Fasszopó rendőrök elkaptak robogóval kétszeméllyes:@ És feljelentést tesznek. Na most ienkor mi lesz nem tudjátok? Kb. mennyi pénzbe lesz ez meg eltiltana majd?
Jahh, nekem van 1 negativ tapasztalatom: nem zárható a tanksapka!:D Egyébként 2 hete van meg a motor, eddig semmi rosszat nem tudok mondani rola! Énis nagyon szétnéztem a piacon, szerintem ha tisztába vagy a teljesitményével, és az neked elég akkor tökéletes választás!
Helló!
Én meg annyit mondok hogy, van havernak Zx6R-je és őneki nagyon tetszik az én Xt-m, meg más speedeseknek is, csak annyit tudnak mondani max hogy: nem olyan erős.
Egyébként az enyém eladó sajna :(
szerintem ha xt fórumra írsz akkor nem valószínű, hogy elkezdi mindenki fikázni az xt-t és mondani, hogy ilyet ne vegyél xd szép, megbízható, keveset eszik, 4t. röviden ennyi :D
Hello Xt-s tagok:)
Nekem még van egy évem mig lerakom a jogsit 125-re de mar elkezdtem keresgélni a motrokat.
Es leginkabb az Xt-x tetszik..
Ha valaki tud véleményeket mondani és esetleg más ajánlatot akkor kérem közölje.
Előre is köszi
én most 160-as hengerszettet akarok a gépezetre gyűlik a lóvé csak nemtom mégis mennyi körül lenne egy olyan (ujonnan) nemtud ebben valaki valami okosat mondani nekem?
250-es 4üteműeket nem nehéz A1-re lerendszámoztatni....de a 2ütemű 125-ösök némelyikét Akorlátlannal lehetne csak vezetni haverom KTM-je 40-lóerő (eszik is 10liter felet )
Mennyiért adod ? és hányas kiadás ?
Én meg annyit mondok hogy, van havernak Zx6R-je és őneki nagyon tetszik az én Xt-m, meg más speedeseknek is, csak annyit tudnak mondani max hogy: nem olyan erős.
Egyébként az enyém eladó sajna :(
Nekem még van egy évem mig lerakom a jogsit 125-re de mar elkezdtem keresgélni a motrokat.
Es leginkabb az Xt-x tetszik..
Ha valaki tud véleményeket mondani és esetleg más ajánlatot akkor kérem közölje.
Előre is köszi