Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

THX Ez a válaszod megnyugtatott De tényleg
azt nem kapsz:)sztem nincs rá esély.
De akk eltiltást nem kapok? Vagy arra is van esély?
Értem! Köszike!
mintha nem lenne becsatolva az öved autóba kb úgy veszik ezt is
1pont (fekete pont) és pénzbüntetés
És akkor mit kapsz, hogy ha sisak nélkül viszel valakit rendszámos motoron?
3ezertől 20ezerig terjedő bírság.ennyi
Javítom magam kétszeméllyel
Fasszopó rendőrök elkaptak robogóval kétszeméllyes:@ És feljelentést tesznek. Na most ienkor mi lesz nem tudjátok? Kb. mennyi pénzbe lesz ez meg eltiltana majd?
majd lefényképezem
nekem is kell zárható tanksapi! Az enyém is majdnem 2006os... 2006ban lett forgalomba helyezve:D tudnál rola linkelni 1 képet?
az újabbakon már zárható van, asszem 2006tól de 2007től biztos mert az enyém is zárható
Jahh, nekem van 1 negativ tapasztalatom: nem zárható a tanksapka!:D Egyébként 2 hete van meg a motor, eddig semmi rosszat nem tudok mondani rola! Énis nagyon szétnéztem a piacon, szerintem ha tisztába vagy a teljesitményével, és az neked elég akkor tökéletes választás!
550ezer! 2005-ben gyártott de 2007ben lett megvásárolva szalonból 0km- rel most 4100 van benne
Mennyi pénz a moci?
Eladó!
Hát jo :D csak gondoltam h van pár negativ gondolat is:D de akko megnyugodtam:)
Mennyiért adod ? és hányas kiadás ?
Helló!
Én meg annyit mondok hogy, van havernak Zx6R-je és őneki nagyon tetszik az én Xt-m, meg más speedeseknek is, csak annyit tudnak mondani max hogy: nem olyan erős.
Egyébként az enyém eladó sajna :(
szerintem ha xt fórumra írsz akkor nem valószínű, hogy elkezdi mindenki fikázni az xt-t és mondani, hogy ilyet ne vegyél xd szép, megbízható, keveset eszik, 4t. röviden ennyi :D
Hello Xt-s tagok:)
Nekem még van egy évem mig lerakom a jogsit 125-re de mar elkezdtem keresgélni a motrokat.
Es leginkabb az Xt-x tetszik..
Ha valaki tud véleményeket mondani és esetleg más ajánlatot akkor kérem közölje.
Előre is köszi
én most 160-as hengerszettet akarok a gépezetre gyűlik a lóvé csak nemtom mégis mennyi körül lenne egy olyan (ujonnan) nemtud ebben valaki valami okosat mondani nekem?
250-es 4üteműeket nem nehéz A1-re lerendszámoztatni....de a 2ütemű 125-ösök némelyikét Akorlátlannal lehetne csak vezetni haverom KTM-je 40-lóerő (eszik is 10liter felet )
én is azon vagyok, h 25ös papírokkal rodeózzak 1 drzvel :D
Láttam már olyan hirdetést is h R1es 25 kw-os papirokkal:):) csak pénz és ismerettség kérdése:D