Minap indultam volna el itthonról, amikor az utcában lévő munkásruha-kereskedés elé beállt egy zöld 900-as XJ. Gyorsan oda is gurultam, fél órát beszélgettem a tulajdonosával. Egy nagyon szimpatikus úriember volt, ha jól emlékszem 11 motorja van összesen, többségében veterán. Azt mondta, hogy csak vesz motort, de soha nem adja el. A zöld XJ-t 8 évvel ezelőtt vette 1500 km-rel, most 17006,7km-t mutat az órája. Évente kb. 1500 km-t tesz meg vele. Meséltem neki a találkozóról, mondta, hogy szóljak neki, szívesen csatlakozna hozzánk. A következő képeket készítettem a motorjáról:
Üdv
Mi is épségben hazaértünk! Jó volt ez a hétvége egy kis bemelegítésnek Erdélyre! Nagyon tetszett a helyszín! A fogyasztásteszt: 405 km/17,6 l benya, nem is rossz
Nem ráztam le. Sőt, nagyon is örültem, mikor felhívott. http://www.idokep.hu/?oldal=id... na, hol esik jelen pillanatban még mindig az eső? Az egyetlen helyen az országban, pont a házunk fölött.
Ó, látom ott a NŐ! Pont telefonál.
A képekből ítélve biztos jó buli lehetett, majd legközelebb megpróbálok elmenni. Sátrazás-szalonnasütés..Köszönöm a meghívást! Nálunk szinte egész nap, reggeltől késő délutánig szakadt az eső, ma reggel is esett, majd viharos szél és hideg, október vége fíling.
Meg tudnátok nekem mondani hogyan tudom levenni az ülést az XJ-ről?
Fotógaléria
Szerencsésen hazaértem! Gyors fürcsi, gondoltam megnézem az F1-et, de végig aludtam.
Lehet, hogy sok volt a Pokolgép?
Mi is épségben hazaértünk! Jó volt ez a hétvége egy kis bemelegítésnek Erdélyre! Nagyon tetszett a helyszín! A fogyasztásteszt: 405 km/17,6 l benya, nem is rossz
Nézd már, a két kiv.....t kecske
Itt Valaki még nagyon el lesz fenekelve
http://www.idokep.hu/?oldal=id... na, hol esik jelen pillanatban még mindig az eső? Az egyetlen helyen az országban, pont a házunk fölött.
A képekből ítélve biztos jó buli lehetett, majd legközelebb megpróbálok elmenni. Sátrazás-szalonnasütés..Köszönöm a meghívást! Nálunk szinte egész nap, reggeltől késő délutánig szakadt az eső, ma reggel is esett, majd viharos szél és hideg, október vége fíling.
Vagy túl nagy a mérete hogy feltehesd ?
Egyébként felhívnám Fecó figyelmét, hogy videó feltöltése TILOS és ÉLETVESZÉLYES!