Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szükséged van a hangtompítóra vagy eladnád-e?:)
XT125X akkor olyan a hangod mint nekem:):) sztem elég korrekt... de én elviselném a hangosabbat is:) nekem eddig 122 volt...ora szerint...ENYHE hátszéllel... egyébként ha nincs hátszél és ráhasalok nekem is 110-115... utazo 90-100...attol fugg mien kedve van:D
Nekem se megy utazónak 90-100-nál többet A vége amit sikerült kihúznom belőle az 112 km/h volt. 85 kg vagyok....
Hali qundi92...
Ja ja meg van még a furuja a végéből de a műszakit kívéve sosem volt még benne XD Sajna az enyém sem megy többet 95 100-nál... pedig totál nyitott rendszer van rajta... most próbálok varázsolni egy 105-ös főfúvókát amijen az XT-ékben is van :D ki próbáltam egy 115-össel.. siralmas, nem tudok neki elég levegőt adni és fullad pont ott ahol az ereje megjönne XD a dirket szűrő meg nem fér be sehova :(
De rohadt sok idő mire feltölti..... Jaja 4 kamra plusz a végén a szűkítő meg a katalizátor. Nekem 2 kamra lett kiszedve meg a szűkítő. Hát nem tom de ez is elég hangos még szoknom kell
Akkor a tiedböl is csak az utcso folytások lettek kiberhelve? Én ugy tudom h 4folytás + 1 szukitö van benne....szal 5 folytás... nekem talán az utso 3 van kimutve... Vidit majd a hangjárol:P:P enyémnek azért nincsa akkora hangja mint egy 400asnak:D de sokkal korrektebbb mint a gyári XD
Kib jó hangja lett Mint egy 400-as vagy 600-as....
Lehet vele fenyíteni Ennél jobban hangosabbra csinálni sztem felesleges....
basszus ma sikerült egy 180-as stoppit összehozni
aki nem hiszi vEgyen fel MSN-re és küldök vidit

am vannak képek is BIKEPICSen
Képeket nem tudok csinálni mert nem vagyok ott.... Majd hívnak ha kész lesz.
Olyan lesz a dobom mint neked mert mondta a srác ha a katalizátort is kiszedi meg a többit akkor szar lesz a hangja. Szóval vagy marad igy a kipuffod neked is vagy 20-25-ért át lehet alakitani a belsejét sportkipufogóra.
XT125X vegyél már fel msnre... ha addig nem beszélnénk csinálj már majd pls képeket a kipuff belsejéröl! Meg magárol a munkafolyamatrol!
Nem fognak baszogatni... nekem se szoltak... voltunk motorozni, srac mellettem zxr 400al ment gyári dobbal... alig hallottam az XT hangját... és neki se szoltak még... 125ösnek még nincs olyan nagy hangja... csak vigyázzatok nehgogy nagyon szétberheljétek mert akkor viszont csö(fazék) hangja lesz
Anyámmal lesz még 1 menet reggel..... Mert h a rendőrök ne baszogassanak :S
nem szoltak még érte...de nekem nem teljesen ures... ha jol tudom 4 folytás van gyárilag és a végén a szukitö csö... nekem az utso 2 folytás és a szukités van kikapva...még katalizátorom is megvan! Ha meglesz kiváncsi leszek h a katalizátor miatt lesz e teljesitménynövekedés?:)
Holnap csinálják meg a kipuffomat Ha teljesen kiberhelik a kipuffot és kivágják a katalizátort az nem lesz túl hangos? Iceman téged nem baszogattak még a rendőrök h hangos?
De szép fényes XDXD
Azért volt idézöjelben...nemtom mi az anyag pontos neve...
az nem króm hanem csak ki van polírozva, nem?
Nahhde ki van halva a forum... tisztitgattam ma a mocit... akinek "krom" felnije van... ajánlom a szinfelujito pasztát...:) én az enyémet turtle wax - magasfényu sznfelujito pasztával kentem át... látom benne magam...:)
Hali nekem is Tomos-om van és nem akar nagyon 95-100-fölé menni a végsebességexD pedig az XT-sek áradoznak h igy meg ugy 115 120:Snem értem... utánakéne járni. a kérdésem a következő: a kipuffhoz amit adtak furulyát (hangtompitot)az megvan -e neked ?
basszus ma majdnem megnéztem 1 mercit közelröl... gurulok le 1 hegyröl...50kével kb...erre az a köcsög vak fagyizás közben a csajával beszélget...és kifordul elém a parkolobol... nyomom a dudát és semmi...ugyanugy jött... mikor már eléggé lelassultam és kb 2 centire vtam a járdaszegélytöl és 5 centire a kocsitol, 2szer belerugtam a mercybe, akkor kapott észbe a csaávo... jahhj igen azt hzzáteszem szlovákiában volt... sajnos ez a viselkedés nagyn jellemzö a szlovák autosokra (tisztelet a kivételnek), de a nagy többség az irányjelzöt nem ismeri... és elsöbséget se nagyon adnak... vigyázzunk...sok a hulye...
Sokkal hangosabb mint a gyári! Nincs olyan hangos mint egy sportdob... de sztem hasonloan szép... katalizátor nekem benne vanmég...nemtom ki szedjem e...van aki mellette van aki ellene szol... nemtom XD
Nekem jövő héten herélik ha minden jól megy éa a katalizátort is kivágatom sztem De jó hangja van egyébként? Hangos?
nincs most camom... teloval pedig 0... ha tudok majd csinálok...
iceman91 valami vidit döbj fel róla lécci mert azon a vidin nem is pörgeti.....