Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Höjj !

A tegnapi vihar alatt egy kedves áramlökés megint elintézte a számítógépemet, úgyhogy egy kissé megritkulok hsz téren.

Berber nagyon fasza a videó !
XJ 600-as seca 1986-1991-ig HF144 vagy X306.
Szerintem minden 90 utáni 600-as xj-be HF 303-as szűrő kell. De katalógus alapján úgyis megmondják. Szinte minden motorosbolt csak Hiflofiltro szűrőket tart.

Iupus köszi a cuccost !
Szia,Petya89!
Bele vagyok számolva én, is az Erdélyi túra 13-motorja közzé?
Igaz,én csak elkisérlek benneteket.:-)))
Kedves Kollégák!

Olajat cserélnék '93-as xj Secámban. Mivel először csinálom, kérdezem tőletek, hogy a szűrőnek van-e valami típusszáma, ami alapján meg tudom venni, vagy csak motor/évjárat alapján azonosítható (ill a Seca és a Div. között van-e különbség) + ha van valakinek épp eladója, akkor vevő vagyok rá:)

Előre is köszi
gergő
Szia gstibb, a sárvédő toldat Berbernél van!
Ja meg láncsprayt is. Kardánosok előnyben
Már csak 4-et kell aludni, és indulunk Defektjavítót mindenki hozzon, sajnos az utak minősége, háááát... Meg fürdőcuccot is, a Medve tóban remélhetőleg csobbanunk egyet :-)
Boldog névnapot !
Hívd végig a bontósokat ls 20-25 ért szoktak adni teljes sort, amiben minden ok. Amúgy a bikerworldon 20 körül árulnak egyet.A 60hoz képest.....
Vili! Fenn van a videó!
Sziasztok
Az Erdélyi túrára már betelt bőven a létszám!
A végleges létszám: 13 motor és 18 fő

9 órától nem vagyok itthon,megyek bnőmhöz útána Kisújszállásra mocitalira! Telefonon elértek! 0620 261 4429
Én is, én is
Puszi Csabika
Ja és köszönöm mindenkinek, akik tudták a titkos nevem is!
Utoljára szólok: Transz(XJ)szilvánia guriga
Aki nem jön, az lemarad!
Karbicsere 20-ért, vagy van még akinek van a cseréből maradéka. Össze fog jönni!
Sziaszok!
Sajnos a membránjaim legnagyobb bánatomra feladták, a legutóbbi ajánlat amit kaptam 60 ezer / db vagy 60 EU/ db, és 4 van! Ennyiért sajnos nem tudom megcsináltatni, meg persze a munkadíj ! Tudtok valam ennél kíméletesebb megoldást javasolni?
Előre is köszi!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, boldog névnapot Berber!
Berber!
Boldog névnapot kivánok.
Az új mocidhoz meg, sok szép túrát,és sok balesetmentes kilométert,eröben egészségben.
Ja és az új kipufogóvégekbe meg simán be tudom ütni az "E" jelet meg a hozzá való számot !
Kösz Bapity kicsit megnyugtattál, a szükséges javítás olcsóbb is, meg a szép hangját is sajnálnám !
Jaj de szégyellem magam,boldog névnapot BERBER !
Köszönöm! (Nem volt még ilyen jó névnapom!)
Berber! Boldog névnapot