Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem bejön a hivatkozás!
http://www.facebook.com/photo....

Ez volt a 750-es.
Itt vannak még az átépített gépei.
Most már csak a W650 van meg neki, de arra most épít oldalkocsit.
http://www.facebook.com/photo....
Nekem nagyon tetszenek ezek a motorok, 80-as évek ,drótküllős kerekek,gyönyörű blokk, dupla kipufogó olyan gyönyörűségessen eképzetem majd meglátom ,hogy mi lesz belőle. Persze pénzem csak akkor lenne , ha eladnám a DIVIT és ez nagyon lehangol Addig is várom a híreket a kawáról.Köszönöm!
A 650-est nem ismerem, de a havernak volt egy 750-e a kilencvenes évek elejéről az nagyon tetszett.
Törötten vette, csak a váz és a blokk maradt az eredeti, csodálatos cafe racert épített belőle!
Egy nyomaték gyár volt és elment 5 literrel is.
Nem tudom, hogy mire szeretnéd használni, de változatlan formában már nem igazán alkalmas a hétköznapi közlekedésre, gondolok itt a gyenge fékekre és ha jól tudom ebben az időben még megszakítósak voltak ezek a vasak.
Igazi dinoszaurusz.
A kortársaihoz hasonlóan robusztus, nagyon megbízható típus !
öhüüüm Kawasaki kz650 -ről lenne szó.
Sziasztok! Infók kellenének ,kawasaki z 650-ről bármi amit hallottatok minden infóra szükségem van. Köszi! Ja 1980-as évjárat.
Egy pasi bemegy a kocsmába és rendel egy sört. - 300 forint lesz! – mondja a csapos. A pasi elővesz 60 db ötforintost és beszórja a pult mögé! A csapos nagyon ideges lesz, de hát nem tehet semmit. Másnap ismét bemegy és iszik egy sört. Fizetéskor ad egy ötszázast a csaposnak aki a visszajáró 200 forintot szétszórja a kocsmában. Mire a hapsi letesz 100 forintot a pultra: - Kérek még egy sört!
Szerintem mindkettő sok. A 31A-s XJ900-asom volt 245 Kg, pont 100 Kg-al nehezebb mint az ETZ 250.

Az FJ 1200 szárazon 260 Kg.
köszi szépen az infót. Akkor kb egy 100kg-al nehezebb
Nekem a forgalmi szerint 276kg az önsúly, neten láttam 267kg-t is.
Először baromi nehéznek tűnt a 600-as után, de gyorsan hozzá lehet szokni.
650P nem kő. De 600, vagy 900-as tényleg jó lenne.
Biti! Nagyon szép a moci ,gratulálok !
köszi. 58ezer :-) Nem semmi.
15829 be van egy link.
Ez ís egy XJ 650 P amihez dobozokra vágynék
sziasztok. Nem tudja valaki véletlenül, ha vennék egy xj 900ast mennyi lenne a névre írási költség? Magyarországi a motor. Egyébként mennyi az önsúlya a 900as-nak? Nekem 600as volt csak ahoz képest akarnék viszonyítani. Szép napot mindenkinek.
Hehe, tetszett ez is, elképzeltem a szitut, még-még
Szép ez az XS! Vagy nem az?
Üdv a Csapatnak!
Megint egy "szösszenet"! (Olvasni való)
Gatyák a Hungárián!

A motorozz.hu-ra kiírtam a Tünitz-Mariazell csillagtúrát. ...Akit érdekel...?

Nekem az elmúlt egy évben oly sokat adott ez az egyszerü, motor. Nem igazán lehet vele betelni, és hihetetlen mennyiségü info van fent a neten, de még ennek ellenére is oly titokzatos, hogy mi ejti rabul a gazdikat ennyire ha hozzájutnak egy ilyen tipushoz.
Köszi hogy megosztottad.
Esett egy kevés......... meg kint már sötétebb is volt mint a pincében
Ott esik? Nálunk semmi
Holnap csinálok egészségesebb képeket, ha nem esik le megent a hó .
Vili csere szőrbe?

Krissal itt egy fele akkora bár sajnos csak 1 személyre vizsgáztatva ellenben 17 Kw-os papírokkal eladó!
Ja motoros szán!