Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha XT 125 X / RE
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Atosz4
Xt660-at ne vegyél!:D
Kurvagyenge!
Erikcrm
hello! van valakinek XT 600-as motorja?ha van akkor gondolom megtudná mondani hogy milyen súlyuk van ezeknek a motoroknak..
előre is kössz
Adamride
Hello!
Eladó az én motorom is!
szkráccs
Oksi, csak ne felejtsd el.
gundi92
hali hát nemnagyon kamerámsincs meg hidegisvan:S
:Dmajd ha lesz még kicsit jobb idő megpróbálok;)
szkráccs
Hali
Frankó kis gép. Esetleg egy vidit tudnál róla föltenni? Kiváncsi vagyok a hangjára.
.IMI.
gundi92
PL. enyém eladó és neten is van pár eladó.
gundi92
ja bocsi akk csak nekem volt probléma a keresővelxD juteszembe lehet h eladósorba kerülne a motorom...
Dottoreee
Hasznaltauto.hu ;)
Norbeee-
Ha neked ez semmi.
gundi92
Hali srácok ... én látom rosszul vagy tényleg nincsenek eladó XT-125-ösök a neten?:D
.IMI.
Még úgy nem próbáltam hogy becsavarom koppig és elfordítom a kormányt.
Breki_XT
nekem is ez oldotta meg a kézvédö felszerelése után elöjött problémát
Warrior
Sziasztok!
.IMI:!
probáltad már a gázbowden állitócsavarját teljesen becsavarni? akkor is szorul? érdekelne, hogy neked ez segit e valamit.. köszönöm válaszod
Üdv
Breki_XT
Fülembe rakod a bogarat, délután ha hazaérek mgnézem részletesen h az enyém mien állapotba van... de sztem semmibaj nincs velük...
Norbeee-
nem úgy értem hogy mozognak, hanem hogy a kormánymozdulatokra súrlódnak, és szépen lassan elszakadnak, régebben volt is itt bent egy kép arról hogy ez hogy is néz ki ezen a motoron, elég csúnya
CsabikaCBR
1ik haveromnak ki kellett cserélni a vezetékeket, mert ott elszakadt az összes vezeték.
Breki_XT
nekem nem mozog semmi:D és bajom se volt vele eddig; kop-kop
Dottoreee
Nyom191 majd szólj ha mentek motorozni mert multkor is láttalak titeket 24-es villamosról
Norbeee-
régi xt-n nincs az önindító felett piros kis kapcsoló?
Dottoreee
Nincs is leállító
Norbeee-
azt tudjuk hogy nagyon szar minőságű kábelek vannak a motorban, kormány részen még mozognak is, én azt nézném át
Norbeee-
az is lehet hogy nem is a gázbowden miatt áll le hanem a kábelek meg vannak sérülve, rövidzár és leáll, mintha egy pillanatra megnyomnád a leállítot
Dottoreee
Még mindig jobb mintha leállna
.IMI.
Nekem is jobbra pörög fel, mert húzódik a bovden ha fordítjuk a kormányt!
❮❮
❮
…
144 / 225
143
142
141
140
139
138
137
136