660as XT kell! Pont! nekem az XT a legjobb választás! nem pályázni akarok, semmiképp nem krosszozni (illetve arra 1 pitet akarok majd baromkodni) + elég sokat turázok, szóval XT!
A nyári hajtásoktól sokszor megrottyant az olaj benne, elállitódott a vezérlés, rosszúl nyitottak a szelepek meg csörgött, aztán a szerelő mondta h fél centi vastag égett olaj van a dugón. dugó+gyűrű csere + felfúrás + új vezérmű lánc+láncfeszitő. de mostmár fasza megint és maga kárán tanul az ember , több szaratás nem lesz. most járatom és eladom a gépet autót veszek télire
Atosz!
Az Xt660 szerintem a leghoszabb életű a kategóriájában és attól mert hosszú az élete az azzal jár hogy nem annyira erős ettől nem rossz! Iceman esetleg Wr450-esen se gondolkozol? Na ez a motor szerintem már elég erős, könnyű, igaz versenyednúró, de a crossoktól hoszabb élettartamú azért pl. Yz450F!
De Iceman próbáld ki ha lehet mind a 2 típust...
Ja meg ha az Xt 660 olyan amit írtál Atosz akkor a 125-ös milyen? Bocsi hogy ezt írom, nem veszekedni akarok, de attól hogy egy motor nem erős attól még nem szar pl. a Wr450 és Xt660 összehasonlítva, NEM EGY KATEGÓRIA! És nem mind1 hogy verseny vagy leghoszabb élettartamú!
Nem rossz az xt660 de azért eröbe lehetne jobb is!azt mondták h végre nem egy nagy teljesitményű!De az szerintem böven elég!Én böven meglennék vele elégedve csak lenne benne több erö egy kicsit!Gondold át azért!
Naaa! Neakarj öszeveszni velem! Nekem az kell... tisztába vagyok a teljseitményével, meg ugy naggyábol mindennel, arra amire én használnám, tökéletes! Ha gondolod indithatunk 1 vitafórumot:D hidd el meggyöznélek h nekem az a legjobb választás!:P
Az az igazság h 660ast szeretnék:) de még ha nagyon jól alaklunak a dolgok, még akkoris leghamarabb 1 év mulva tudom lecserélni, + ugyis pár hónapot Ak val fogom használni... viszont 1 dob-ot még lehet h áldozok a kis XTre... jelenleg a gyári van herélve, háth nem rossz.... de azért 1 sportdob mégiscsak sportdob
Iceman vedd meg motorostól!:D Am télleg gecjó hangjavan csak autóraváltás miatt adom el a gépet! De az a gond hogy mostanság már nem vesz senki motort így télfele.Nah de majd lesz valami.
Érdemes elvinni yamaha szervízbe, és ott érdeklődni 1et!
Én odamentem miskolcon és mondtam hogy szerintem hangos, be szeretném állítatni!
Kijött a csóka, meghallgatta és azt mondta hogy lehet hogy jó lenne utánaállítani!
Mondta hogy ha otthagyom 15ért megcsinálják vagy 2 nap alatt!
Mondtam neki hogy vidéki vagyok, majd behozom ha lesz időm!
Átmentem egy nem márkaszervízbe és 1-2 óra alatt megvolt!
Nem is 15ért!
A szelephézagot csak abban az esetben kell állítani ha már nagyon veri a szelepülést ( csörög mint állat ) vagy nem megy úgy a gép mint kellene neki!
Pár ezerért megcsinálják!
Én is csináltattam, már nem tudom mennyi volt..
Az Xt660 szerintem a leghoszabb életű a kategóriájában és attól mert hosszú az élete az azzal jár hogy nem annyira erős ettől nem rossz! Iceman esetleg Wr450-esen se gondolkozol? Na ez a motor szerintem már elég erős, könnyű, igaz versenyednúró, de a crossoktól hoszabb élettartamú azért pl. Yz450F!
De Iceman próbáld ki ha lehet mind a 2 típust...
Ja meg ha az Xt 660 olyan amit írtál Atosz akkor a 125-ös milyen? Bocsi hogy ezt írom, nem veszekedni akarok, de attól hogy egy motor nem erős attól még nem szar pl. a Wr450 és Xt660 összehasonlítva, NEM EGY KATEGÓRIA! És nem mind1 hogy verseny vagy leghoszabb élettartamú!
De én a 2008.11. havit 750-ért árulom.(talán alkuképes)
5500km tuning dob. autóraváltás miatt adom el.
Hány km van benne?
Lehet hogy csak beparázod!
Mindenképp nézesd meg hozzáértővel!
Én odamentem miskolcon és mondtam hogy szerintem hangos, be szeretném állítatni!
Kijött a csóka, meghallgatta és azt mondta hogy lehet hogy jó lenne utánaállítani!
Mondta hogy ha otthagyom 15ért megcsinálják vagy 2 nap alatt!
Mondtam neki hogy vidéki vagyok, majd behozom ha lesz időm!
Átmentem egy nem márkaszervízbe és 1-2 óra alatt megvolt!
Nem is 15ért!
Pár ezerért megcsinálják!
Én is csináltattam, már nem tudom mennyi volt..