Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg folyamatosan csörög enyhén valami a blokkban De nem azért mert a benzin megfolyik? Mert akkor csinálják ezt a motorok
Na erre adjatok egy okos választ:
egykeréken kb már egy km-t mész, amikor fogjamagát és levágja az elejét, a kerék blokkol, majd megálsz. Újra tudod indítani, el is tudsz indúlni, de valami enyhén csörög a blokkba.
a teljesítmény változatlan, de mégis....
te ki vagy laca?
röf
ja és 30ezer forintig büntethetnek azért is h ha nincs nállad a jogsi meg a biztositás és azért is 30ezerig büntethetnek hogyha személyt viszel sisak nélkül. (ráadásúl még nincs meg a 2 évem szal személyt nem is vihetnék...érdekes ezért mégsem szóltak )
pf
Nekem ma küldték ki a levelet a rendőrök! egyszer feljelentettek azért mert nemvolt nállam jogsi meg biztosités (igaz h 2 percnyire voltam otthonról aztmondták h nemkell haza mennem érte semmi gáz...) utánna meg CBRCsabikával vittünk személyt és nemvolt a csajokon sisak és elkaptam a polgárőrök akik kihivták a zsarukat. ma jött ki a levél és enyhe figyelmeztetést kaptam! a levélben benne volt h mivel kiskorú vagyok meg tanuló igy nembüntetnek meg és nemkapok feketepontot sem. ja és az sokkal nagyobb szabálysértés h nemvolt nállam a jogsi meg a biztosító mint az h akit vittem azon nemvolt sisak
Jolvan akkor :D koszonom:D megnyugtattatok
Az x-es verziónak nem csuszik a kereke egyáltalán Csak télen amikor kemény minusz van de akkor lehet is vele driftelni rendesen
jha persze mindennek megvan a maga modja:) vannak ojan vakmero faszik, hogy nem torodnek semmivel.. de megis van az eredmenye.. mert a napokba ugy hullanak a motrosok mint a legyek..
hát lájtosan.Ez olyan dolog hogy ő fél az esőtől.Én meg a hirtelen elsőfékezéstől félek mert a TZR egyszer blokkolt alattam és keresztbe lévő első kerékkel csúsztam még meg nem álltam,összevissza szarni se volt magam időm úgy megijedtem hogy most esek el.Dingo barátom meg vígan gurul első keréken.Szal ez ilyen.
értem értem... en is mondtam az illetonek, hogy nem lehet olyan veszes esobe de o nyomatékositotta.. gondoltam megkérdem.. s terepezni lehete vele?
amúgy az elején én is paráztam a víztől de igazából nagyobb a füstje mint a lángja márha érted mit akarok írni
R125öm van de a gumma ugyanaz.Sztem nem gáz vizesúton nyilván jobban kell figyelni de multkor egyik barátommal jöttem tök nagy esőben,neki tuaregje van olyan fajta gummával mint az XT R-en és ő többször állt keresztbe mint én.
neked Xt x-ed van? s vizes uton tudsz normálisan közlekedni? nem csuszik vagy ilyenek?
nem csak azt mondtak, hogy vizes uton ezekkel a gumikkal nem igazan jo. inkabb aztmondjak, hogy az R a jobb
vizes úton mi baja lenne?max hogy koszos lesz.Sőt mivel nem egy hűde erőgép ezért még a gázra se kell úgyfigyelni.vagy mire gondoltál?
Ugy értem, hogy vizes uton! s nem kell leblamálni.. koszi
eso után?eső után köpönyeg nem a legjobb.igazából nem értem mi ez hogy eső után nem a legjobb?ja hát nem a legjobb mert koszos lesz ugyanis ilyenkor vizes az út...komolyan mondom nem tudom hogy honnan szedik ezt a sok birkát...
Na hello. azt mondtak az Xt-x rol h eso utan nem a legjobb...
valaki mond egy tapasztalatot?
Az az utasszállításra vonatkozik.A srác is azt kérdezte csak a bukó miatt ugye még...am nekem Pohi mondta hogy 3-20ig számíthatok büntire ha kezdőjogsival viszek személyt és szolnak érte.
Lehet hogy csak figyelmeztetést kapsz, annó engem is feljelentettek és mivel addig nem volt semmi szab.sértésem, kaptam egy ejnye-bejnyét..

üdv
de ezt a 3-20-ig terjedő bírságot honnan veszed? Vagy ezt írod mindenkinek?
akkor 3-tól 20ezerig terjedő pénzbírság.(de az se tuti hogy szólnak érte szal:) )
Tuti h 1 fekete és pénzbirság? És akkor mi van ha kezdö jogsival viszek személyt?