Gondolom a pirelli feliratra gondolsz! Gumifilccel! Ez a hivatalos neveXD 1200Ft, én 2*irtam át vele, és egy picike maradt benne! Vmi, carpoint-os termék...
Nekem is eddig 110 volt a vége...de minek kinzod addig szegény motort, ez nem arra van kitalálva, egyébként nem tudom h milyen áttételbeli kulönbségek vannak a két motor között, de elméletileg lehet eltérés...
Sziasztok! Végsebességben van különbség az R és az X között?, mer nekem van egy Xt R haveromnak meg X és jobban megy neki, pedig az enyémbe kevesebb a kilométer. A gép nagy nehezen megy 110-et de akkor már hasalok rajta! Lécci válaszoljatok!
Üdv; 1 kérdésem lenne a tapsztaltabb XT-sek hez, olvastam az XT könyvében h a tank 10 liter, ebböl 2 tartalék. Akkor ezekszerint a muszerfalon 2liternél villan ki az uzemanyagjelzö...? köszi
Helló.
Azért lenne elég a Cr 80-as mert Stuntolnék, jó könnyű a Cr 80-as, meg erős, de a 125-ös nagyon erős lenne. kb. ennyi és azon múlna az életem végülis hogy elvinnék e az Xt-t hogy most meg kéne lennie 1 hónapon belül vagy max 2 és nyáron tudnék gyakorolni, aztán suli közben örülnék ha motort be tudnám indítani, aztán meg végzek és a vizsgák jönnek még kicsit a nyárba bele nyúl, és eddig kerek egy éve lenne meg a Cr, ha meglenne most pl. és aztán kicsit tudnék gyakorolni 2010. nyarán, aztán meg gyorstalpaló és az meg 2011. januárjában végeznék és onnantól kezdve érnék rá igazából gyakorolni.
De vagy Yz 80-ast veszek, ez attól függ hogy hanyas évj. és melyik milyen állapotban van!
Imi!
Sztem minimum egy 125-ös crt vegyél mert énis krosszozok és 175 cmer vagyok. És a yamaha yz85-ösömet azért kelett eladnom mert kicsi volt,alacsony.Akkor voltam olyan 165 cm körül. http://www.krosszmotorok.hu/
Ez a netcím unokatesómé.Nézd meg sztem!
Egy kiváló 125-ös crt ad 360-ért ami sztem kiváló.Mindenféle kiegészítője van krosszokhoz. Hát úgy tömören ennyi!:D
Hatalmas kérésem lenne, XT660-hoz szeretnék jobbos-balos tankra idomot, és hátsó sárvédőt! 2006-os évjáratú! Utángyártott, vagy karcos, picit törött, minden érdekel, mert az enyém teljesen összetört, balesetből kifolyolag!
Ma 118-at mentem a kis xt-vel(bedőlés nélkül)!:D
Ja és volt egy kis hátszél!:D
Nekem kilett véve!Hát teljesítménye nőtt de csekély!
Sportmotor.hu/képek/SM
5 sebességes!
msn: ecsegifityak@freemail.hu
ÉS egyébként hány sebességes? Meg egy msn címet adnál légyszi, nem szeretnék itt olyan sok mindnet írni.
Hát nekem yz85-ös gépem volt de az nagyon ment!:D
125-ös és 250 4t-vel motoroztam együtt! 4.-ben simán jött még kerékre!Csak ajánlani tom!:D
Azért lenne elég a Cr 80-as mert Stuntolnék, jó könnyű a Cr 80-as, meg erős, de a 125-ös nagyon erős lenne. kb. ennyi és azon múlna az életem végülis hogy elvinnék e az Xt-t hogy most meg kéne lennie 1 hónapon belül vagy max 2 és nyáron tudnék gyakorolni, aztán suli közben örülnék ha motort be tudnám indítani, aztán meg végzek és a vizsgák jönnek még kicsit a nyárba bele nyúl, és eddig kerek egy éve lenne meg a Cr, ha meglenne most pl. és aztán kicsit tudnék gyakorolni 2010. nyarán, aztán meg gyorstalpaló és az meg 2011. januárjában végeznék és onnantól kezdve érnék rá igazából gyakorolni.
De vagy Yz 80-ast veszek, ez attól függ hogy hanyas évj. és melyik milyen állapotban van!
Sztem minimum egy 125-ös crt vegyél mert énis krosszozok és 175 cmer vagyok. És a yamaha yz85-ösömet azért kelett eladnom mert kicsi volt,alacsony.Akkor voltam olyan 165 cm körül.
http://www.krosszmotorok.hu/
Ez a netcím unokatesómé.Nézd meg sztem!
Egy kiváló 125-ös crt ad 360-ért ami sztem kiváló.Mindenféle kiegészítője van krosszokhoz. Hát úgy tömören ennyi!:D
Eladom az Xt-met sajnos :( Annyit mondanék róla hogy világon semmi baja nem volt és Cr 80-ast veszek azért adom el!
http://www.hasznaltauto.hu/2943080_yamaha_xt_2005
De szokott lenni itt a sportmotoron is!
Hatalmas kérésem lenne, XT660-hoz szeretnék jobbos-balos tankra idomot, és hátsó sárvédőt! 2006-os évjáratú! Utángyártott, vagy karcos, picit törött, minden érdekel, mert az enyém teljesen összetört, balesetből kifolyolag!
Köszönöm előre is!
info@motormatricak.hu
70/324-325-
4