Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nem rég vettem egy régebbi xt-t csak ez a gyári kipuff hang nekem nem tetszik, szerintetek kibaszok-e a motorral ha házi dobot rakok rá.( van egy ismerősőm aki tud csinálni dobot) a válaszokat előre is köszi
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm eladja a saját gépét és nekem megtetszett!
2007es szinte alig futott és ahogy elnézegettem a neten elég jó árban is van! Szeretnék tapasztalatokat a motoról hogy megéri megvennem vagy nem.
én már csináltam, hogy mire jó azt nem tudom, de ugyan úgy visszaraktam könnyedén
Senki nem szedte még a hátsó fékét?: )
ezek után meg kell súgjam neked:D hogy gyorsabban megy furulyával mert kell egy bizonyos fojtás egy ekkora blokkhoz... mert túl hamar leforog a motor . alapból egy ilyen cső egy 400-500 cm3-es motorra kell:D(ha jól informáltak...) ˛/tapasztalat: mikor 600 km volt benne és benne volt még a furulya akkor mentem vele 110-et és 5-ösben a gázadás 2/3-adánál
Sziasztok, minap kicseréltem a hátsó fékbetétet, és találtam egy furcsaságot, a betét és a munkahenger között van egy acél lemez, amit nagyon nehéz visszarakni, ezért nem raktam vissza, nem tudjátok mi az?:D
Ember, elhagyni azt a passzentos "dugót"? XD nem volt rendessen becsavarozva? Viszont nem értem mért kellene bele másik, sztem így az igazi a hangja. Frulyával is elég karaktreres de így az igazi sztem :D
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a motor, nemsokára végzek a jogsival is, szeretnék egy ilyet venni.
Van egy KTM EXC 125-öm (1999, 42Le, rendkivül megkimélt) szivesen elcserélném (de akár el is adom) egy ilyenre, körülbelül egy árban mennek. Ha valakit érdekel kérlek irjon, bizti megegyezünk!
Üdv, Dániel
da7777 kukac gmail pont kom
Elözö tulaj tette rá... talán képesmotorrol rendelte...kézvédö
Szia!
Az UFO kézvédőt te tetted rá?
Ez ha jól látom fémbetétes, típust tudsz mondani, vagy helyet ahol rendelted.
elhagytam de nem volt nehéz észrevenni:DxD elkezdett mélyülni a hang ...
Köszi Iceman91! Fényvisszaverős. De ezt még az előző tulaj rakta rá, csak sajna közelről megnézve kicsit ferdén van felrakva sztem egyenes csíkot vett nem hajlított matricát.
Akit érdekel matrica az itt nézelődhet:Matrica
szerintem meg tök fölösleges ilyen kis motoron meghajtani a rendszámot!az xt ugysem megy 102 nél jobban és köztudott hogy a trafi településen kívűl 105-töl büntet szal...
Szila jo a felnicsikod... fényvisszaverös vagy sima? enyém sajnos sima...de nagyon megbántam...:S
Jaja, ki kell vágni... de nem vészes... mert a kézvédö takar...;) annyi h ha nagyon cibálod a szarvát hamarabb körbeforog a markolat :D
Hali! Az lenne a kérdésem hogy akarok venni kézvédőt az xt-re és az hogy csatlakozik a kormányvégre?
Ami most van rajta markolat annak a végét ki kell vágni?
Lehet hülyeséget írtam amúgy.
Ma hallottam fél fullel a hiradoban hogy köv honaptol szigoruan ellenörzik a rendszámokat...nem lehet felhajtani, sem megtörni, tisztán kell tartani stb... mert aki nem, komoly buntetésre számithat(30.000) :S:S szerintetek engem fognak b@szogatni?:D:D
Annak sztem nincs köze a nyitott dobhoz:É:É
Ez a nyitott dob fasza Kijön egykerékre meg jobban gyorsul De a km mérő meg a fordulatszámmérő bevan lassúlva Mért csinálhatja?
pffff sikerült elhagyni menet közben? XD Az enyímet furulyával vizsgáztatták biztos ami biztos alapon :D
csupán átment rajta egy kocsi:D és nem lehet visszaegyengetni:D: amugy meg nekem igy vizsgáztatták furulya nélkül:D ha jól tudom...
1ik srácnak itt forumon 80.000et ment hiba nélkul...
Nem eladó :P ha elpasszolom magát matort vagy újra kell műszakiztatni akkor furuja nélkül nem hiszem, hogy jó szemmel néznék a hangját XD mert a tied tán elveszett?
Nem.
Lenne egy kérdésem.. én most akarok venni Xt-x et.. s azt akarom kerdezni, hogy amejik pl. 20.000 Km-be van.. az sok-e egy motornak?