Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írj egy mailt. nem kell hogy itt olvassa a fél világ
kistuning5@citromail.hu
Ice meggondolom amit mondtál. KisTuning Amúgy mennyiért adnád a dobot?
megjött thx
üdv!

ha vkinek kell akkor még megvan a dob. Iceman kösz h szóltál !
Azért mert ha vmit a gyárban 2t re terveztek akkor az arra kell... a kipufogonak nemcsak az a szerepe hogy hangja legyen... többek között bizonyos folytásnak kell lenni... bár a nyitott dobokban sincs + hutési szerepe is van... merth az is von el höt a blokktol...szal én ugy vagyok vele h ami 2t az 2t...ami 4t az 4t... nem kevergetem... de te tudod...
Megtaláltam a gyereket! Köszi! De amúgy te miért nem raknál rá 2t dobot? havernak már 2 éve rajta van és semmi gondja nincs a motorral ! Ugyan olyan neki a motor csak brutális hangja van
van itt 1 srác...ksituning néven...neki van! kinálta nekem is...de én nem tennék rá egy 2t dobot...:S te tod... 1ik fotogalériám alá irt komit...ott megtalálod az adatlapját...
Én is szeretnék majd az xt-re 1 másik dobot. Havernak rs 125 gyári dobja van fenn és valami brutális hangja van. Én is olyat akarok majd. Szerintetek honnan lehet majd olyat szerezni? Bontó?
Nekem a gyári dob van kiberhelve... az elözöt tulaj rakott fel vidit... " kincsem " néven...
Akinek nyitott dobja van vagy sport puffja van az dob fel róla hangot?
Hát ez igen fogas kérdés, az, hogy a motor hogyan adagolja magának a benzint elég sok mindent befolyásol.

Van előnye és hátránya is, a karburátoros XT-k jobban felpörögnek mint az injektorosak, de az injektorosoknak az egységesebb benzinadagolás, vagyis ez esetben befecskendezés miatt talán nagyobb végsebességet tudnak produkálni, magán az erején nem nagyon változtat, talán meg merném kockáztatni, hogy a karburátoros XT-k egy kicsivel jobban gyorsulnak, mivel a nyomatékot alacsonyabb fordulaton adják le, ám az injektorosak magasabban, ergo több a végsebesség.
Magyarul jobban mennek és erősebbek?
Ezek még karburátorosak, csak 2009-es modellekben van injektor, meg néhány különböző dolog.
Én úgy tom hogy ezek még nem injektorosak. De lehet tévedek.
Mennyiért vetted? És injektoros?
Használtan vettem . 4200 km volt a motorban. 2006-os és 2007-ben lett forgalomba helyezve. a Yamaha-nál azt mondták nagyon jó vétel volt
Gratulálok! Sok balesetmente kilométert! 0 kmel vetted? ha igenm, mennyibe kerul most?
Végre Xt125x tulajdonos lettem
De velem történik:É:É 32fokban ma is elkapott 1 nyárizápor... kb 1 percig tartott...pont annyi h összekoszolja a motort...
Nem történik senkivel semmi érdekes mostanában? Megkaptam a rendőrségtől a levelet de csak figyelmeztetést kaptam mivel még nincs munkám
Én a könyvébe nem találtam ilyet... hivj 1 yamaha szalont...szerintem ott megtudják mondani!
Mert csináltak bóvdent és hosszu lett és kellene tudnom h mien hosszu kell valki lécci swgitsen h mien hosszu kell!
Nem maszekolok........valaki lécci mondja meg h mien hosszu vagy mérje meg nagyon fontos lenne
vegyél 1 babetta hátsofékbovdent...az elég hosszu:) méretre vágod... és a végére teszel 1 szerelhetö diot...:) Nekem DT-n igy voltXDXD