nekem annyi volt h ha ööö asszem jobbra forditottam akkor felpörgött ugy 3500ig...igy vettem, elözö tulaj azt mondta azután volt ugy h feltette a kézvédöt, van az a kis álito csavar ott ahol a bovden bemegy a kormányba, nahh én ott állitottam rajta....azota rendbe van, szerintem nekd is hasonlo lehet
Ha jobbra fordítom a kormányt akk leáll a motor ha nem huzom neki a gázt. Volt ien valakinek már? Mert ez elég vicces sztem. Ha balrafordítom nincs semmi.
Gurultunk ma 1et...Kassa felé kerultunk 1 hegyet:D nem igazán tudom hogy merre jártunk:d de szép volt, a napos idö ellenére viszont nagyon átfáztam a 230km végére... már jön a tél:(
Sziasztok: Hát úgy legyen ,ne romoljon tovább az enyémre ki kell talalni vmit mert el van kopva az uszónyereg felsö csapszeg (hüveje). Esztergáltatok perselyt bele! Ugy talán jo lessz!
Aha, hát azóta voltam egy 3 napos túrán és nem kotyog annyira, és még fog is, de ezekkel a fékekkel nagyon nem vagyunk barátok, a hátsó fék valami hihetetlenül primitív szerkezet, állandóan nyikorog, egyik barátomnak is XT-je van és neki is csinálja.
Mind1, remélem, hogy az első fékem nem fog tovább romlani.
Sziasztok:ujj regisztráló vagyok,pest közelben lakok! Az elsö fékmunkahegerhez szolnék hozzá: nekem is igy kezdte csak lötyögött aztán 1re jobban és mostmár alig van fékem elöl! Ez kb 40000km-nél következett be!
én értem.. nekem is volt hasonlóm, elvittem szervízbe a mocit (akkor volt 1000km) kérdeztem a blokkról mert nekem az is zörög arra azt mondták h elvileg gyárilag ilyen meg mondtam nekik ezt a dolgot is amit leírtál, erre viszont azt mondták h nem találtak ilyen problémát. nekik nem zörgött h kotyogott v nem is tudom h mit írjak rá.. nyikorgott
Aha, hát sejtettem, kellet nekem gumit cserélni...:), sokan javasolták, hogy vigyem szervizbe, mert holnapután indulok 3 napos túrára Mátrába, csak nem tudom mennybe kóstálna egy ilyesfajta szerviz a Yamahánál, mert hát elég nehéz elmagyarázni, hogy mi pontosan a baja, mivel egy hosszabb állás után nem kotyog annyira, például ha reggel elindulok és megyek vele kb 10 percet már nem kotyog annyit, leparkolok iskolához, vége a sulinak újrakezdi kb megint 10 percig, utána is van, csak nem olyan mértékben, ki érti ezt...?
Ja eladó a motorom még!
Mind1, remélem, hogy az első fékem nem fog tovább romlani.
Köszönöm a segítséget azért