3 foggal nagyobb és mégis ilyen nagy tpo speed... érdekesnek találom... az enduronak hátul 52es...akkor 55ös lánckrékkel ment annyit? nem lehet hogy át van állitva az órád SM-re? Csakmert az enyém a gyári ttétellel ment 122-t...de azt ugy h full sik terep pici hátszéllel teljesen bedölve...egyébként 110-115...
Huhh, ez fogos kerdes, mert mar 13 honapja nem hasznaltam a gepet, hatul 3 foggal nagyobb lanckereket vettem ra, mikor csereltem a lancszettet, epphogy befert :D
En kb 8 honapig majdnem minden utamon 2 szemelyeztem es a 100 vegre megvolt vele, igaz lomhabb lett, bar nekem mas az attetel, igy utassal lejton kiforogta a 128at ora szerint :)
Helo,
Ma találtam egy igen érdekes dolgot, a váltókar mellett leszedtem azt a műanyagot, amely mögött a gyújtás van, és mit találok ott? Olajat, barátomnak is XT-je van, és neki is van ott olaj, tudom, hogy gyárilag ilyen, de nem tudja valaki, hogy mit keres olaj a gyújtásnál?:D
Hát én nemtom de a srác XT-je 2006-os és Karbis
És a folytásra rájöttünk nagyon egyszerű kis szerkezet van a Generátor/jeladója után. és 116 ot megy hátszél nélkül :D
kellene 1 olyan web oldal amin lehetne rendelni rendszámtáblatartót (nem gyárit)
tudna valaki nekem mondani ilyen oldalt?
+köszönném....
Ma találtam egy igen érdekes dolgot, a váltókar mellett leszedtem azt a műanyagot, amely mögött a gyújtás van, és mit találok ott? Olajat, barátomnak is XT-je van, és neki is van ott olaj, tudom, hogy gyárilag ilyen, de nem tudja valaki, hogy mit keres olaj a gyújtásnál?:D
Láttam hogy az XT-ről és a CBR-ről beszélgettek... azt akarom kérdezni hogy 2 személyel az XT is "meghal"? A CBR 2 emberrel készen van.
És a folytásra rájöttünk nagyon egyszerű kis szerkezet van a Generátor/jeladója után. és 116 ot megy hátszél nélkül :D