Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan kérdésem lenne, hogy a kerekeken kívül van jelentősebb különbség az R és az X változat között? Csak mert én szeretnék erdőbe is elrohangálni földúton, endúrózgatni is, nem csak országúton vagy városban. Ezért érdekelne a különbség, hogy az R verzió megfelel ennek az elvárásomnak, vagy nem és ezzel az erővel vehetek X változatot.
Sziasztok!

Eladóvá vált rengeteg felszerelésem és kiegészítőm, alkatrészek: (linkek alatt eléritek a termékeket.)

1. Progrip cross szemüveg link
2. Suzuki Chemoto cross mez link
3. Shark cross sisak link
4. NoFear cross mez link
5. Cross szemüveg link
6. Gaerne SG10 cross csizma link
7. Airoh S4 Round 3in1 sisak link
8. Pirelli DragonCorsa 160/60-17es vágatlan slick hátsógumi link
9. GYÁRI Suzuki DRZ 400 olajszűrő link
10. Metzeler Racetec K1 típusú 160/60-17es méretű vágatlan slick hátsógumi link
11. Metzeler MezSlick típusú 120/70-17 méretű vágatlan slick elsőgumi link
12. Suzuki DRZ 400SM légszűrőház terelőbetét link
13. Fuchs Silkolene Titanium láncspray link
14. Suzuki DRZ 400 gyári hátsó sárvédőtoldat link
15. Suzuki DRZ 400SM gyári komplett hátsó lámpa link
16. Suzuki DRZ 400SM gyári első sárvédő link
17. Suzuki DRZ 400 JT 14-fogas első lánckerék link
18. Dunlop Sportmax D208 SM 140/70R17es méretű hátsó gumi link
19. Dunlop Sportmax D208 SM típusú 120/70R17es első motorgumi link
20. 450/510-17es belső gumi link

A hirdetésben szereplő termékek közül több úgy szerepel, hogy Suzuki DRZ 400-hoz jó. Természetesen ezek közül a legtöbb egyéb márkájú motorokhoz is jó.

A termékeket több helyen is hirdetem.
Érdeklődni:
+36308301660
email: tomikertesz@gmail.com
köszöntem
kell hozzá picivel nagyobb főfúvóka és akkor jó
Eladó ------ http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/28040/yamaha-xt-125
Azt hallottam nemsoksemmitváltoztat... de ha nem tudod hova rakni a pénzed 1 próbát mindenképp megér.... lehet hogy változik a hang, fogyasztás, eseleg teljesitmény is...
1 sport légszűrős cserére szerintetek mitszolna a gép?
(nem az eredeti helyére menne)
eddig egy 3,8cm es alu csö volt benne, epoxigyantával rögzitve....(ugy vettem) most egy 4,2cmes csö van benne, COval hegesztve rézzel körbevonva... hang maradt olyan mint eddig kb... csak jobb/tartosabb megoldás...még majd 1 festést kap!
Michelin T66X enduro 130/80 R17 méretben, kb. 70%-os állapotban, új ára 20-22e körül van, ha érdekel valakit 4e-be odaadom...
Mi változott?
Megujult a puzoja a kicsikémnek!
Énis hallottam 2 robogolopásrol... :S
Kell féljünk gyerekek! Erdélybe most loptak el 2 Xt-t! kössétek,zárjátok, ügyeljetek rá:)
Na mi az? mien XT-s forum ez? Lebeszélitek a gyereket az XTröl! XT-t vegyél! Attol jobb nincs
közületek valakit nem érdekel -e egy krossz csizma. naon jó árba.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
nekem valahogy nem tetszik a cbr,inkább egy xt vennék.
legalább szerintem azzal nem annyira baszogatnának a rendőrök mint 1 cbr-rel.
mert halottam olyat is hogy a rendőr egy 125 rs-t 600 motornak mondott és ez pedig a haverommal történt.
És akkor mit fog hinni egy cbr-rel.
valakit nem érdekel akkor egy rs 125 cserére.
de viszont hogy ha jó akko naon jól megy.
Megértem, hogy le a fenntartási gondok miatt akarod lecserélni az RS-t, de ha már 4 üteműre váltasz, és viszonylag olcsón akarod megúszni akkor szerintem a CBR jobb választás lenne egy RS után, elvégre mégiscsak egy sportmotor.
nekem 100as utazo hajolás nélkul megvan...
CSak az Xt sokkal gyengébb mint az Rs azt is vedd figyelembe. Keveset fogyaszt, jó hangja van ha megberheled a kipuffot picit, megbízható, elmegy bárhova. Én Balatonon voltam vele 100-as utazót ha ráhajolsz bírja bőven.
És hogy ha rendszámozott akko nem naon fognak baszogatni a rendőrök?
Azért akarom elcserélni mert az rs-ek vagy inkább az enyém szervíz igényes.
Fent bírom tartani de nehezen.
Azért is jobb lenne egy xt mert kevesebbet fogyaszt, és nem kell a dugót 15.000km ként kicserélni.
Xt ahogy elmeséltétek úgy veszem le hogy nem naon hagyna ott sehol, de még az rs -se hagyott ott(kop-kop-kop)
bemész a biztositoba, Moped biztositás....+ irsz egy adásvételit h 50es... de az már más dolog hogy az nem lesz hiteles...+ szerintem incs olyan hulye rendör aki bevenné...föleg ha van rajta 1 sport dob...szal ez az 50es dolog felejtös...nem hallotam még h 50esként használná vki... szervizigény...XD zéró...meddig megy egy dugo:):) nem uzemórás a gép...hallottam már 80.000röl is komoly hiba nélkul...
RS-t mért akarod XT-re cserélni? Nem bírod fenntartani vagy a stílus váltás?
50 es papírjait meg tudod oldani, csak egy adásvételi kell, de nem ajánlom, hány km megy el dugócseréig? neked ez nem nagyonfontos mert nem lesz neked aktuális, egyáltalán nem szervízigényes
sziasztok!
és is szeretnék venni vagy elcseráélném régi motoromat egy ilyenre.
azt szeretném megkérdezni hogy ,hogy tudnám megoldani hogy 50 -es papírjai legyenek a motornak.
Hány km-t megy el egy dugó benne?
szervíz igényes motor?
valakit érdekelne közületek egy aprilia rs 125 2001 évjáratú motor cserére+ még ráfizetnék?
Szoktak titeket baszogatni a rendőrök miatta?

A válaszokat előre is köszi.
ok, nem én árulom, de ha még meglesz majd lehet róla szó, adás vétel topicban XXXX árulja, csak megláttam és egyből rátok gondoltam