Hööj de meleg van... lenne a hulye kérdésem...:D a kopásjelzö a gumikon ha már nem látszik akkor gázos a gumi? vagy ha "a profilmélység eléri a kopásjelzöt" ? na ezt szépen megfogalmaztam...remélem értitek:D
Szervusz! Érdeklődnék, hagy Yamaha XT 125X kilométerórájának jeladóját ki cserélte és mennyiért, hol szerezte be!?
A Válaszotokat előre is köszönöm! Ha lehet e-mailre
barnazoo@freemail.hu
Köszi!
Szervusz! érdeklődnék, hogy sikerült e orvosolni a kilométeróra jeladójának problémáját!? És hogyan? Mennyiért?
Ha lehet erre az e-mailre válaszolj barnazoo@freemail.hu
Köszi!
ja vagy hogy ez repsol:D akkor lehet hogy olyan mint az enyém :D:D:D:D... nekem ezt vagy az Ipon-t ajánlották... ára uan az...de a repsol ismertebb uh ezt vettem:D
nemtom :D egyszer cseréltem eddig olajat....4500al vettem most 7100 körul van benne... de szerintem am ha nem olcso szart veszel mind1 h miet raksz bele... 6000ként kell cserélni uh annyi idöt kibirnak....
Sziasztok!
Olvastam már régebben, hogy volt másnak is problémája az XT jeladójával. A hétvégi eső megtette nálam is a hatását, mert nem mér semmit se a műszeregység, csakis kizárólag a fordulatszámot mutatja. Lehet ezzel kezdeni valamit házilag? Vagy inkább vigyem a szervízbe? Kivettem már a jeladót, de nagyon egyben levőnek tűnik, csak a burkolat van kissé megrepedve rajta. Köszi a segítséget!
hallo all!
Xt 125 régi tipushoz keresek alkatrész ha valakinek van érdekel sokminden, de érdekel ujfajtának az első idomja, meg sárvédője is!
Köszi mindenkinek!
Helló!
Egy kis segítségre lenne szükségem! van egy 2005-ös Xt-m és sehol sem találok rá hátsó lánckereket,amit meg a shox-nál vette nem is rávaló! Valaki esetleg vett már a sajátjára,vagy tudja honnan tudnám beszerezni kérem írjon,mert emiatt sajnos nem tudok motorozni
hja és most néztem a képeidet... a fejidomot honnan szerezted? és mennyire jó? bővebben ki tudnád fejteni? mert lezuztam a fejidomomat:) és a gyári sztem szarul néz ki és gyenge a fény...:S minál hamarabb irj ha tudsz ... köszi;)
Hát most hirtelen meg nem mondom mekkora fogaskerekek vannak fenn, lemenni megszámolni meg lusta vagyok XD ha jól emlékszem neked replica cup verziód van... esetleg az elnevezés beli különbség jelenthet mást is? :D
amit "+" erő ügyében tenni tudok az a főfúvóka csere de sajna nem tudok még csak egy 115-ötöst sem bele tenni mert kevés neki a levegő, a légszűrőt meg nem tudom lecserélni... 105-ös fúvókára vadászok, azzal talán jobb lessz :D
fogaskerekeid hogyvan nak? elől hátul... én mentem vele ma:Dde nem volt helyem 80 fölé menni... sok volt a verda...:D meg még nem kockáztattam mert bokamerevitőt hordok mégxD
Hát Gundi, nekem furulyával sem ment 100-nál többet, bár kicsit mintha nyomatákosabb lenne :)
asszem fabrikálok egy folytást a dob elé, hogy azért hangja is maradjon :D
Ma úgy döntött a kuplung bovdenem, hogy megadja magát, fogta magát és elszakadt, 5500 km után, hát elég érdekes, mondjuk fura is volt, hogy mostanában igencsak nagy volt a holtjátéka és sokszor után kellett húzni, de hát azért elég érdekes ennyi km után...
Én cserééltem, postán rendeltem Kakasdról Yamaha szalon(nem jut eszembe a neve), azt hiszem 17 körül volt.
A Válaszotokat előre is köszönöm! Ha lehet e-mailre
barnazoo@freemail.hu
Köszi!
Ha lehet erre az e-mailre válaszolj barnazoo@freemail.hu
Köszi!
Olvastam már régebben, hogy volt másnak is problémája az XT jeladójával. A hétvégi eső megtette nálam is a hatását, mert nem mér semmit se a műszeregység, csakis kizárólag a fordulatszámot mutatja. Lehet ezzel kezdeni valamit házilag? Vagy inkább vigyem a szervízbe? Kivettem már a jeladót, de nagyon egyben levőnek tűnik, csak a burkolat van kissé megrepedve rajta. Köszi a segítséget!
www.barinkamotor.hu
Xt 125 régi tipushoz keresek alkatrész ha valakinek van érdekel sokminden, de érdekel ujfajtának az első idomja, meg sárvédője is!
Köszi mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem! van egy 2005-ös Xt-m és sehol sem találok rá hátsó lánckereket,amit meg a shox-nál vette nem is rávaló! Valaki esetleg vett már a sajátjára,vagy tudja honnan tudnám beszerezni kérem írjon,mert emiatt sajnos nem tudok motorozni
Köszi
amit "+" erő ügyében tenni tudok az a főfúvóka csere de sajna nem tudok még csak egy 115-ötöst sem bele tenni mert kevés neki a levegő, a légszűrőt meg nem tudom lecserélni... 105-ös fúvókára vadászok, azzal talán jobb lessz :D
asszem fabrikálok egy folytást a dob elé, hogy azért hangja is maradjon :D
Meg tudja valaki mondani milyen gyertya kell az xt-be, elfelejtettem.. köszi