Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Megint egy kis olvasni való:
"Rendőrmotor Isten áldásával"
Az adatlapomon van róla egy kép. Már értelemszerűen nincs hirdetve. Ezt az egy motort néztem meg. Ismerős motor volt, nem volt kérdés, hogy megveszem miután az árban megegyeztünk. 110ezer km van benne.
Ez volt a szegedi Divi.

Az ár-felszereltség-ismert előélet számomra kedvező volt, ezért vettem meg, nem XJ-t kerestem.

Idén biztos ezzel fogom nyomni, aztán lehet hogy meghirdetem cserére..TRX850 vagy 1983-1987 GSX1100EF-re (nagy szerelmem mindkét típus) cserélném el ha már..eladni valószínűleg egyhamar nem fogom (bár ki tudja)
Szia!
Bocs, hgy pofátlanul megkérdezem: valamelyik neten 'keringő' 900-as Divit sikerül(t) venned? Esetleg mondanál véleményt azokról, amik fenn vannak valamelyik oldalon és megnézted őket?Mit tapasztaltál,milyen volt a 'felhozatal'?

Üdv. Syl
OK,gyere.Kicsi a világ!
Szia!
Ahhha, megvagy:-) Akkor téged már hívtalak (Vas megyéből), a múlt héten beszéltünk, ígértem is ezt a hétvégét, azonban az időjárás közbeszólt....:-)
Fehérvár, oldaldobozok a mocihoz, és akciós ár 450.000.-pénzért, ami (most látom) lejárt, de a rossz időjárásra való tekintettel nyílván kitolódik még egy héttel, ,nem?:-)
Na jó, ezt majd megbeszéljük. Szombaton remélem minden feltétel adott lesz, hogy megtegyük a kis körünket XJ ügyben.
Keresni foglak.
Üdv. Syl
Szia!
Én árulom a 900 S -emet.Németországból hoztam,megkímélt,
valós 69 000km-rel.A használtautón fent van 520-ba.
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot kérnék tőletek, visszaolvasva látom, azért vannak közetetek XJ900 tulajok is. Hosszas tanulmányozások, gondolkodás és mérlegelés után most én is ilyet szeretnék venni.
Régóta nézegetem az ismert hazai oldalakon a gépeket, sajna ebből a típusból kevés van és nem nagyon frissül a kínálat. Kérdezném tőletek, hogy van esetleg fenn olyan moci jelenleg valahol, aminek tudjátok az előéletét, esetleg valaki hirdeti fenn a gépét? Következő héten terveim szerint megnézek négyet, ezek közül az egyik 900 F, de kimondottan jó állapotú a képek és a telefonos infók szerint. Összehasonlítva a két szériát, melyiket javalljátok?
Köszi mindenkinek aki válaszol.
Így gondoltam .
Jól hangzik!
Esett egy kis hó, gyorsan ki is mentem egy körre, mielőtt még elolvadna .
Szerintem ő inkább kénytelen. De ez nem azt jelenti hogy nem kemény...
Sziasztok, motorosok SEGÍTSETEK Egerből vagy környékéről keresek segítséget mert támogatnánk egy családot kisgyerek is van, akik tüzelő nélkül maradtak a télben. Vennénk nekik tűzifát de senki nem hajlandó kiszállítani 1 köbméternyit pedig nekik 1-2 hónapra elegendő fűtés lenne! Totális megdöbbenés számomra ez az érdektelenség az emberek részéről, kérlek benneteket ha valaki tudna segíteni írjatok,hívjatok!
Na Ő a kemény Mi csak papirkutyák vagyunk
Álljak sorba ?
Meglesz neked ha cserélünk !
És akkor jól meglehetne lesni az FJ-det? Persze ha meglesz addig.......
Végül is nem rossz ötlet az Orfű, arra még uccse jártam...
Nemjött link De én küldtem emilkét
Most készítik az önálló weboldalt hozzá! Talán jövő héten már működni is fog! Akkortól nyilvános!
A donor moci spájzolásáról, ezek a dolgok jutottak eszembe nekem is ,amit te már profi módon megvalósítottál. Egyszóva minden lukat bezárni!
oksi vagyunk páran Pécsiek, és szerintem jó kis túrákat tudnánk összehozni itt a környéken