Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem volt ilyen gondom, és nem is tudok róla hogy itt valakinek lett volna hasonló problémája
Sziasztok,

Valamelyikőtöknek nem volt már problémája az első fékével, vagyis inkább a féknyergével, mert az enyém szinte állandóan kotyog, már mindent kipróbáltunk, fékbetétcsere, az első kereket kiszedtük, mivel a márka szervizben ferdén raktál vissza, de nem sokat javult, elég irritáló, amúgy a fék jól fog.
igaz..de sztem én drz felé kacsingatok.. turázni nagyon nem fogok városban lófrálni meg jó:)
Rxfighter(misike,mihály)gépe és enyimé!:D
Hát én még 950 e ft-ééé vettem télen!
aki eladja annak biztos lesz gazdája, ezek az XT-k megmaradnak, én maradok XT-s csak egyel feljebb lépek
ajh srácok.. miez a sok eladó xt? igaza van icenak tényleg kifog halni ez az egész:D rem jön vmi utánpótlás:P
Simán megér 600at!
az enyém 550 de alku képes
360Eft de még hitel van rajta és hitel átvállalással eladó!Ha érdekel irj
Uristen mennyi eladó XT! Gyerekek kérjtek el az árát! Remélm az enyém is jol fogja magát tartani ha aktuális lesz az XT660X csere...
Gabikaz, Atosz4, Adamride mennyibe vannak a gépeitek?
ja és ezen a képen a rendszámtartó vége, meg a tükrök csak géppel lettek levéve
650ért az enyémet is elviheti valaki, 2007. 7. havi, 2008ban lett elkezdve használva, ~7500km van benne, full gyári
A végén ki fog halni az XT-s fórum...
20at adok a dob-ért
huhh... hirtelen de sok mindenki akarja eladni a motorját
Helló!
Eladóvá vált a motorom kategória váltása miatt!2008.07 havi nagyon jó állapotban!Akit érdekel írjon---
Ki mennyitr adna érte?:DLicit
Am crossozás miatt adnám el!
Hali!:D
Talán eladom az xt-m.4400 km van benne,gyári álapot.
Bendorf kipuff+gyári rendszer.
Próbálgattam az uj fényképezöt; elég nagy % motoros tartalom, ha vkit érdekel klikk a linkre: Képek
Az enyém is eladó!
Enyém érdekel? 2005, 17 000 km, 530 000 Ft
Hello! Yamaha xt 125-t vennék 2000es évjárat felett. Ha valakinek van eladó akkor írjon! Köszi előre is.
Bence