Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rossz a GPS! :D kicsit engem is elszomorit...:S kisebb sebességnél viszont jol mér az ora sztem...párszor mentem el sebességmérö mellett, 60as tempoval kb... akkor jot mutatott...
ma bemértem gps-el a kicsikét 115km/h-t mutatott az óra ez a gps szerint 103km/h kicsit elszomorodtam dehát 125 4t
Ma történt 1 kis baleset... füvön mostam a kicsikét...nem figyeltem... ázott a fu és eldölt...mire odanéztem hiába kaptam el a kormányt, már nem tudtam megtartani...de hala karcolás nélkul meguszta!
ismerős helyzet
Nekem gyári van, megmutve, azis elég hangos... szerencére ez nem zavarja anyámékat... az annál inkább h: mivel 10 napja van a jogsim van rá példa h képtelen vagyok leszállni a motorrol:D
jaja , csak apámék vannak ellene a hangos kipuffnak
ugy látom már kicsit te is bizol benne hogy drága lesz a yamahanal a cucc:) vegyél dobot;)
ha a márkásabbak is 20ezerbe kerülnek akkor azok közül lesz vmeik, Leo Vince, Arrow, G.P.R.
Van 1 pár XD ami a srácnak volt annyibol jo h nem kell muteni... motorhoz csinalja a csavo...
emlékszem rá, még megvárom hogy mit mondanak rá holnap a Yamahások, ezek közül kéne majd egyet néznem, 3. képen lévő kipuff stílus nagyon bejön
118. oldal környékén az 1ik srác mutattot 1 pöpec kis dobot:) 28e...:) van elérhetöség és video is:D Nem akarlak biztatni XDXD
az lesz de ha azt mondják hogy 10ezernél több akkor kap a kicsike egy sportobot
ha olcsón megtudod oldani akkor iktasd ki de magában nincs sok értelme. sztem is keresd meg YaHamát:D
Uhh...:S háth akkor nincs más dolgod mint felkeresni a legközelebbi yamaha szalont...
nem tudom mennyire látszik a képen de full lapos, átmentek rajta egy páran
Uhh, télleg elég csunya... csak annyit tudok javasolni amig nem találsz végleges megoldást és van kedved kicsit barkácsolni, Gitt + Höállo fényes fekete... kb 3000ft...
valaki segítsen: volt egy kis balesetem és a kipuff bórítás, hát elég sokat kapott, azt szeretném kérdezni ha valaki tudja, hogy mennyibe kerül egy új esetleg nincs e valakinek egy eladó, vagy tud e valaki egy nagyon jó lakatost?
Akkor szted katalizátor? megéri kiszedni vagy sem?
a teljesítményleadáson változtatott főleg a gyárihoz képest. sztem max 2-3 lóerővel lett erősebb. alacsony fordulaton gyengébb mint gyárival. 7000-től már megy szépen. a karburálás hozott még kb 2 lóvacskát. egy 115-ös fúvókát kapott és egy direktszűrőt.
egyébként kicsit sok neki a kaja néha hajlamos a rángatásra. de ha megy akkor jól megy:D
teljesitmény? Hangom nekem is fasza... katalizátoron gondolkozok h kivegyem e... nemtom h az mennyit folyt rajta...dob-bol 2 folytás + a végéböl a szukitöcsö ki van kapva...már csak az elejébe van 2 folytás... nemtom katalizátorral mi legyen...
zsír újan vettem a gépet. a kipufogó a saját agyszüleményen katalizátor és szekunder légrendszer mentes és kb 1/3-a a súlya a gyárihoz képest. nekem a hangja is bejön
Már ezzel a dobbal vetted az XT-t vagy te tetted rá? Katalizátor van benne?
Az attól fugg, ha elötte már megvolt arra a kategoriára a jogsid, XT esetében A1, akkor mikor az okmányirodában csináltattad az uj kategoriákat, és leadtad a jogsit, akkor kellett volna adni az elözö kategoriákrol egy ideiglenes papirt, meg asszem, amit adnak lapot "kérelem jogositvány...." azon rajta van h az elözö kategoriák vezethetöek...csak az uj kategoriát nem vezetheted amig nincs meg a jogsi... de az is lehet h csak szopatott a rendör... nekem is mondták már h feljelentenek stb... oszt tarsamnak is volt ilyen esete... szerintem komoly buntetésre ne számits ha lesz egyáltalán...
Hali! Tegnap volt egy kis kalandom egy rendőrrel, megállított csak úgy a semmiér, és a jogsimból minden vizsgám már megvan de a jogsit nem kaptam még meg, még a közlekedésfelügyelet tököl rajta, kedden mehetnék okmányirodába. Egy Xt-vel nem akartam menekülni meg látta a rendszámot is. A rendőr azt mondta, hogy feljelent! Mit kaphatok szerintetek?
én 70 kg vagyok tankon fekve volt 125 a vége gyári áttétellel
a rekordfogyasztásom 6 liter/100km de ennyit csak "stuntolás" közben
eszik. úgy volt eladom a gépet de a válság miatt szopom a kolbászt (hiteles a szekér) úgyhogy idén még tuti marad. az emesenemet nem nagyon használom kb hetente 1x sztem inkább beszéljünk itt a fórumon...