A Miskolci yamáhánál szervizeltettem a gépet és nekem is hasonló volt a kérdésem csak arra voltam kiváncsi hogy ha kiveszem belőle akkor elszáll e a garancia. Erre ők aszmonták nincs benne hanem a kipuf elején van 1 kis cső felfelé és az viszavezeti az égéstérbe a káros anyagokat és e képen van +oldva a "környezetvdelmi előírás" 2 xt-sel is beszéltem már mind azt monták hogy vann benne hogy most mivan azt nem toom.....Ám kárt a motorba ha van benne 1 általán és kiszeded nem tenne ha kiheréled a dobot akkor az már gyilkolná a szelepeket :D Nagy tejesitménynövekedést ne várj ha lesz is (amit kétlek) akkor se észlelhető...
Hát ha az egész csövet kicseréled biztos fogsz érezni valami változást de nagy durranásra ne számíts! Mert a kipufogó cső ahogy kijön a blokk-ból rögtön van egy kis cső ami bemegy egy kis membrán házba valami levegő befújó hogy ami káros anyag nem égett el az ég elégjen a kipufóban! (Én is ki fogom cserélni az egész csövet tavaszra és a végdob egy rs 125 végdob lesz )
Szia! A jeladó szerda vagy csütörtök körül elkezdett megint működni rendesen, és nem csináltam vele semmit se. Igaz azt láttam, hogy a gumiburkolat nálam már megrepedezett rajta. Bocs a kései válaszért, de nem voltam itthon.
heló!ha a rendszám látszik akkor birság az tuti hogy lesz de általában a kamera előlről lát szal csak a kocsiknak gáz(de minden helyen másképp vannak a kamerák). vigyázz az ijenekkel
most szombaton megyünk r125 ösökkel szentendre-visegrád- esztergom túrát, ami leginkább szerpentínezésből fog állni, ha érekel mehetünk együtt, most kb 20 an vagyunk
Van itt pesti? Mert lehetne már valamikor este trógerkodni a városba vagy elemmi valami illegális gyorsulásra.... Tud valaki pesten esti gyorsulási versenyeket?
:)
helló
Aki akar az jöjjön eddig van 3 xt-s