Nálam sosincs olyan hogy piehtn a gép, csak akkopr ha nem érek rá vagy ha már tiszta jég az út vagy nagyon havas, kis havazáskor akár -15 fokban is megyek!
Nem lehet egyszerűen kibírni
Sziasztok. Nekem lenne egy eladó yamaha xt125x-em. 2007.10-i Magyar, 2011-10 műszakival, 10e. Km-el gyári szép állapotban, nem tini vagyok nem lett hajtva, munkába jártam vele, semmi tuning, talán még a folytások is benne vannak. Piros szinben.Tényleg olyan mintha új lenne. Ha valakit érdekel úgy gondolom reális árban adom 550e. Ft-t kérek érte. Vas-megye-ben vagyok.
Hát én nemtudom. Az biztos hogy a 125ös cbr 15 lovas az ázsiában árúsított 150es pedig 21 lóerő...+25 ccm 6 lovat dob rajta igaz hogy a 150es 4 szelepes. Azt viszont nemtudom hogy a yamaha hány szelepes meg a 180as henger mennyi de akkor sztem 2 szelepes ha alid dob rajta.
fuvokával nem lehet elérni + 5 lovat, viszont a 180as henger sztem kb ott van...15-16ló...de megéri az? ugy hallottam elég húzós az ára... én erre a motorra 1 sportdobot tennék és kész...fölösleges variálni...sztem egy jol összerakott gép, akinek nem elég ez a teljesitmény az vegyen nagyobbat! (jaaaaj, mikor lesz meg a pénzem a 660asra) :D
hát reméljük h jó idönk lesz és mehetünk még egy kicsit motorzni!de szivesen benne lennék egyszer egy XT-s túrába!
de most én sem motorozok egy kis ideig!
Sziasztok xt tulajdonosok! Két kérdésem lenne hozzátok. Nemrégiben vettem egy sárvédőtáskát, de sajnos nem tudom felrakni. A táska alján három db csavar van, mást nem kaptam hozzá. Remélem tud valaki segiteni ez ügyben. A másik kérdésem hogy meddig szoktátok pörgentni a gépet,mert többen irtátok,hogy 95-100 az utazója. Alattam 7000 -nél 90-et megy és nem merem jobban húzni neki. Előre is köszönöm
Xt660 nem gyenge csak annyi h nem meg ugy mint valami nagy disznó!végre csak 160-170km/h túrázni meg elsö osztályú szerintem!Bár azt vettem volna én is akkor csak még nem volt rá jogsim annoba !
Nem lehet egyszerűen kibírni
Milyen tuningokkal lehet erősebbé tenni egy ilyen gépet nemtudja valaki? pl fúvókák kicerélése vagy valami?
de most én sem motorozok egy kis ideig!
Áron