Köszi! Megnyugtattál! Most még hab a tortán h néha az elsöfékem is nyögdécsel... azzal lehet vmit csinálni h ne nyiszogjon? Betétek és tárcsa is ujszeruek...
Köszi a segítséget, de megoldódott, kicsit vasaltam a féken és azóta nem nyikorog.
A gyári betétet azért kellet kicserélni mert nem fogott és marta is a tárcsát, a betét maga nem valami puha, de városba inkább kemény kell.
Jahh és még annyi: egyszer valaki kérdezte forumon, hogy mivel csináltam a fehér pirelli feliratot, "car point"-os gumifilccel! De az nemjó, ha csináljátok ne olyannal...tegnap 40 km után a szép fehér pirelli felirat berepedezett, foltos lett...
Ha a fék befog akkor elég alapos tisztitásra szorul, esetleg szimering csere.
A fék akkor nyikorog amikor hosszabban fékezel? ha igen akkor hamar melegszik a betét.. használj gyárit akkor nem fog nyikorogni.. a nyikorgás idegesitő de nem árt a tárcsának.
Csakis puha betétet használj ha nem akarod, hogy a tárcsa is kopjon.
Sziasztok, esetleg arra nem tudtok valami megoldást, hogy miért nyikorog a hátsó fékem?
A motor kb 2-3 hete van meg, már mikor megvettem akkor is nyikorgott, betétet is cseréltem benne, mert marta a tárcsát, de ugyanúgy fenn áll a probléma.
Nem tudtok esetleg valamit, amivel megszűnik a probléma, kicsit oylan érzésem van tőle, mintha szoc. motoron ülnék :).
köszi,
Az már az ö dolga h hogy csinálja meg:) szerintem a szervizes papirt át lehet ugrani:D nem kell lefojtani...adsz egy kis csuszopénzt...és kapsz egy uj forgalmit amibe 25 kw-van....sztem
Köszi a segítséget, de megoldódott, kicsit vasaltam a féken és azóta nem nyikorog.
A gyári betétet azért kellet kicserélni mert nem fogott és marta is a tárcsát, a betét maga nem valami puha, de városba inkább kemény kell.
Üdv Mindenkinek
Ha a fék befog akkor elég alapos tisztitásra szorul, esetleg szimering csere.
A fék akkor nyikorog amikor hosszabban fékezel? ha igen akkor hamar melegszik a betét.. használj gyárit akkor nem fog nyikorogni.. a nyikorgás idegesitő de nem árt a tárcsának.
Csakis puha betétet használj ha nem akarod, hogy a tárcsa is kopjon.
Miért kellett lamella csere?
Üdv
Mitmotoroztam!:D ÉS bese koppant a telóm!:D
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert az xt repülni is tud!:D
A motor kb 2-3 hete van meg, már mikor megvettem akkor is nyikorgott, betétet is cseréltem benne, mert marta a tárcsát, de ugyanúgy fenn áll a probléma.
Nem tudtok esetleg valamit, amivel megszűnik a probléma, kicsit oylan érzésem van tőle, mintha szoc. motoron ülnék :).
köszi,