Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap estére végre meglesz a motorom.
áh :D a banda itt átépített jawásokból meg cz sekből meg 2 125ös enduroból áll.
akkor hivd össze a bandát!Szerezz be kellő mennyiségü sört, azt műccssétek meg a hangvillást!
Helótok új vagyok haver most vett egy XT600ast 84 es évjárat aszem 3X kimentünk vele 1x megált vagy belett döglesztve már nemtom de azóta nem indul be rendesen benzint kap szikra is van de nagyon gyenge kábelezés egy nagy öszetoldozott lófasz átkéne kábeleznünk csak nem találok rajzot róla. Segítséééég ENDUROZNI AKAROK MÁR VELE :D
ööö; izé miez? szerintem csak optikai tuning bááár...
Na ez h van?
A mostani kormányom inkább biciklire illik mint erre azért akarom lecserélni valami normálisra meghát 1700ft-os kormánytól sokmindent ne várj . ha valakinek van eladó gyárija vagy más eladó kormánya az szóljon.
2000Ft kb a "xenon hatású SuperWhite" izzó, nekem az előző tulaj rakta bele, de azóta már láttam tescoban, autos boltokban is! Nem azt mondom, hogy húdejó, de jobb mint a gyári szentjancsi...
nekem teljesen korrekt a porvédő, nem látszanak a golyóim
este kész káosz! sz tem 2 szentjános bogár többet tud! az enyémben gyárilag hagyományos 35/ 35w os van
te a mociddal alszol , nézd már meg, hogy az alsó kormánycsapágy gojói kilátszódnak e mer én látom őket. a porvédő nagyon gagyi rajta gyárilag. szerintem mind ijen. ez hosszutávon nem egézséges mert megeszi a por meg a sár.
Sajnos engemis több forrásból elbizonytalanítottak... már lemondtam róla:( pedig jó lenne, nem tudom ti mennyit láttok, de én nagyon nem érzem biztonságosnak este, pedig nem gyári izzó van benne, hnem vmi erősebb superwhite...
a gyári könyv 10-30w ír de én is 10-40w ful sintetikusat rakta.Valvoline sintetico.3500 Ft.
nem lehet belerakni mert a világítás nem az aksiról megy,hanem tekercsről. én már utánna jártam a dolognak. átalakítani sem lehet mert kevés a töltés ahoz hogy tudja működtetni és lemerül az aksi. 3,5A az áramfölvétele a 35w os szenonak. nekem az autómban az van 6000K és király!
Van valakinek Xenon az XTbe?
Zsírzási pontról nem tudok... 10w40es repsol nekem bevált...
Meg még1 kérdés ezen a motoron van valahol zsírzási pont?
Meg milyen viszkozitású olajat csipáz a moci?
Ja meg persze a kuplung...
Arra tökéletes, azt szeretni fogja... Én az 50es DTvel elszenvedtem kis dombokon sárban meg hasonló helyeken... az XTnek vmivel keményebb a rugózása/futóműve, + teljesitményben is jobb... szal sztem alkalmas!
Hát egy kis földút kis dimb domb sár ilyesmik...
Attól függ, hogy mien terepre gondolsz, pályára nem való! Gyengébb terepet simán birja...
XT ben nem 105ös van ? /Nem tudom pontosan....
Sziasztok!
Eladó új balos teló + kiflik.
Üdv.: Biti
Köszi Zoli :)
Kormányt ugyanolyan gyári vasat akarsz venni? Vagy Alu crosst? Mi van a tiéddel hogy venni akarsz másikat?
Nincs valakinek xt-re gyári kormánya vagy valami merevitős NORMÁLIS kormány? Nekem egy nagyon gagyi kormány van most fent és előző tulajnak sem volt már meg a gyári kormánya. ha valaki tud olcsón az érdekelne!
Mostmár megnyugodtam hogy nem csak az enyém szórja a lángokat. menet közben vissza engedem a gázt és olyanokat lő hogy megijed mindenki . a videó meg király lett Imi