Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, szerencsére nem, volt rajta elég sok karc és elkeztem polírozni géppel hátha kijön, a legtöbbet kiszedte szépen de a végén egy picit belekapott és eléggé zavar, nem túl nagy gond de egy jó fél cm2-s részen elmattult
15 ezrecske. törted vagy mi?
valaki nem tuja véletlenül hogy mennyiben van egy farokidom?
Hali
Keresek XT 125 X hátsó felnitm csak a ráf kell nekem küllők nem, ha valaki tud szóljon, előre is köszi.
És még annyit hogy elől mekkora felni van és mekkora gumi?
Köszönettel: András
"1200 m karika" ezt nem vágtam hogy jön ide a karika
nemtom, h hogymáshogy lehet érteni
ja így már világos
Hali! Lassan jön az elsö olajcsere és... A könyvbe azt olvastam h 1200ml olaj kell a gépesbe, viszont a blokkra 1000ml van irva... gondolom h 1 liter kell bele...? v tévedek?
többeközt
Szépen fel tudod venni az elejét... nekem még sosem ment XD mi a titka? a teknikát tudom... elvileg XD
Na itt pl. a motorfék fogja még mindig. a fékbe még belese nyúltam
Full gyári...
Érzek egy kis cinkelést....
Azt is kikéne már javítani 1200 méterre MOTORFÉKKEl.
úgy értsd, h nem nyúlok a fékbe. azt akkor dontsd el, h mivel tartom mégis holtponton
Az elsó telóba mennyi olaj kell száranként?
700méter karika motorfékkel?ezt lefordítod nekem köcsögbunkóspeedes nyelvre hogy értsem? köszi
Nincs megfelelö kenése bizonyos idö után! Ktm-nél van olyan h némelyikbe oda van irva h maximum 600 métert kerekezhetsz veleXD
De azt h csinálod? Tuningos?
inkább az, h még 5.be is bírja keréken
És utána a hirdetés: Csak iskolába járásra meg túrázásra használt motor eladó nagyobbra váltás miatt. Női tulajdonostól, egykereket soha se látott.Hibátlan állapotban, csak tankolni kell!
1kerekezés közben ugye nem úgy kapja az olaj szivattyú az olajat. nem tudott elegendő mennyiségű olajat felszívni és ezáltal a kenés is sokat csökkent. kaphatott ott a vezérműtengely, dugó is. Ezért nem szeretik a motorok ezeket. Örülj, hogy nem ragadt meg a vezérműtengelyed keményen
Jah és nagyon hozzáértő motorszerelő mondta h ebbe a 95-ös benzin jó elvileg.
De nekem nem is ien csörgés hanem ien bazseválós hang vagy nem tom h írjam És nem tom minek a hangja Megpróbálom majd felvenni hátha hallatszik a vidin
én 95ös carrerát szoktam nekem bejött,nem próbáltátok?
kis oktánszámúval nekem is csörög, ezért tankolok 100ast, megéri azt a 200Ft-ot egy tankolásnál
Nálam nem folyik semmi. Sztem a vezérműtengelyem sült meg.
Am alapból az enyém is csörgött egy minimálisat, de az lehet amiatt is, h alacsony oktánszámú benzint használok.