Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hú ez a Fazer nagyon jó áron van...
A cimborámnak ilyen van, és nagyon jó motorok! 4.5 ből kijön, ha szépen megy, de ha kell az a közel 100 paripa dolgozik rendesen!
Rezonáció alig, és kényelmes is.
Ha valakinek kell, a posta áráért elküldök egy divire való km-óra spirál külső részét, meg vele 2 katalógust vagy mi a fenét
egy 600-as Fazer is jó választás lehet és már ebben az árkategóriában lehet kapni normális jó állapotút is. Valamint elég mindenes motornak tűnik.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok!
Mivel lehet ártalmatlanul szép fényessé tenni a kipufogó leölőket? Az enyémen sajna látszik rendesen az évek hatása és ha meg lehet oldani akkor letisztogatnám és szépé varázsolnám!Krómozás nem nagyon játszik, mert majdnem több lenne mint a mocim ára, tehát valami tisztitó, polirozó szer kéne inkább. Ha van ötlet azt megköszönném.
Üdv
Ha jártál kint és láttad, hogy közlekednek és mennyire becsülik az autóikat, motorjaikat, akkor tuti nem veszel onnan származó vasat. Ez egy durva általánosítás, mert persze mindenhol lehet találni szép példányt, de mondjuk az ára is elég árulkodó. Pl. Osztrák/Német tulajok (igazi Német, nem bevándolró) 90%-ban, szeretettel, vagy kötelességből, de szervizeli, rendben tartja a tulajdonát, persze ez is közhely, mint, hogy minden autókereskedő visszatekeri az órát, ami szintén közhely, de 99%-ban igaz. Németeknél, ez 10% a többi eladja 300 ezerrel, csak a hülye magyar inkább megveszi a visszatekert 160 ezrest. :D
Szóval az olasz a szar szinonimája, de persze dontsd el, komolyan veszed-e az intelmet.
Bejárni a munkahelyre dolgozni ( oda vissza 70km) valamint néha elmenni turázni a hegyekbe. Tehát nem pályázni, nem száguldani akarnék vele Csak mivel egyiket sem próbáltam még így nem tudok viszonyítani.
Kissé értelmetlen a kérdés feltevése anélkül, hogy leírtad volna, hogy mire is szeretnéd használni!
A Honda átszaladni a szomszéd faluba, élmény motorozni egy jó szerpentinen tökéletes választás.
A 900-as inkább egy 1000-3000 km-es túrára utassal, csomaggal.
Ezt néztem én is csak az az irányjelző nem tetszik rajta, bár gondolom le lehet cserélni :-) Elgondolkodtató mindne estre. Egyébként a 900as fogyasztása mennyi? Nekem a 600as 4,7ből kijött
Ha már XJ talán ez jobb választás.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Hű akkor nem is olyan egyszerű döntés. A 23 000az azt hiszem mérföld adat. Az olasz import motor az miért gáz? Bocs csak nem értek ehez azért kérdem. Kép alapján egyben van a gép. Köszi a hozzászólásokat.
Alapban a XJ900-at mondanám, de ez a 23000 nagyon kevés, nem kéne bajának lennie, viszont a honda meg olaszországból van, ami megint nem jó hír...
Én még nézelődnék.
Egyértelműen a Honda jobb választás, egy sokkal korszerübb konstukció, bár a magasra húzott kipufogó miatt az oldaldoboz fel rakása nehézkes . A Yamaha 23000 mérföldje szerintem kevés egy ilyen korú motornál, főleg, hogy baj is van a hengerekkel. Ennek a tipusnak a 100000 km-t is vinni kell símán, baj nélkül. Ha van pénzed rá akkor a Honda!
Sziasztok. Egy kis tanácsra lenne szükségem. Motort nézegetek és néztem az xj900ast, meg a honda hornet 600S-t. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Előtte ugye nekem xj600as volt, és túrázásra használtam. http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_hornet_s-5419036

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_900_s_diversion-3
910426

A divinél van egy kis gond ahogy mondta az eladó, korábban már írtam rólla itt ( karbiszinkron, hengerek furán járnak )

Szép napot. sziasztok
Köszönöm a gyors választ!
Sejtettem, hogy csak gyári cucc lesz hozzá, de sajna megdöbbentő az ára.
Négy "gumidarabért" elkérnek majdnem 16000-et!

Jó időt és széles utat
Szia!
Na fék cucc ehhez a vashoz reális áron nincs, mert csak gyári cuccot találtam anno mikor keresgéltem. A vége az lett, hogy az ebay-ról lett rendelve egy komplett fék, tokkal vonóval! Ha szerencséd van, kapsz egész cuccot a karmantyúk árából kintről.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Vasam féknyergeit szeretném felújíttatni vagy felújítószettet szeretnék hozzá reális áron.

Köszönettel!

Orbán kérdezi a népet:
- Ki vagyok én nektek?
- Apánk! - válaszol a nép.
- És a feleségem ki nektek?
- Anyánk! - feleli a nép,
- Ti mik szeretnétek lenni?
- Árvák! - üvölt fel a nép!
én is köszönöm!
Értem. Köszönöm!
Úgy értem bontott tekercs...
A leggyakoribb hiba a potméter tekercsének az elkopása. Az úszó mozgásának függvényében egy kis, mutató formájú érintkező csúszkál a tekercsen, így adva a jelet a szintjelzőnek. A baj az hogy idővel a tekercset ez a mutató-érintkező elkoptatja, és a tekercs szálait egymásra keni. Innentől kezdve mutat mindenféle hülyeséget.

Megoldás : Bontott szintjelző vagy újratekercselés...
Pontosan úgy, ahogy Biti írja.
Csak épp korántsem biztos, hogy a tankban lévő kütyü a ludas. Az órában is lehet hiba. Szerintem...
Leveszed a tankot megfordítod és egyből meglátod 4 csavar fogja.
Csak előtte engedd le a benzint .
Köszi, érthető volt. És hogyan lehet ehhez a szerkezethez hozzáférni?