Ööö, jókérdés... jobb oldalon kell utántölteni az olajat, meg a kémlelönyilás (amit aluminiumbol csináltak) is ott van... szal sztem jobb... de nem tuti
köszöntem
felhívtam a faszit de nem 1x rő mert méretre gyártyák és elvileg úgy lesz +csinálva hogy felhívja atosz-t és a méreteket 1eztetnek vagy elmongya hogy csin és mit hát nem toom ... necces:S
ám az xtx +az xtr ilyen téren nem külömbözik igaz?
El akarja adni a motorját... hirdetésben biztos van telszám, + 120ik oldal környékén kérdeztem tőle h hol mennyiért csináltatta a dobot, és ott irt elérhetőséget...
Elraktam télére a mocit lesikáltam és +csináltam rajta minden kis szart
de elötte sikeresen ki tudott pattani a sztendernek és a kormány elhajlott rohat szar +oldás......
Én az enyémet ma 3 órán át mostam... de még a hátsó felni nagyon dzsuvás.... de azt már majd tavasszal... ha majd jön a jóidő kiveszem a hátsókereket, és csillivillire tisztitom minden porcikáját
Itt tudod letölteni:
um
Igaz nem Yamaha, de a blokk ua.
felhívtam a faszit de nem 1x rő mert méretre gyártyák és elvileg úgy lesz +csinálva hogy felhívja atosz-t és a méreteket 1eztetnek vagy elmongya hogy csin és mit hát nem toom ... necces:S
ám az xtx +az xtr ilyen téren nem külömbözik igaz?
[2937] április 25. 22:01
Szolnokon van a készítő!:D
Neve:Bende Sándor
Tel:06702564090
1 nap alatt elkészül és nagyon ütős!
de elötte sikeresen ki tudott pattani a sztendernek és a kormány elhajlott rohat szar +oldás......