Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankpad.
Gyakorlatilag minden van,de meg kell fizetni,és kivárni mig megjön külfölről.Fogyó kopó alkatrészek itthon kaphatóak.
Ja,de az indexek.
Mi nem eredeti?Kiguvadt a szemem,de nem láttam nem odaillőt
A gumi alkatrészek a donoron is ugyan úgy el lesznek öregedve!
Szerinted érdemes donor motort venni .Baján találtam korban is hozzá valót még az ár is jó . Vagy keresek majd szerelőt inkább .
sziasztok
van pár megmaradt alaktrészem 51J és 4br xj hez főleg motorikus alkatrészek. De van div. komplett eleje , 51j ülés, kormány, div cdi , stb 06209 238 057
Van ismerősöm ismerőse olaszban ő tolmácsolt, és amúgy is kíváncsi voltam Imolára, így összekötöttem a kellemest a hasznossal.
Most olcsóbb és egyszerűbb az üzembe helyezés mint mikor én csináltam.
Ha nincs kint ismerősöd és fuvarosod inkább válogass a behozottak között.
Nem sok eredeti alkatrész/részlet van rajta. Attól még lehet jó. Mindenesetre egy gondos felújításon lehet túl...
kösz megpróbálom mert amugy nincs aközelben szerelő érdekelne hogyan hoztad be a motort
Elsőre a szelepszár szimeringre gondolnék, de tavasszal menj vele pár kilométert és figyeld olaj szintet.
6000km alatt simán bekajálhat 0,5-1 litert is, ez még elfogadható.
Ezeket a gépeket sajnos nem a kilométer teszi tönkre hanem a sok állás.
Uj vagyok de a motorom régi azaz 84es yamaha xj600 1éve vettem 250ez a nyarat végig motoroztam még a wc re is most beinditottam és füstöl de indul hidegen melegen nem tudom mi a baja
Szép motor, emlékszem a hirdetésre is, képek alapján rendben. Ami számomra talán óvatosságra intene az a kora, ha esetleg kell valami hozzá, az nem biztos, hogy már olyan könnyen beszerezhető. Az ára sok 320-350 közt szabad érte adni szerintem.
No, majd meglátjuk mire jutunk. Egyébként erről a motorról van szó, mit szóltok hozzá?
Ha magánszemély hirdeti 10 százalékot biztos enged. Hibátlan használt motor nincsen, úgyhogy alkudni mindig lehet, valamire hivatkozva. Ha meg nincs jó indok, egyszerű a szitu. Ennyi pénzt szánsz rá, adja e annyiért vagy sem. Ha nem vagy pofátlan adni fogják.

Kínálj be érte 330-at.. akkor 360 körül biztos meg tudtok egyezni
Köszönöm a tájékoztatást, mit gondolsz ilyen áron érdemes jobban belemerülni a vásárlásba, 400 ezer-re van hírdetve, de ez csak irányár. A motornak műszakija is van és a papírjai is rendben vannak.
Szia!Nekem egy '83 végi 900-asom van.Párszor kiboritott,de ez csak a 19 év pihenőnek köszönhető.Nagyon meg vagyok elégedve vele,a komfortja nekem nagyon jó.6-700 km-es túrák után sem fáj a s***em A súlyát szokni kell,de a majdnem 100kilómmal nem okoz problémát.Fogyasztás:volt 10-12 lityi is,de az köszönhető a rossz karbiknak.Miután fel lett ujitva,az utolsó fogyasztás erősen 6 alatt volt.
Alkatrész van,ha nincs más,marad az ebay.Hirtelen ennyi
Sziasztok!
Most ismertem meg ezt a fórumot, motorvásárlás előtt állnék és hírdetnek a kepesmotor oldalon egy 1991-es XJ 900 F Yamahát, irányára 400.000.-ft tehát még alkudható, kérlek ha tudtok segíteni abban, hogy érdemes-e egy ilyen motor megvenni, bevált technika-e, stb. és kb. milyen áron, mert egyébként a képek és a tulaj leírása alapján jó állapotban van.
Köszi a segítséget előre is.
Ez eszméletlen!
Én egyszer láttam a youtubeon egy videót, ha jól emléxem egy régi GPZ 750-essel volt a csávó. Az is nagyon ott volt a szeren, de sokkal gyorsabb tempónál csinálta a dolgokat.
Azokat a szűk fordulókat maximum bringával az is 2 kerék nem?
Hihetetlen. Ilyet még nem láttam.
tyűűűha nagyon tud!
Hát ez nem semmi, mekkora rutin kellhet ehhez?
Uhhhh.................
Majd 1x talán .
De amit hallok mindíg figyeld a fejét!
A motor meg csak teszi a dolgát .