Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre egy ilyet találtam .
Adnál ehhez a "BIKERS WEEKAND-Orfű"-höz egy linket ? A motorozz.hu-n még a kereső sem talál erre semmit.
Ez jó ötletnek tűnik, bár én ott nem látok semmi ilyet .
A motoros "sünök" velünk lesznek!
Az orfűi szerpentint is lezáratjuk magunknak!
Ez egy kicsit túl civilizáltnak tűnik a hagyományos vadkempinges XJ találkozókhoz képest, de meg lehet próbálni!
Mellette szól, hogy több XJ-s kolléga is lakik azon a tájon és mellesleg nagyon szép hely és jókat is lehetne motorozni a ha sünök éppen szabin lennének!
Javaslat az XJ találkozóra:
2012.július 19-től 22-ig a "Motorozz.hu" szervezésében lesz a "BIKERS WEEKAND-Orfű". Ez a kemping teraszos elrendezésű és "BIKE WILLAGE", azaz elkülönítve lennének a motoros klubbok, illetve a motoros baráti körök. Ez azt jelentené, hogy csak "rá" kell szervezni, mert minden adott, hogy összefogva az XJ-seket, mindenki együtt és mégis külön jól érezze magát!
Üdv Mindenkinek!
Olvasni való, az eheti!Gyakorlat teszi a mestert!
Ez igen! Remek 5let!

Más: az idén lesz XJ találkozó?
Háez.........széép
Kipuff oldal:
Hali! A donor blokk tárolásra én ezt találtam ki .
Kellékek + Szívó oldal:
Hali! Aki megveszi .
Ezt nyúltam,de szerintem nagyon jó:)))))

"Csak egy motoros érti, hogy miért dugják ki a kutyák a fejüket a kocsiablakon."
PÜ-üzenet elküldve!
És köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Én mindenképpen fixre csavaroznám fel! Ha te már nem használod, én megveszem tőled! Van egy 46 literes Givi, új, és 25 ért odaadnák, de hiába éri meg, az sem kevés pénz.
Heló Biti kié a motor?
Szia!
Én még a 600-asra tettem fel oldaldoboznak ilyeneket (persze átalakítva-megerősítve, nem csak a gyári fülei fogták, mivel az gyárilag 1 nagy rakás..., csak hátulra vízszintes használatra ajánlanám a dobozt, ott biztos, hogy nincs gond vele)
Az anyagáról csak annyit, hogy Aggteleken kicsit nekinyomódott (inkább csak hozzáért) a doboz egy utánfutó szögvas felépítményének, és egyből 20cm hosszam ketté is repedt a fedele.
A javára legyen írva, hogy a 2db 28L-es doboz 10E Huf volt postával újonnan...
Még egy tapasztalat: 36L-es Givi oldaldoboz, több mint 10kg volt belepakolva/db, jégesőben eldőltünk kb 10-el balra, minden rázuhant a bukócsőre és a dobozra, de az még csak meg sem karcolódott, nagyon jó anyagból lehet...

Összegezve, ha hátra kell akkor szerintem nyugodtan megveheted.
Loftyból is van több féle. Tavaly én is néztem egy-két példányt, de a felfogató fülei viccesen vékonyak voltak. Inkább nézz egy használt givi-kappa-nonfango-hepco. Vagy Louis moto-detail. Gyakorlatilag annyira kappa másolat, hogy kappa dobozban küldték, kappás használati útmutatóval. Jobban jársz velük ;-)
3 idényt használtam nekem bejött,nagy, 2sisak belefér ,a hátránya annyi a fedél zörög.Megoldottam ,,gyárilag"4 ponton kis téglalap alakú szivacs van berakva egymással szembe a fix rész/ami a platnira van fogatva/ és a lecsukodó tető hornyaiba,ami semmit sem ér.Lehet hülyén hangzik/nem kiröhögni /elkopott az ablaktörlő gumi a kocsimon, és hát leleményes embör a magyar, a szélessége pont faca a doboz hornyaiba vágtam bele nyoc db-ot egymással szömbe és láss csodát nincs zörgés.Mentem vele szakadó esőben nem ázott be ,nekem bejött .Minőségre nem givi az biztos,neked kell eldönteni mennyit szánsz rá.Viszont az oldaldobozokat nem venném meg ebből a tipusból
Én használtam tavaly ilyet! Első ránézésre elég használhatónak tűnik, de az egyik őszi túrán megmagyarázhatatlanul kitört a platni és doboz rögzítő füle. Magyarázatot nem tudok rá, mert nem volt megütve, túlterhelése egyszerűen elfáradt az anyag!
Nem akarod leszedegetni a motorról neked adom az enyém, fixen felcsavarozva még használható.
Üdv!
Használ itt valaki Lofty márkájú dobozt? Ezek 12.000 Ft-ért kapható jó nagy hátsó dobozok. Van valakinek tapasztalata velük?
Nem tudom merjek-e ilyet venni
Kösz Majd megnézem.
Egy roskadásig tömött buszon egy feltételezhetően egyetemista srác nem sajnálta az időt, hogy megmagyarázza egy mellette ülő idős úrnak,
miért nem képes megérteni az idősebb nemzedék a fiatalokat.
- Maguk egy más, majdnem primitív világban születtek és nőttek
fel - mondta elég hangosan, hogy mindenki jól hallhassa. - Mi, mai
fiatalok az internet, a tévé, a repülőgépek, a szuperszonikus repülők,
az űrutazások, a Holdon járó ember korában nőttünk föl. Űrszondáink a
Marson járnak, atom hajtotta hajóink, villanyárammal és hidrogénnel
járó autóink, szinte fénysebességgel számoló számítógépeink vannak.
Sőt.
Egy kis csend után az idős ember így felelt :
- Igazad van, fiatalember, nekünk mindez nem volt meg, amikor
fiatalok voltunk, következésképpen feltaláltuk őket! És most mondd meg nekem, te kis hülye pöcs, TE mit készítesz a következő nemzedéknek?!

Falrengető tapsot kapott.
Színkódról nem tudok,de ha leveszed az ülést ,a hátsólámpa fölött van egy kis toldalék darab. Belülről egy csavar fogja ,azt elviszed a fényezőhöz, vagy a festékboltba és kikeverik.Ennyi