Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen van pár pannóniám, csepel, danúvia.
Egy p12-est eladtam, aztán vettem a yamahát.
Van t1, t5, p20, p21
a21est most árulom
Szekszárdom vettem, olaszból hozták ,96 májusi,240 ezerért vettem.
A kuplung kar,, meg a kilóméter órája törött,35ezer km van benne, ha igaz. Amugy jó állapotban van,mondjuk csak egy rövid kőrt mentem vele, párszáz métert.
Ha neked jó akkor holnap délelött fél 10 , 10 körul.
most láttam mit árulsz
meg

van még más veteránod is?
kitudja mi a története...

pont a legsérülékenyebb dolgok nincsenek meg rajta(órák,idomok,lámpa..), ami meg fent van sérült(dobok)

de még tuti vannak benne használható dolgok..
Üdv itt oreg63as!

Honnan, kitől, mennyiért, mikori gép?
Vajon mi okból lehet ilyen ez a gép ?

Egy be nem fejezett streetfighter építésnek tűnik, de vajon miért akarták építeni ? Miért nincsenek papírjai ?
Minél többet nézem a képeket, annál több kérdés vetődik fel bennem.

Ez a motor lehet hogy gázos egy kissé. Talán bontásra alkalmas lehet.
Akkor no problem, miko gyüssz érte?
Üdv itt!
.Várjuk a sztorikat.
Hü az tök jó lenne, ráadásul pécsi vagy ugye? Kicsit sérült a ház is ,de az műanyag azt Komlón újra krómozzák.
nem Neked szántam
öreg63as üdv itt! km óra belső része van nekem
Köszi, de mindenképpen fejidomos verziót szeretnék! Nem birom a szelet Meg mivel 600asom volt már inkább 900asban gondolkozok. Egész jó árban vannak amiket látok, bár van közte néhány lutri is , ami kintről behozott aztán ki tudja mennyit kelhet még rákölteni. Na meg dicsérik azt ,hogy az már kardános és nincs vele gond mint a láncal, bár ez szubjektív ha ugy vesszük.
akkor levette a hirdetést már..
másik link:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj600n_diversio
n-5427352
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni ehhez a jó kis fórumos csapathoz.
Novemberben vettem egy xj 600 n-es motort, olaszból behozott még nincs regisztrálva, tavasszal akarom lepapírozni addig még van egykét dolog amit meg kell csináljak rajta.
a legfontosabb egy kilóméter óra lenne, mert az enyém törött, mármint az óra. Vagy esetleg tudtok olyan szakit aki javit órákat?
Szia!
Ha ez valós adat, akkor egészen nyugodtan megveheted!
Ezek állítólag bőven 100000 km felett tudnak menni, szerintem van amiben simán van 2x ennyi, és nem kell kitolni a szemétbe!
Szia. Igen ma láttam. Nem rossz nekem is tetszett. Bár nem tudom ez a km adat soknak számít e ennél a tipúsnál.
Szia!
xj900
Ezt nézted már? Szerintem tegnap rakhatták fel és az ára sem rossz.
szia.Vot fent még ma egy xj900as de már most nem találom
Speciel melyikre gondolsz ?
Király, hajrá! :D
sziasztok
Szerintetek mennyibe kerülne ezt forgalomba helyeztetni , névre írni ugy kompletten?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ahogy utánna olvasgattam nem egyszerű dolog.
szép napot.
Szia!

Nekem sima listát nyit meg, nem tudom, melyikről beszélsz.....