Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Miskolci yamáhánál szervizeltettem a gépet és nekem is hasonló volt a kérdésem csak arra voltam kiváncsi hogy ha kiveszem belőle akkor elszáll e a garancia. Erre ők aszmonták nincs benne hanem a kipuf elején van 1 kis cső felfelé és az viszavezeti az égéstérbe a káros anyagokat és e képen van +oldva a "környezetvdelmi előírás" 2 xt-sel is beszéltem már mind azt monták hogy vann benne hogy most mivan azt nem toom.....Ám kárt a motorba ha van benne 1 általán és kiszeded nem tenne ha kiheréled a dobot akkor az már gyilkolná a szelepeket :D Nagy tejesitménynövekedést ne várj ha lesz is (amit kétlek) akkor se észlelhető...
Van pár kép a motomról ha érdekel lessétek meg. [galériaO22]
köszi
ugy tudom hogy minimálisat dob rajta, motornak semmi baja nem lesz töle! az viszont rejtély h mennyit dob...
ezért kérdezem énis:) hogy dob e valamit rajta,nembassza e jobbana motort ha nincs benne stb.. ez az a fórum ahol választ kéne kapnunk
Katalizátoron énis gondolkoztam h kivágassam e... majd tapasztalatot kérek h mennyivel lett jobb...
Amúgy azért jó a 2t dob mert azon van "E" jelzés! Mert a készített dobokon nincs! És itt a környéken szoktak a rendőrök ellenörizni! .
Jaja 2t dob 4t re! . A szerelő mondta amikor szervizen volt a motor! Higgyétek el nekem ért a motorokhoz!
2t dobot raksz a 4t-re? hmm énc sak a katalizátort vágnám ki,és oda egy egyenes csőszakaszt raknék
:)
Hát ha az egész csövet kicseréled biztos fogsz érezni valami változást de nagy durranásra ne számíts! Mert a kipufogó cső ahogy kijön a blokk-ból rögtön van egy kis cső ami bemegy egy kis membrán házba valami levegő befújó hogy ami káros anyag nem égett el az ég elégjen a kipufóban! (Én is ki fogom cserélni az egész csövet tavaszra és a végdob egy rs 125 végdob lesz )
Azt szeretném kérdezni hogy ha kiveszem az Xt-ből a katalizátort ami a motor alatt van,akkor érezhető valami változás?

helló
Alszanak az XTsek... vagy motoroznak? Még1 galéria!
1 gurulás képei; képek
Szia! A jeladó szerda vagy csütörtök körül elkezdett megint működni rendesen, és nem csináltam vele semmit se. Igaz azt láttam, hogy a gumiburkolat nálam már megrepedezett rajta. Bocs a kései válaszért, de nem voltam itthon.
heló!ha a rendszám látszik akkor birság az tuti hogy lesz de általában a kamera előlről lát szal csak a kocsiknak gáz(de minden helyen másképp vannak a kamerák). vigyázz az ijenekkel
Hali! Ma sikerült belefutnom egy pirosba egy kamerás kereszteződésbe, mit kaphatok ezért ha a rendszám látszik a képen?
Jaja, gyertek minnél többen Javítanék, 24 vagyunk már. A 30 a cél
Aug. 8. 10 óra. Megyeri híd-11-es út, McDonalds-Cora parkoló

Aki akar az jöjjön eddig van 3 xt-s
Jah és lesznek még xt-sek rajtunk kívül? Meg nem fogunk lemaradni?
Oks megyek szerintem. MSN címedet megadod?
most szombaton megyünk r125 ösökkel szentendre-visegrád- esztergom túrát, ami leginkább szerpentínezésből fog állni, ha érekel mehetünk együtt, most kb 20 an vagyunk
Majd oda is megyek mert Mamámék ott laknak.... Akk majd mehetnénk
Cora?
Borsodba tudok XDXD
Van itt pesti? Mert lehetne már valamikor este trógerkodni a városba vagy elemmi valami illegális gyorsulásra.... Tud valaki pesten esti gyorsulási versenyeket?