Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert elég sok olaj hiányzik de 16 ezer km után nem ehette meg a dugót. Mondjuk 2. tulaj vagyok.... De vigyáztam rá meg minden.
Ajjaj akk az egy dugó csere lesz?
ha a nivó pálca nem ér bele az olajba az igen, ciki
Az ciki ha a blokknál nincs tele olajjal?
kerék, meg talán az áttétel
Helló xtések!Nekem olyan kérdésem lenne hozátok hogy mi a külömbség XT125 X és az xt125r között?várom a válaszokat.Köszi
Nálam sosincs olyan hogy piehtn a gép, csak akkopr ha nem érek rá vagy ha már tiszta jég az út vagy nagyon havas, kis havazáskor akár -15 fokban is megyek!
Nem lehet egyszerűen kibírni
Uhh de ki van halva a fórum... Ti téliesitettétek már a vasakat? Vagy nálatok van egyáltalán téli álom?:D
Sziasztok. Nekem lenne egy eladó yamaha xt125x-em. 2007.10-i Magyar, 2011-10 műszakival, 10e. Km-el gyári szép állapotban, nem tini vagyok nem lett hajtva, munkába jártam vele, semmi tuning, talán még a folytások is benne vannak. Piros szinben.Tényleg olyan mintha új lenne. Ha valakit érdekel úgy gondolom reális árban adom 550e. Ft-t kérek érte. Vas-megye-ben vagyok.
Hát én nemtudom. Az biztos hogy a 125ös cbr 15 lovas az ázsiában árúsított 150es pedig 21 lóerő...+25 ccm 6 lovat dob rajta igaz hogy a 150es 4 szelepes. Azt viszont nemtudom hogy a yamaha hány szelepes meg a 180as henger mennyi de akkor sztem 2 szelepes ha alid dob rajta.
esélytelen, +55ccm=13-14Le
fuvokával nem lehet elérni + 5 lovat, viszont a 180as henger sztem kb ott van...15-16ló...de megéri az? ugy hallottam elég húzós az ára... én erre a motorra 1 sportdobot tennék és kész...fölösleges variálni...sztem egy jol összerakott gép, akinek nem elég ez a teljesitmény az vegyen nagyobbat! (jaaaaj, mikor lesz meg a pénzem a 660asra) :D
hát a 150 ccmes cbr 21 lóerő akkor sztem egy 180as henger van 23-24 is
lehetetlen, még a 180as hengertől sem kapna sztem +5Le-t
Értem..én úgy halottam hogyha elvileg kicserélem a fúvókát akkor 1-2 literrel többet eszik de kb plusz 5 lóerő..igaz?
Ez egy jo kérdés, kipuff, légszürö, áttételek, fuvoka...ezekkel lehet variálni, de csodára ne számits...
Sziasztok
Milyen tuningokkal lehet erősebbé tenni egy ilyen gépet nemtudja valaki? pl fúvókák kicerélése vagy valami?
1ik ismerösöm azt mondta photo of the day lesz a képböl: Kép ; klikkeljetek szorgalmasan:)
hát reméljük h jó idönk lesz és mehetünk még egy kicsit motorzni!de szivesen benne lennék egyszer egy XT-s túrába!
de most én sem motorozok egy kis ideig!
ejjj rá érünk arra még , jövő héten jó idő lesz
Én már hibernáltam és várja a tavaszt
Sziasztok xt tulajdonosok! Két kérdésem lenne hozzátok. Nemrégiben vettem egy sárvédőtáskát, de sajnos nem tudom felrakni. A táska alján három db csavar van, mást nem kaptam hozzá. Remélem tud valaki segiteni ez ügyben. A másik kérdésem hogy meddig szoktátok pörgentni a gépet,mert többen irtátok,hogy 95-100 az utazója. Alattam 7000 -nél 90-et megy és nem merem jobban húzni neki. Előre is köszönöm

Áron
értem,nekem is túrázásra kellene,erdei utak meg ilyenek,ám jogsim nekem sincs rá,azért elég lenne egy régebbi is...
Xt660 nem gyenge csak annyi h nem meg ugy mint valami nagy disznó!végre csak 160-170km/h túrázni meg elsö osztályú szerintem!Bár azt vettem volna én is akkor csak még nem volt rá jogsim annoba !
sima régebbi XT 600 ast akarok 1990-től fiatalabbat,hányas évjárattól önindítósak?