap alatt elkészül és nagyon ütős!
El akarja adni a motorját... hirdetésben biztos van telszám, + 120ik oldal környékén kérdeztem tőle h hol mennyiért csináltatta a dobot, és ott irt elérhetőséget...
nem tudja v.ki hogy mia a teljes neve vagy az msn e vagy hasonlót mert így nehéz +keresni:S
köszi
Atosz4 nek van, 149.oldalt nézd vissza. kék xt. Szolnokon csinálják kb 25e.Ft
Úgy hallotam hogy itt valakinek van bendorf kipufja aki magára ismer az írjon legyen olyan szííííííves
Elraktam télére a mocit lesikáltam és +csináltam rajta minden kis szart
de elötte sikeresen ki tudott pattani a sztendernek és a kormány elhajlott rohat szar +oldás......
mi vot a gyíkja?
Én az enyémet ma 3 órán át mostam... de még a hátsó felni nagyon dzsuvás.... de azt már majd tavasszal... ha majd jön a jóidő kiveszem a hátsókereket, és csillivillire tisztitom minden porcikáját
Reméljük a jövöben már nem kellesz nélkülöznöd....
az már egész jó kis csapat nem a motor a lényeg... ilyenkor a társaság a fontos...