A Tiéd 4K0 , annyiban különbözik az YICS-el, h azon más fajta a hengerfej kialakítása, lényegében egy üzemanyag takarékosabb fajta.
Ezt nem biztos, h ennyiért megvenném donornak.
De ebben nem biztos, h YICS blokk van, távoli a kép nem látom.
A kicsi oldalfedél még a 900-ra is stimmel, azt cserélhették.
Sziaaztok!
Lenne egy kérdésem.
mi a kölömbség az OK4-es és az YICS-es motorok között?
Az enyém KO4-es vajon ha a másik YICS-es akkor donornak jó lehet-e? http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez lenne a motor!
Amit most gyorsan találtam még 900F hirdetéseket, az alapján azt mondom, hogy ennek ennyi az ára.
Van olcsóbb, lejárt magyar papírokkal, átfényezve, meg van majd 600-ért is alig használt patika állapotú.
Nyilván mindegyiket a hirdetési árnál alacsonyabb áron fogja megvenni valaki (már ha a tulaj el akarja adni a motort, és nem csak hirdetgetni szeretné).
Ha tele tankkal adják át a motort (esélyes.. úgy szokás tárolni, de lagalábbis nem üres tankkal) akkor nyertél még majdnem egy 10-est is.. de ez már csak szőrszálhasogatás.
Sziasztok! Megnéztem a 91-es XJ 900F-et (lásd lentebb) motort, gyakorlatilag gyári állapotú, az alsó idom megvan hozzá, nagyon szépen jár és nagyon egyben van, mindene működik, van hozzá 2 db. Krauser doboz is. Indításkor nem füstölt egy csipetet sem, hidegen indította a gazdi, előttem rakta bele az akksit. Csakhát az ára, 380. alá nem akar menni, én szétnéztem már a neten sokszor, de ennyiért ilyet mondjuk nem láttam, de azt írtátok ez sok érte, MOST MIT CSINÁLJAK?!
Hátsó gátlóból Bitivel vagy 4 fajtát számoltunk össze.Hogy ezt hogy találták ki hogy melyikben milyen legyen?
Ilyen kék fényezés volt gyáriban is.És ezen sincs oldalsztender.......No akkor? Mondom,Bitivel a variációk összeszámolását feladtuk
Azért a 900 a leghosszabb sorozatban gyártott modell 83-94-ig, így elég nehéz megmondani mi eredeti és mi nem .
Az enyém lényegében nem is létezik 31A-s modellt nem csináltak 88-ban, pedig ez az .
Eleinte felvértezték mindenféle extrával utána meg jól lecsipegették róla az idők folyamán .
Kilenccá én így szeretlek .
Remek cafe racert lehetne építeni belőle.
Nem?