Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Érdekelne a bukócső, és a kipuffantó, Mennyiért adod?
Ha valakinek még nincs ilyen...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Legyen!
Most hívhatlak?
Ok!70/282-4953.
Szia.A plexi az érdekelne,írd meg a telószámod és holnap felhívlak.köszönöm.
Sziasztok!Volna pár 93-as divi cuccom.Ha esetleg valakit érdekel írjon.
A ruha oltalom alatt áll, de óriási pénz és huzavona lenne bárkinek is nekimenni, aki ilyent gyárt. Gondold el, pl.: a Vanucci-t beperelni? Ma ez elég lehetetlennek tűnik számomra - hozzájuk képest pucér fenékkel :-(
a ruha nagyon jól néz ki. a sztori sajnos . viszont, ha le van védve és a motorrevüben is szoktak farmer ruhák lenni, akkor az már lopásnak számít és jogdíj kellene? csak mint laikus gondolkodtam.
most még nem is, de tavaszra lehet, hogy mégiscsak le kellene nézni zalába, ha van/marad egy xl méretű meg egy női L-ben.
nincs még elfekvőben egy gatya? ca. M -es méretben ^^
Igen, tudom. Nem is lesz használva. A blokk csiszolva lesz a festés előtt. Kipróbáltam a kromofágot az első lánckerék deknijén, és nagyon sokat kellett vele utólag kínlódni, úgyhogy a blokkot nem kromofágozom. A csiszolás gyorsabb, biztosabb és nem veszélyes.
A héten kész is lesz.
A korábbi farmeros bejegyzésemhez: http://www.xj600.szermek.eu/
A kromofággal vigyázni kell. Azoknál a kocsiknál, amiket egyes "jóakarók" kromofággal locsolgattak meg, a későbbi fényezés során merültek fel problémák.
Köszi piratson de nem vesződök többet velük, már így is ráment egy csomó időm, mire sorban kinyögték hogy ezért meg azért nem vállalják. Én is meg tudnám csinálni mert mindennapos hogy homokszórok, csak gépem nincs hozzá, a céghez meg nem tudom bevinni mert nem engedélyezik.
Mindegy is mert ma már nekiálltam a kromofágozásnak. Működik, a lényeg hogy kapjon egy kis meleget és már szépen oldja is amit kell.
Tapoplcán van egy ficok, én nála szórattam a mocim alkatrészeit. nem volt gondja, és aránylag olcsón megcsinálta. Ha még nem kerested, itt elérheted: Háromi Zsolt 0630/617-80-08
Beszéltem három homokszóróssal is, mindegyik azt mondta hogy túl macerás lenne bármilyen szemcseszórás. Én meg azt gondolom hogy a maszekok (itt a környékemen legalábbis) mostanában enyhén szólva kényelmesre vannak állítva. A fényezőket is beleértve.

Na mindegy. Mivel nincs saját homokszóróm, így otthon szépen lekenem kromofággal és megcsinálom saját magam.
Lehet, hogy csak azért nem vállalja, mert nem tudja állítani a homokszórás erősségét és fél, hogy túl durva felületet kap.
Mellesleg ezen a durva felületen, ha nincs festve jobban megragad az olaj meg a kosz.
Olyan helyet célszerű megkérdezni, ahol üveg gyönggyel vagy hasomló technikával szórnak. Szerintem bátrabban vállalják és sokkal szebb a felület, illetve ez a felület szépen tisztán tartható.
A nagyobb flakonnal
pl ilyet
1. legyen egy konzervdobozod amibe kitöltesz belőle felrázás után.
2. Olyan helyen csináld, ahol nem sajnálod a talajt.
3. Amire rácsöppen azt lemarja.
4. Tényleg hagyd állni ahogy rá van írva, legyen finom drótkeféd amivel lesöpröd a felmart festéket, majd mehet a következő kence.
5. vízzel lemosható
Kösz Mafecó.

Melyik kromofágot vegyem meg ? Tipp ?
KROMOFÁG!
Kis munkával még a szinterezést is lehozza!
Gumi esztyű és védő szemüveg használata kötelező!
Festett már közületek valaki motorblokkot ? Az FJ blokkját nem vállalja a homokszórós. Hogyan szedjem le a gyári fényezést ?
jól néznek ki. csak zala kicsit messze van innen egy próbára.
de lehet, hogy az őszi szünetben lenézünk arrafelé, ha a családi kassza kissé rendbejön a beiskolázási trauma után.
Dobok fel képet az USA-t megjárt ruhánkról, és egy reklámképet....csak azért, látható legyen, mivel is foglalkoztunk. Egyébként az ára cakumpúder 25.000-45.000,-Ft között volt, függően attól, hogy milyen "extrákat" ( hímzés, fekete szín, egyedi méretre gyártás stb.) kértek hozzá. Volt férfi és női, sőt bermuda naci is.

Igen, van pár ruha "elfekvő készleten" de azokat próbálni kell.
ha maradt még raktáron ilyen ruci, lehet, hogy vevők is lennénk rá, többed magammal.

ezért van az, hogy a sok okos ember kimegy ámerikába és ott csinálja meg a nagy biznyiszt, mert ott nem csak a jóra, hanem minden baromságra van igény. lásd cd visszatekerő szerkezet.
aztán a benszülött amerikaiak meg csak csodálkoznak a vetélkedőn, hogy már megint egy magyar ember által kitalált dolog...
"ilyen melegben még a gondolattól is elment a kedvem, hogy felvegyem a ruhát." ... Pár évvel ezelőtt volt egy cégem, és a világon először - általunk szabadalmaztatott termék volt - gyártottunk motoros farmer öltönyöket. Volt, amelyik megjárta Amerikát is, támogatta az OBB, cikk jelent meg róla az egyik legjelentősebb magyar motoros újságban. Az árait magyar viszonyokhoz lőttük be, még sem tudtuk felfuttatni a termelést, és befulladtunk ..... mi volt az oka? Sajnos a cégünk nem volt nagy, nem voltak tízmillióink arra, hogy megvegyük a magyar "piacot" .... sajna, aki nincs a tűz közelében, és nem tudja bevásrolni magát oda, annak nem jut a melegből. Én a mai napig az első, teszt gúnyában motorozok télen-nyáron. Csúnyán feltröröltem vele az aaszfaltot, szinte meg sem látszik rajta.

De ha már így előkerült, azért meg fogok emlékezni róla egy kicsit bővebben is a honlapomon .