Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.

vavrekoli! nem akarlak elkeseríteni de ordít a kilométerórádról, hogy vissza van tekerve..

Üdv
Ma reggel -18.... ha így folytatja a áprilisig nem nagyon gyarapitom a km-eket...
hali mindenkinek viszonylag új vagyok itt, legalább is a fórumon :D
igaz nekem régebbi xt-m van, de gondoltam attól még beköszönök.
vissza néztem ezt az oldalt, hát az enyém 20 éves de még csak 23ezer van benne
remélem velem csak többen lesztek
AAA; asszem beállt a fagyhalál... demár nincs sok hátra:) január--február és itt a nyár!
hát jól bírja eddig :D a kuplung bowdenem épp elszakadóban van XD kb 1 szál tartja de idén már tuti nem megyek vele amúgy amikor megvettük akkor új láncszett,gyertya,olaj, első fékbetét most nemrég hátsó és kb ennyi de tényleg eddig semmi baja nincs remélem nem is lesz. na üdv mindenkinek, jó szánkózást
hol szoktad csináltatni?
Hali.

Ha már a számoknál tartunk én is hozzá teszek egy pindurit..
én 22ezerrel vettem május elején és mostvan benne 32ezer 500 km. eddig volt: láncszett csere, 2X gumi csere, vezérmű lánc+láncfeszítő csere, mikor megvettem is szelephézagoltatás most nemrég is, olaj csere, új dugó+gyűrűk+hengerfelfúrás... naggyából ennyi
Nah én is betoltam a szobámba a motort nehogy fázzon
mert ha elbaszódik van kit okólni xd
Méé az enyémen? éncsak asszontam h haveromnak nsren jó volt de am jónak kell lenni;)
vettem kék sima festéket de ha nem lesz jó a te lelkeden fog száradni
Ez már nem rossz! Nyáron vetted az XT-t ugye jól emlékszek? Mennyit sikerült belerakni? Én 4450el vettem május 2án, most 9700 van benne... kop-kop semmi hiba!
és hogy bírja hibái?
itt tartok
Haverom nsr-en festette át a csavarokat, sima fujos kék festékkel, és tökéletesen birta...
Hali, nekem is volt már törve a hátsó féktartályom, magától felborult a motor és egyből megrepedt. a yamaha dt50 és 125 hátsó féktartályával pontosan megegyezik, én leszedtem öcsém 50es dt-jéről és rátettem
Szerintem amit te néztél az nem átfestett csavar, hanem lehet venni színre eloxált alu csavarokat.
Hali,
Honnan rendeltél hátsó féktartályt, mert ma én is eltörtem az erdőben. Valamivel megegyezik? Egyre több minden törik, kopik ezen a motoron pedig csak 4 és fél éves.
Ha valaki tudna kék vagy piros hőáló festéket (spray formában lenne jó) az nagyon jó lenne néztem pár hellyen hogy átfestették a csavarokat szal létezik ilyen színű hőűálló festék 3 boltba mentem be de mind1 ik 1 öntetüen álítyák hogy csak szürke és fekete színbe vannak neten is néztem ott + 5 féle színben van de kék vagy birosnak nyoma nincs:S Sima van de az max 100fokazzal +nem akarom összegányolni:/ Sztem simán felmelexik 250 300fokra is oda +kell a hőálló.....................................
18 ezer valahány km nem tom.... Karbin csak annyitt állított h több benzint kapjon. Fúvóka nem lett cserélve.
a karbiba nagyobb fuvókát raktak? hány Km van a gépben, hogy sz.hézagot állítottak?
Kipuffom nekemis ki lett herélve, már úgy vettem, de fogalmam sincs h karbin lett-e állitva...? meg vagyok elégedve a menetteljesitménnyel, szal valszeg be lett állitva, de megköszönném ha irnál 1 kicsit bövebb infot erröl a karbibeállitásrol ha tudsz...:)
Amugy kész a motorom olajat cserélt szelephézag állitás karbi tisztitás olajszűrő tisztitás gyertya csere kipuff kilett herélve még nyáron de csak most állitotta a karbit be h több benzint kapjon. És nekem most jól megy 5-ösben is kipörög rendesen nincs gond. Magyarul semmi baja
énis kereken 1 litert raktam bele de nekem csak a nivo 2ik jelénél volt...