Na iceman akkor egyszer ha nem bánod egy ütközőt meglehetne majd beszélni akár tavasszal h a srác megvizsgálja a gépet ha nem bánod!:)Am nyugodt srác ő nem száguldozik ha a 90en az utazója akkor semmo gond!
Üdv iceman!
Am megnézegettem az adatlapodat és tudom már honnan vagy ismerős!Emlékszel most nyáron a kácsárdi találkozóra?Na ott amikor áltunk ki a kapun beállt mellég egy piros etz!Na hát mi voltunk azok!Aki mögöttem ült ő akar most Xt-t venni de akkor bírja a túrát azt mondod!
Tökéletesen alkalmas arra is! Nekem eddig 350km/nap volt a leghosszabb túrám ... bár ha tényleg nagy túrákra akar menni, akkor lehet h kevés teljesitményben, 100as utazó egy 4-500kmes úthoz véleményem szerint kevés... de ha neki ez a tempó megfelel, akkor tökéletes választás, adatlapomról elérhető egy teszt... ott leirtam a véleményem az XTröl
Üdv Motorosok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,h van egy ismerősöm aki egyre jobban kacsingat az Xt125-ös felé.(Nem csodálom veszett sas!:))Tesztekben azt írják város ill.kissebb túra.Ez oké.Viszont ő imád túrázni és nem kicsi túrákról van szó.Aki ilyen motornak a boldog tulaja,mien tapasztalatokkal rendelkezik a hosszabb túrákkal kapcsban?
énis gondolkoztam rajta, de én sokat túrázok, és túrázáshoz a 450es...az akkor jó ha vadul nyomod, vagy pályázol, és ki is használod, mert amugy fölösleges... ha megnézitek az adatlapomon a fotogalériákat, meg videókat, van jónéhány wr-es dolog, szal énis végigzongoráztam a lehetöségeket... aztán nekem az XT a legideálisabb...
Atosz végülis neked is igazad van. Te pl. a 660-ast nem tudnád kihasználni, Iceman pedig csak azt legjobban, Én meg szivem szerint ha utcára kéne akkor legjbban Yz450F-ből csinálnék SM-et :)
Atosz ez így van, kinek a pap, kinek a paplan... énis tisztába vagyok vele, hogy mit tud a 660as; elég... neked nem jön be, nem olyat veszel... 1értelmű. nem is gondolta senki h rosszindulatból mondtad, lehet kicsit félreértettük 1mást... // am nekem még nincs vége a szezonnak, a hétvégi szutyok idő ellenére még gurultunk 1 jót!
Imi! Nekem az is lényeg hogy mennyen az a motor ha már nagy kategóriában gondolkozik az ember ami nem kis pénz. De ha neki 660-as kell akkor az kell. Nem rossz indulatúságból írtam hanem ezeket én tom róla.
Szia!
Utángyártott Vicma-t kb. 1500 Ft-ért tudsz venni, http://www.robogohaz.hu/
Ha beregisztrálsz, a letöltések menüpont alatt megtalálod a Vicma fék- és kuplungkar katalógust, onnan kiválasztod a típust.
De a http://www.nagyvas.hu/ is megszerzi neked, vagy valamelyik Cellkolor/Red racing/Derbi partner.
hali! ma sikerült elesnem az xt-vel. kicsúszott alólam a sáros vizes úton ahogy kanyarodtam! szerencsére semmi bajom nincs és a motornak is csak annyi hogy a kuplung karnak a vége letört.
valaki nem tudja mennyibe kerül 1 új kuplungkar? nem probléma ha nem gyári! előre is kösz!
Hali. A kipuf errevaló vagy hozzá lett igazítva?Hol vetted és mennyiért?Budapesten a futárok ybr. használnak és ugyan az a blokk van benne mint az xt ben és 100e km.is kibirnak,anélkül hogy a blokhoz nyulnának max szelephézag állitás 6e km olaj cs.Ha turáztok mennyivel szoktál menni?Szerintem te szétforgattad.
Am megnézegettem az adatlapodat és tudom már honnan vagy ismerős!Emlékszel most nyáron a kácsárdi találkozóra?Na ott amikor áltunk ki a kapun beállt mellég egy piros etz!Na hát mi voltunk azok!Aki mögöttem ült ő akar most Xt-t venni de akkor bírja a túrát azt mondod!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,h van egy ismerősöm aki egyre jobban kacsingat az Xt125-ös felé.(Nem csodálom veszett sas!:))Tesztekben azt írják város ill.kissebb túra.Ez oké.Viszont ő imád túrázni és nem kicsi túrákról van szó.Aki ilyen motornak a boldog tulaja,mien tapasztalatokkal rendelkezik a hosszabb túrákkal kapcsban?
Utángyártott Vicma-t kb. 1500 Ft-ért tudsz venni,
http://www.robogohaz.hu/
Ha beregisztrálsz, a letöltések menüpont alatt megtalálod a Vicma fék- és kuplungkar katalógust, onnan kiválasztod a típust.
De a http://www.nagyvas.hu/ is megszerzi neked, vagy valamelyik Cellkolor/Red racing/Derbi partner.
valaki nem tudja mennyibe kerül 1 új kuplungkar? nem probléma ha nem gyári! előre is kösz!