kösz az elismerést
Nem kevés olvasással, utánajárással járt mire összejött minden. Olyan "szarból várat" féle újjáépítés volt. kb 5-6 féle xt-ből van összerakva, + találtam sok teljesen új gyári alkatrészt is. Szinte mindent az ebay-ről vettem. Tavaly szeptember óta van nálam, és hihetetlenül le volt lakva. Most tartok ott hogy minden visszakerült rá, már csak pár dolgot akarok de az már csak csicsomázás...
Ezt lehet érdemes lenne megnézni h mien. Bp-en van ráadásul. SM felni gumival meg egy SM sárvédő kell rá aztán hadd szóljon. Jah a folytás benne van sztem mert folytás nélkül 20-25 Le kb.
Én 190 cm vagyok és 80kg Dt az teljesen jó Nincs kihegyezve és ezért igénytelen motor. Benzin meg olaj kell bele. Mi most nem rég egy 88-as évjáratú Dt-t gyilkoltunk és nem bírtuk kinyírni. Pedig kapott rendesen. Tulajdonosáról nem is írok mert az a motorok réme kb.
Most mi van? Nem akarok én egyáltalán 2T-t!
A 250-est is 4T-ben akarok. Csak ez érdekelne, hogy alkatomhoz nem lesz e kicsi, illetve ettől félek, hogy pár hónap múlva kevésnek fogom találni. Én eddig nem motoroztam, most szeretném elkezdeni, de nem tudom, hogy inkább maradjak egy XT-nél, vagy mondjuk egy TTR-250-es is elmegy még, ahhoz hogy megtanuljak normálisan. Itt az erő/súly tekintetében kérdezem, hogy ti mit gondoltok, melyiket lenne célszerűbb.
Az újfajta Dt nagyon drága 600 ezer legalább vagy 700 ezer De az Xt jó mert bárhová elvisz olcsón. Nem megy úgy mint egy Dt de autópályán kívül bárhol megállja a helyét. 100 km/h az utazója akár hosszú távon is.
Hamar meg fogod sztem unni a 125öst... nekem miota megvan az XT nagyon ellenszenvesek a 2T motorok...de ha neked bejön, azt vennék a helyedbe... DT125X... 2002 utáni kiadás például... De am az XT is nagyon tuti ... nekem májustol van... és még jodrabig marad is
Szerintetek kezdő motornak egy 250-es is megfelel, vagy inkább maradjak a 125-nél? 187cm vagyok és most, hogy jártam motoros jogsira 500-as Kawaval gyakoroltam, de azt még nagynak találom természetesen.
Ha érdekel valakit van egy 13,és egy 15-ös Vadi új Jt első lánckerekem,2ezerért odaadom a 2-őt!