Fennakadt ma az uszom... és a tulfolyon folyt a benzin... szétszedtem a karbit; arany tiszta, (levegöszuröm is ujszerü) összeraktam és tökéletesen muködik! Volt már vkinek hasonlo problémája?
Jah ja de ők monták hogy még átnvan +kérdeztem mennyi idő még +rendelik aszmongyák hogy 4munkanap mondom az belefér hívtamőket monták mingyár viszahívnak tosztak felhívni aztán lemegyek 2 7 után aztán nemrendelték + a karokat monták már ne vigyem el mert -2 nap és +jön 1 hétig fent voltam pesten nem tutam érte menni nem is mentem haza hanem 1 böl odamentem nem volt ott senki aztán pénteken szoltak hogy készen van lehet érte menni :@ Nem néztem körül örültem mint majom a farkának hogy végre kész. Itthon miko rmosom le akkor látom hogy összegányolták Hát most ? x mennyek fel innen 40km-re van
idióták nem tok mit monadni rájuk
ott helyben kellett volna reklamálni, megrendeltetni velük, mert én így biztos nem hagytam volna a motoromat, kipuff borítás 9e, sárvédő 16e... amikor meg majd akarod eladni az Ő faszságukból neked kell rá költeni a pénzt hogy szép legyen...
Helósztok! A miskolci yamhásokat 1 általán nem ajánlom senkinek 1 hónapig volt ott a motor 1 kuplunk fékar, kuplungbowden, miatt
ha ez még nem lenne elég öszetoszták a kipufot is +az első sárvédővel nem toom mit csináltak de valami fekete csík van rajta:@
Na és nekemis egy kérdés... láncot cserélt már valaki? nekem most 8400 van az XTbe... még nem aktuális....jo állapotba van a lánc... csak kiváncsiság, hogy mennyit bir a gyári lánc?
Szervizigény zéró; 4000km-t mentem eddig az enyémmel és csak olajra (1szr) és benzinre költök! Nagyonjóválasztás...turázásra tökéletes....nagyon jól kezelhetö, utazo 95-100, 90-95öt 2 személyel is tudja hosszu távon....legalábbis nálam, fogyasztás nálam 3tol 3,4ig... de azt hiszem hogy az XT-s forumon csak jokat fogsz hallani a motorrol:D
Egyik barátom egy XT-t szeretne venni. Kezdő motoros. Mennyire szervízigényes motorok? Főként aszfalton használná. Túrákra mennyire alkalmas motor? Két személlyel mennyire kell forgatni, vagy kényelmesen el lehet menni vele? Utazó sebesség 1 illetve 2 személlyel mi körül mozog? Egyenlőre ennyi, és bocsi a sok kérdésért!
Cső mindenkinek. iceman91 nemrég felraktad ezt a vidit!
Van a 20 hozzászólás: "legjobb" felhasználó nevű embert nem ismeri valaki? Vagy aki írta és látná amit ide írok az legyen szives írjon ide fórumra.
Köszi.
idióták nem tok mit monadni rájuk
ha ez még nem lenne elég öszetoszták a kipufot is +az első sárvédővel nem toom mit csináltak de valami fekete csík van rajta:@
Egyik barátom egy XT-t szeretne venni. Kezdő motoros. Mennyire szervízigényes motorok? Főként aszfalton használná. Túrákra mennyire alkalmas motor? Két személlyel mennyire kell forgatni, vagy kényelmesen el lehet menni vele? Utazó sebesség 1 illetve 2 személlyel mi körül mozog? Egyenlőre ennyi, és bocsi a sok kérdésért!
Van a 20 hozzászólás: "legjobb" felhasználó nevű embert nem ismeri valaki? Vagy aki írta és látná amit ide írok az legyen szives írjon ide fórumra.
Köszi.
még a márkaszervízbe +aztmongyák nincs benne ezazért odakur...
lácik értik a dolgukat