Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én repsolt raktam bele... selepet akkor kell állitani ha csökken a teljesitmény, változik a hang, nő a fogyasztás stb... vége nekem 12* volt... de azt mondom h 110 amit bármikor tud...
Sziasztok van egy eladó zsír új hátsó lánckerekem XT600 vagy XTZ660 ra való 46 fogas 3500 ért oda adom.06304029696
Hali.Most vettem xt125x.Milyen olajat rakjak bele.Van e valami olajszűrő benne?Mit tudnak végre?Szelepet mikor kell állítani?8000 van benne
Háth megesik az ien... figyelgesd az olajat aztan bizzál bene h nem lesz gáz! de meglepödnék ha baj lenne ezzel a blokkal...elég jol bevált...
Természetesen hátsó:)
Köszi a bíztatásokat De én nem egykerekeztem 1 cm-ert se
Első vagy hátsó fékbowden?
andris1716 nak is volt egy henger + dugo cseréje, garba...neki azért mert több mint 1 km-t kerekezett vele...
DTbe énis azt vettem:d kop-kop XTbe 9500-ig még nem szakadt el...
Nekem melegszik rendesen... annyi h sokat hagyom pöcögni..., aztán kimélöbe, 5-8 perc járatás, 10-15perc kimélö, és utána már jó...
azt hiszem, hogy pixunak volt egy blokk cseréje gariban, megkajolta a motorja az olajat és meg is ragadt ha jól emlékszem, de lehet, hogy csak alkatrészt cseréltek benne
nekem is szakadt a gyári bowden, talán 4e km környékén, gariban cserélték
Nehogy gyári bóvdent vegyél olyan drágán Babetta fékbóvden Hidd el jobban jársz meg
Kuplung bowdenem elszakadt, de az szinte mindenkinek, gyárilag hibás, megérdeklődtem egy Yamaha szervizbe, ott azt mondták, hogy ez nem igaz.
Mese habbal, amíg a kuplung bowdent rendeltem addig telefont még egy embert aki ugyanúgy kuplung bowdent akart vásárolni XT-re + elég sok fórumra írogató tagoknak is elszakadt, hátsó fékem egy ideig nyikorgott, de aztán idővel megoldódott, bár a fékhatás nem egy Brembo féknyereg érzetét kelti.
Valakinek már volt dugó csere vagy valami baja a motorral amúgy?
Jó mert én nem tudom télen bemelegíteni soha. Akárhogyis erőlködök... Szétbaszni meg nem akarom szóval max 60
Én ma motoroztam egyet, hát az biztos hogy soká melegszik be de, én van mikor úgy csinálom hogy alapjáraton váltok el és 5-be meg max. 35-el megyek ha legalább 10 percet melegedett.
Nekem sem igazán melegedett be már 1 hónapja se, mentem fél órát reggel, de ha levettem a szivatót könnyen lefulladt, most szervizbe van a moci, egy nagyon okos autós miatt, kiváncsi leszek mostani időbe hogy fogja produkálni magát, léghűtésnek ez a hátulütője.
Nekem nem melegszik be, és szinte nincs is alapjárata. Adtam rá egy kicsit de nem sokat használ 0C körül.
Tegnap elszakadt a kuplungbowden is(22.000km). Vettem egy javítókészletet, de abban csak 1.5 mm-es a gyári 2.0 helyett. Valaki tud hol lehet a neten venni? És állítani csak a bowdenen lehet a holtjátékot, vagy bent a blokkban is(mint régen a Simsonokon)?
persze, ma a sámsonnal rohangáltam, az is bemelegedett rendesen, pedig azon a turbóhűtést elég jól megoldották
Nektek ien hidegbe betud rendesen melegedni a motor?
Ajj gecire idegesít mert alig volt benne olaj. Most teleraktam. Valahol vagy kiveri vagy a dugó. Más eset nem nagyon van. Motor az megy szóval nagy gond nem lehet..... Bár ha volt benne valamennyi olaj akk nem baszódhatott szét elvileg semmi
Ha ugyanugy megy, nincs változás teljesitményben/motorhangban, akkor nem lehet baj... akkor csak az a kérdés h hova tünt az olaj...:S
Rendesen megy ahogy kell sztem. Jövőhéten viszem a szerelőhöz h nézze meg. Nem tom mennyit használtam így kevés olajjal de volt benne valamennyi szóval csak nem lett baja.
ha megy rendesen és semmi gond nincsen akkor töltsd fel a rendes szintig, ugyan olyan olajjal mint ami most van benne és remélhetőleg semmi gond nem lesz, bár ha nagyon kevés olaj van benne akkor biztos történt valami károsodás