Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémben 115-ös fúvóka van ehez jön egy direktszűrő és egy kipufogórendszer. kb +3-4 ló viszont 3,5 - 4,5 literes fogyasztás
103assal hogy megy? ugyan az a teljesitmény csak kevesebb benzinböl? Vagy vmit azért visszafog?
Szia!
Gyárilag az Xt-ben 105-ös van.
Nekem 103-as benne, ezzel egy picit kevesebbet eszik.
Ha nagyobb fúvókát akarsz ahhoz több levegőt is kell adni, pl. sportszűrő. De ezt beállítani sok türelem és szakember kell. Szerintem nem éri meg.
Fogalmam sincs hogy az enyémbe mekkora van! Ha könyvébe benne van majd megnézem és irok...de miért a karbit piszkálod? Miért nem veszel rá egy sportdobot?
Üdv néktek!
Lenne egy kérdésem... az XT 125-ben mekkora a fő-fúvóka mérete? Robbantot ábrán 105-nek olvastam. Nekem nem XT-ém van de a blokk és a karbi eggyezik, viszont 100-as fúvókával van szerelve (szintén netes infó). Ez úgy menet teljesítményben mekkora különbség lehet? illetve ha tuningolni szeretném kicsit - mért ne szeretném XD - akkor mekkora fúvókát rakjak bele?
Elöre is thx a válaszokért
Ma hirtekenfelindulásbol beleraktam a gépbe 250 km-t; Ugy indult h elmegyek tankolni meg benézek oszt.tarsamhoz
köszi! Aktuális az olakcsere szal hamarosan kiprobalom:)
Ne próbáld ki mert egyből lenullázza 6000re: gyújtás leszedve, nyomod MODE gombot és rárakod a gyújtást, ennyi
Ez engem is érdekelne!
nem tudja valaki hogy esetleg egy itthoni olajcsere után hogyan kell a digit kijelzőt 6000re nullázni?
mindennek örömére kerülök is egyet hátha sikerül összehozni egy értelmes wheelie-t
nekem 9-nél több még sose ment bele a tartalék 2 liter
Most nekem 2 liter van benne... szárazra szivtam...:) 30km a kut... sztem még elötte meek 1-2 kör a városba, kiváncsi leszek h mennyi megy bele...:)
hát én már tankoltam bele 11,5 litert
eddig ugy tudtam h 10... és 2 a tartalék...
12 liter?:O:O:O
12 liter a tank sztem olyan 4 körül kezd el világítani
bőven lehet még vele menni
Köszi... akkor még elérek a kutig XDXD azért érdekelt mert a legközelebbi kut 10km...de az sz@r...legközelebbi MOL 25km, SHEL 32km...
nincs most rá annyi pénzem, ha megvettem volna 20 ért a Leo Vince-t akkor azt meg már nem tudtam volna felrakatni mert az összekötő cső is még pár ezer, én meg jövő héten megyek Balatonra és kell a zs, mellékesen ha a benzinszintjelző elkezd világítnai, onnantól nekem még bőven elmegy 100+km t.
értem...háth én a helyedbe 28at áldoztam vna a BENDORF dobra:) de mmár legalább tudom h vigyázni kell a boritásra mert drágaXD
Tudja vki hogy a muszerfalon a kis benzinkut mikor kezd el villogni... hány liternél és kb hány km-t lehet még elmenni vele? Nekem ugy indult h erösebb fékezésnél ki-ki villant... aztán folyamatosan világitott... azt hittem h 2 liternél kezd e világitani... könyv alapján annyi a tartalék... mentem vele kb 35km-t (elsö kivillanastol kb 50km-t...), kiváncsiságbol leszivtam a maradékot.... 2 liter...
megrendeltem a lemezt, nem szeretném a motorstylingos full nyitott kiput, amit meg tegnap mutattam dobokat azok meg mind 35-40ezrek (felhívtam a csávót)
14.000 a legolcsobb sportdob (forumon volt...) :):) 2 tank benzinnel megdobod és annyiért már pufot veszel:)
kipuff borítás: 9525 Ft elvileg 5-7 munkanap alatt megjön