Agyvérzést kapok.
A veszprémi ügyintéző ELÍRTA az FJ műszaki vizsgájának időpontját. Véletlenül jövő péntekre írta be. Még jó hogy nem indultunk el a trélerrel.
Nagyon őrölnék egy újabb személyes talinak!
Szerintem 11- re érünk a tóhoz ahol halat és palacsintát ebédeltünk volna, de ha beleviszel a jóba én nem bánom!
Ha erre jönnétek vasárnap, szóljatok és T-bányán csatlakozok elviszlek benneteket egy nagyon jó kajálós helyre,nagyon jó a hekk Volt már valaki tardoson a malomvölyben ?
Hódmezővásárhelyre mentem át egy motoros cimborámhoz, és mit láttam a fő utcán...egy 92 es XJ 900 F et! Olyan mint a Vilmané volt! Rögtön meg is álltam szemügyre venni! Azt kell mondjam hogy nagyon gyári,szebb mint az enyém! Mondtam a tagnak hogy van ez a fórum, ahol jófej XJ-s kolegákat talál ,azt mondta hogy majd felkeresi!
Sziasztok
Hétfőn sikeresen átment a 900-as Divike a műszakin! 4630 Ft volt Nekem is vennem kellett hátsó gumát, Conti Motion akartam (az van elől) de azt most nem tudtak rendelni így a Conti Road attack mellett döntöttem! A hátsó tárcsát síkköszörűltettem mert volt benne egy ütés ami az én figyelmetlenségemből adódott(tárcsafék zár rajtamaradt és megtóltam a parkolóba)
A naggya ütést visszahúztam ,meg hullámosra volt kopva. Jó lett,nem kellett sokat levenni!
Elnézést a késői válaszért.
Szóval a két féknyereg, szinter betétekkel együtt 10 500 Ft+ postaköltség.
A négy gumi (beszívótrokok) a karburátor és a motorblokk közzé 6500 Ft+postaköltség.
Képeket tudok küldeni csak adj meg egy e-mail címet.
Semmi extra !Csak 4x4 csillagfejű csavar . Ha csak a rugó ugrik ki akkor ott nincs fojtva, de nézd meg a beömlő toroknál is nincs-e szűkítő gyűrű. Ha jól láttam holland a rendszám ami rajta volt?
Most megnyugodtam, hogy nem a kipufogó fojtja le a motort marad ezután is lopakodó üzemmódba.
Sziasztok,Jenő ha már Berber így belökött a témába én még mindíg jó szívvel én nagyon ajánlom az IRC gumikat csak japánba gyártják és az idei lesz a 3.szezon amit ezeken a gumikon megyek. Tapadnak ha kell és nem kopik szarrá stb, hátul ott a 150-es és nagyon jó! Ja a szimeringekkel kapcsolatban tényleg ocsóé van mindenhol de fenn tartom nem feltétlen kell cserélni a csapágyal ha jó mehet vissza!
Hót egyszerű szimeringet keress! Filléres tétel, ne mentegess 4-500Ft! Paragrafnak meg már szereztem is nagyon komoly első csapágyat NACHI, azóta is szeretnék magamnak is olyat... valami 1000,-ért?
Alfer dolgok, hálók meg a praclikerben is vannak...