De ha van ismerős aki tud CO-val vagy AVI-val hegeszteni még jobb!
Egyszerűbb levágni a végét és kiszedni belőle a kövi folytást, utána visszavarni a végét és kész!
Vetekedett egy DR-Z hangjával?
Mikor visszatettem a DR-Z re a gyári dobot, valóban nem volt hangja..
Nem szabad túlzásba vinni, nem ér annyit az egész!
Én is azzal a sráccal beszéltem ő adta meg az elérhetőséget.Szolnokon csinálják.Hozzám nincs messze 60km .abádszalóki vagyok.küldheted a képeket előrre is köszi
Volt itt forumon 1 srác, akinek bendorf házi dobot csináltak rá, nagyon tuti hangja volt, amit pedig az ismerösöm csinált házilag (miskolcon) annak a hangja pedig vetekedett egy drz vagy ktm hangjával, laptopon van rola kép...hnap este megyek vissza koleszba, ha érdekel majd mutatopm a képet, szelephézagrol nem nagyon tudok okosat mondani
nincs msn.az az igazság hogy a gyárit nem igazán akarnám átalakítani mert eladásnál sztem jelentősége van az eredetiségnek.Felénk is csinálnak 25e rá bármilyen formájút.Akinél láttam xt x en a neten,az. adta meg az elérhetőséget csak a hangja nem tudom mien.Repedt fazék vagy üvöltő hangot nem szeretnék.Gyári paraméter mit ír a sz.hézag állitásról tudod e?km?királyok a fotók és a videók!
ha felveszel msnre elmondom h az enyém pontosan hogyvan + küldök hangot, egyébként a végén a szükitö csö, vagy pipa, vagy miaz van kicserélve egy nagyobbra, mikor belenéztem a dob belsejébe, középtájon láttam az elsö folytást, nemtudom hogy volt e még azon kivül, + van 1 ismerösöm aki házilag csinált dobot az XTre, nagyon komoly lett a hangja, + igényesen is néz ki...
fuh, én még nem csináltam, de a motorom elözö tulajdonosa tud pár infót róla, miskolci fórumon keresd Király Tamást (Thomas King), de am, ha johelyre viszed 2-3000 ftért megcsinálják hozzáértö emberek...
Semmi baja nem lesz! Csak a hang változik, + talán pici teljesitménynövekedés, Nekemis herélt gyári kipuffom van, ha gondolod vegyél msnre és küldök hanganyagot...
Egykis segítséget szeretnék kérni:)
Van itt olyan ember aki már állított otthon szelephézagot?Mert elérkeztem én is hozzá,és előtte szeretnék egy kis infót gyűjteni(szelephézag stb.)
Köszi szépen:)
Hali.Valvoline Sintetico 10w-40,raktam bele.Ráhasalva 110 volt a vége.Akarok rá egy végdobot ,hogy kicsit sportosabb hangja legyen.Befojásol e valamit a gépben:(fogyasztás,élettartam stb
Na akkor szép hangja lenne és nem baszná a motort sem!