Aki esetleg még nem olvasta:
" Levél Orbán Viktornak :
SZEVA VIKI ! Most olvasom,hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! ...
Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi...,bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?!
Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza!
Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van? Személyszállítási hozzájárulás!
Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!
Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!
És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg! Mekkora ötlet, mááár?! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás!
És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!
Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám..
Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!"
Háát....khmm.....fingom sincs milyen dob.Motad gyártmány az egész rendszer.A gyári rendszer megy polcra,azért lízingelem ezt Bititől.
900-ashoz mocsok drága a középső gyűjtő,azt elraktam OT-ra
Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni...
Feszegetik, erőltetik, nem jön fel... Szomszéd átjön, feszitik, tovább, orvost hivnak, csak nem akar feljönni a nő a kőröl. Nincs mese kihívják a járólapost.
A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a ferj:
- Mit képzel, mit csinál?
- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem... Ezt a Vili rakta föl, a röhögő görcsért őt hibáztassátok én mosom kezeimmmm!
Egy borkereskedés szerződött borkóstolója meghalt, így az igazgató hírdetést adott fel a megüresedett hely betöltésére. Egy elhanyagolt külsejű, részeges kinézetű férfi jelentkezett interjúra. Az igazgató kínosan törte a fejét, hogyan is rázhatná le?
Kezébe adott hát egy pohár bort. A jelölt megkóstolta:
"Ez egy Muscat, 3 éves, északi lejtésű dombról, acéltartályban érlelve; alacsony fokozatú, d...e még elfogadható..."
"Helyes! " - mondta az igazgató.
Második pohár... "Ez egy Cabernet, 8 éves, délnyugati lejtésű dombról, tölgyfa hordóban érlelve 8 fokra. Még 3 évig kellene hagyni a legjobb végeredményhez."
"Talált! " - ismerte be kelletlenül az igazgató.
Harmadik pohár..."Ez egy Pinot Blanc pezsgő, magas rangú, exkluzív!"- szólalt meg nyugodtan a részeges.
Az igazgató megdöbbent. Segélykérően a titkárnőjére pillantott.
Az kiment a szobából, majd perceken belül visszatért egy vizelettel teli pohárral.
A jelölt megkóstolta...
"Ez egy szőke, 26 éves, 3 hónapos terhes és ha még most se adja nekem ezt a k**va állást, megnevezem a gyerek apját is!"
Az gs500 kb 10 éve volt, azóta meg volt vagy 5-6 motorom, szóval homályosak az emlékek :-) Mindekettőnek van előnye, és hátránya is. Az XJ 600 minőségre, kidolgozottságra, kényelemre sokkal jobb. De! új gumik, kormánycsapágy, stb ellenére sem szűnt meg a kormányszitálás... Ez egy nagy mínusz pont az XJ-nek. Viszont ennek ellenére is jobb a futóműve a gs-nél. Na annak tényleg "beesett" az első telő fékezésnél mindig. Ráadásul az csak 1 tárcsás volt elől. Az xj fékei álom, ahhoz képest :-) A gs-t szalonból hoztam, de 2 hetes korában már rozsdásodott a középsztender, leömlő és végig ilyen szutyok fekete kipuffja volt :-( Ez az xj-n rozsdamentes/krómozott végig
Hogy mégegyszer vennék-e? Ha max 300k-m lenne rá, akkor gs500-at mernék venni, de 600-as Divit nem hiszem. 900-ast viszont bármikor vennék, csak az más kategória árban, és "szolgáltatásban" is
Apa:mond azt hogy 'apa'
Kisbaba:'anya'
Apa:ne azt mond hogy 'anya'
Kisbaba:'anya'
Apa:bazd meg.. mond hogy 'apa'
Kisbaba:bazd meg
Apa:mivan?
Anya:édesem hazaértem!
Kisbaba:bazd meg
Anya:micsoda? ki tanította ezt neked?
Kisbaba:apa
Tavaly vettem tölük az SR 500-ra 31 euro volt a szál bevonattal.
Szerintem a te tipusodra is fogsz talalni. És persze minösitési tanusítvánnyal (ABE).
Lehet tévedek, de Európába ingyenes a posta.
Otthon a srácok már nem tudják mit kérjenek el egy szál csöért. És állandóan kompromisszumot kell kötni. (Lekérem az ajánlatot két tipusra, mondom küldök érte valakit. Mikor ott az emberem akkor kezd el hivogatni, hogy kifogyott az egyik csatlakozóból, aztán a másikból is...Meg kitalálták hogy müanyag bevonat (3000 -ért) nélkül nem adják már. Pedig a 15/7.5-ös zsugorcsö pont rámegy 300 forintért!)
Üdv
István
Szia!
A 600-as Divi semmi extra, csak teszi a dolgát.
Biztos lehetsz, ha elindulsz a világvégére haza is hoz.
Berber mester írt egy elfogulatlan tesztet.
Sziasztok!
Ennél a videónál, vagy is sorozatnál nem tudom hogyan oldja meg a fickó, hogy fent van a tank meg a légszűrő és karbit szinkronizál közben, mert a szélsőket még el hiszem, de hogy a két oldalt mivel lövi össze? :) Na ez alapján eddig én is szereltem, viszont mivel nem olvastam eléggé utána a dolognak a szinkronnal viszont szívtam a vidi miatt, vagy is a balfékségem miatt, de tanulok! Szerintem egy jó anyag a sor, lelkes amatőröknek mint én, segítséget nyújt!
Hali!
Divi 600-al tapasztalat? Csak érdekel, mert nézegettem őket a Gs500 előtt és most az ER-5 fórumon is szóba került, nyáron meg is akarom fűzni Biti-t, hogy bepróbáljam, nekem nagyon tetszett... le is hangolhattok, de tetszik a kis dög :D
Apropó, szerelés!
Tud valaki valami okosságot a fém fékcső területen?
Az első fékcsövet szeretném lecserélni, de 15-16 ezret nem vagyok hajlandó kifizetni érte.
Dunaharasztiban van egy fékcső gyártó meg is kérdezném, hogy mennyi az annyi. Néztem a gépen és megállapítottam, hogy már nem az eredeti cső van rajta.
Meg tudja valaki mondani, hogy milyen hosszú az egy tárcsás csöve gyárilag?
" Levél Orbán Viktornak :
SZEVA VIKI ! Most olvasom,hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! ...
Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi...,bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?!
Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza!
Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van? Személyszállítási hozzájárulás!
Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!
Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!
És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg! Mekkora ötlet, mááár?! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás!
És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!
Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám..
Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!"