Szia!
Gyárilag az Xt-ben 105-ös van.
Nekem 103-as benne, ezzel egy picit kevesebbet eszik.
Ha nagyobb fúvókát akarsz ahhoz több levegőt is kell adni, pl. sportszűrő. De ezt beállítani sok türelem és szakember kell. Szerintem nem éri meg.
Fogalmam sincs hogy az enyémbe mekkora van! Ha könyvébe benne van majd megnézem és irok...de miért a karbit piszkálod? Miért nem veszel rá egy sportdobot?
Üdv néktek!
Lenne egy kérdésem... az XT 125-ben mekkora a fő-fúvóka mérete? Robbantot ábrán 105-nek olvastam. Nekem nem XT-ém van de a blokk és a karbi eggyezik, viszont 100-as fúvókával van szerelve (szintén netes infó). Ez úgy menet teljesítményben mekkora különbség lehet? illetve ha tuningolni szeretném kicsit - mért ne szeretném XD - akkor mekkora fúvókát rakjak bele?
Elöre is thx a válaszokért
nincs most rá annyi pénzem, ha megvettem volna 20 ért a Leo Vince-t akkor azt meg már nem tudtam volna felrakatni mert az összekötő cső is még pár ezer, én meg jövő héten megyek Balatonra és kell a zs, mellékesen ha a benzinszintjelző elkezd világítnai, onnantól nekem még bőven elmegy 100+km t.
Tudja vki hogy a muszerfalon a kis benzinkut mikor kezd el villogni... hány liternél és kb hány km-t lehet még elmenni vele? Nekem ugy indult h erösebb fékezésnél ki-ki villant... aztán folyamatosan világitott... azt hittem h 2 liternél kezd e világitani... könyv alapján annyi a tartalék... mentem vele kb 35km-t (elsö kivillanastol kb 50km-t...), kiváncsiságbol leszivtam a maradékot.... 2 liter...
megrendeltem a lemezt, nem szeretném a motorstylingos full nyitott kiput, amit meg tegnap mutattam dobokat azok meg mind 35-40ezrek (felhívtam a csávót)
Gyárilag az Xt-ben 105-ös van.
Nekem 103-as benne, ezzel egy picit kevesebbet eszik.
Ha nagyobb fúvókát akarsz ahhoz több levegőt is kell adni, pl. sportszűrő. De ezt beállítani sok türelem és szakember kell. Szerintem nem éri meg.
Lenne egy kérdésem... az XT 125-ben mekkora a fő-fúvóka mérete? Robbantot ábrán 105-nek olvastam. Nekem nem XT-ém van de a blokk és a karbi eggyezik, viszont 100-as fúvókával van szerelve (szintén netes infó). Ez úgy menet teljesítményben mekkora különbség lehet? illetve ha tuningolni szeretném kicsit - mért ne szeretném XD - akkor mekkora fúvókát rakjak bele?
Elöre is thx a válaszokért