Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gurulunk eggyet valamikor?
én pl Pesten
Valaki nem lakik pest közelébe?
Kurva első fékem befog és sehol nem lehet 1-es imbuszt venni
csak tolásnál nyiszog? ha igen akkor normális mivel merev felfüggesztésű a tárcsa, nagyobb motorokon szegecseken van a tárcsa
Köszi! Megnyugtattál! Most még hab a tortán h néha az elsöfékem is nyögdécsel... azzal lehet vmit csinálni h ne nyiszogjon? Betétek és tárcsa is ujszeruek...
nekem is, az csak a váltó, normális, minden motornál van
Ha hosszabb ideig használom a motort, 30-40-50 km, utána tolás közben miért kattog? csak nekem ilyen vagy másnak is?
Heló,

Köszi a segítséget, de megoldódott, kicsit vasaltam a féken és azóta nem nyikorog.
A gyári betétet azért kellet kicserélni mert nem fogott és marta is a tárcsát, a betét maga nem valami puha, de városba inkább kemény kell.
nekem 80e van benne de még nem kellett. De akkor lehet, hogy nekem van mázlim ezzel a motorral..:)

Üdv Mindenkinek
hát ezt elég "jól" sikerült megfogalmazni remélem érthető amit írtam:d
a motort múlt héten lépte át a 32 000 kilómétert és már megérett a cucc a cserére :D
Jahh és még annyi: egyszer valaki kérdezte forumon, hogy mivel csináltam a fehér pirelli feliratot, "car point"-os gumifilccel! De az nemjó, ha csináljátok ne olyannal...tegnap 40 km után a szép fehér pirelli felirat berepedezett, foltos lett...
Wégre megvan a jogsim! Tegnap kuldték! 21 nap alatt lett meg...és volt 1 hosszuhétvége is Megyek is gyorsan motorozni! Széles utat mindenkinek...
Sziasztok!

Ha a fék befog akkor elég alapos tisztitásra szorul, esetleg szimering csere.

A fék akkor nyikorog amikor hosszabban fékezel? ha igen akkor hamar melegszik a betét.. használj gyárit akkor nem fog nyikorogni.. a nyikorgás idegesitő de nem árt a tárcsának.

Csakis puha betétet használj ha nem akarod, hogy a tárcsa is kopjon.

Miért kellett lamella csere?

Üdv
Hogy lehet kikapni kerékre? Vagy szar a motorom vagy béna vagyok... Aeroxot pedig kitudtam kapni kerékre
Csákó!
Mitmotoroztam!:D ÉS bese koppant a telóm!:D
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert az xt repülni is tud!:D
Sziasztok, esetleg arra nem tudtok valami megoldást, hogy miért nyikorog a hátsó fékem?
A motor kb 2-3 hete van meg, már mikor megvettem akkor is nyikorgott, betétet is cseréltem benne, mert marta a tárcsát, de ugyanúgy fenn áll a probléma.
Nem tudtok esetleg valamit, amivel megszűnik a probléma, kicsit oylan érzésem van tőle, mintha szoc. motoron ülnék :).
köszi,
sziasztok! megvolt a lamellaszett csere úgyhogy mostmár lehet gyakorolni a kerekezést
Fékolajszint az teljesen rendbe van....
Olajszintet nézted? Sztem azzal lehet vmit varázsolni...mással nem hinném...
Első féket hogy lehet belazítani? Mert befog valamiért Eddig nem fogott be....
De nagy itt a kuss... senkivel nem történik semmi izgalmas?
Az már az ö dolga h hogy csinálja meg:) szerintem a szervizes papirt át lehet ugrani:D nem kell lefojtani...adsz egy kis csuszopénzt...és kapsz egy uj forgalmit amibe 25 kw-van....sztem
úhh ma jól eláztunk kunmadarason :S