Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra gondoltam, hogy ha Neked nem kell, én esetleg elkérném a fűnyírómba... Márha csak kidobnád..
Alfer dolgok, hálók meg a praclikerben is vannak...
Kell a Banner Berber, persze ! Csak arra gondoltam hogy ezzel is el tudtam volna a vizsgára.
Vili! Milyen állapotú a meglévő akksid? Csak hogy kell e neked még...
Agyvérzést kapok.
A veszprémi ügyintéző ELÍRTA az FJ műszaki vizsgájának időpontját. Véletlenül jövő péntekre írta be. Még jó hogy nem indultunk el a trélerrel.
Már kitárgyaltuk, elég ritka ez a színezés!
Akkor megbeszéltük!
Ennek én is örülnék Szerintem találkozzunk Tatán a mol kúton 11-kor, aztán megbeszéljük,hogy merre tovább .
Mafeco montam már hogy tök f...ig egyformák a gépeink?
Nagyon őrölnék egy újabb személyes talinak!
Szerintem 11- re érünk a tóhoz ahol halat és palacsintát ebédeltünk volna, de ha beleviszel a jóba én nem bánom!
Ha erre jönnétek vasárnap, szóljatok és T-bányán csatlakozok elviszlek benneteket egy nagyon jó kajálós helyre,nagyon jó a hekk Volt már valaki tardoson a malomvölyben ?
Sebaj Berber ! Ráér ! Köszi a közbenjárást !
Vili, jövőhétre lesz csak Banner.
Vasárnap nem kirándul senki Tata, Tatabánya környékére?
bozontos!
nincsen véletlenül elfekvőben valamelyik sarokban nálad egy felesleges(eladó) jobb os tükör mármint oldalilag, nem politikailag....
Hódmezővásárhelyre mentem át egy motoros cimborámhoz, és mit láttam a fő utcán...egy 92 es XJ 900 F et! Olyan mint a Vilmané volt! Rögtön meg is álltam szemügyre venni! Azt kell mondjam hogy nagyon gyári,szebb mint az enyém! Mondtam a tagnak hogy van ez a fórum, ahol jófej XJ-s kolegákat talál ,azt mondta hogy majd felkeresi!
Sziasztok
Hétfőn sikeresen átment a 900-as Divike a műszakin! 4630 Ft volt Nekem is vennem kellett hátsó gumát, Conti Motion akartam (az van elől) de azt most nem tudtak rendelni így a Conti Road attack mellett döntöttem! A hátsó tárcsát síkköszörűltettem mert volt benne egy ütés ami az én figyelmetlenségemből adódott(tárcsafék zár rajtamaradt és megtóltam a parkolóba)
A naggya ütést visszahúztam ,meg hullámosra volt kopva. Jó lett,nem kellett sokat levenni!
Szia Adamn73!

Elnézést a késői válaszért.
Szóval a két féknyereg, szinter betétekkel együtt 10 500 Ft+ postaköltség.
A négy gumi (beszívótrokok) a karburátor és a motorblokk közzé 6500 Ft+postaköltség.
Képeket tudok küldeni csak adj meg egy e-mail címet.
Semmi extra !Csak 4x4 csillagfejű csavar . Ha csak a rugó ugrik ki akkor ott nincs fojtva, de nézd meg a beömlő toroknál is nincs-e szűkítő gyűrű. Ha jól láttam holland a rendszám ami rajta volt?
Most megnyugodtam, hogy nem a kipufogó fojtja le a motort marad ezután is lopakodó üzemmódba.
Ja, majd elfeledtem Berber Néd cak! ilyen volt, ilyen lett és csak 1 görbüt TELÓ GÖRGŐZÉS KORREKTEN SZÉPEN +36706241277
Szia Vitarij!Micsoda tank, meg légszürőház,mi az? Jó ez csak poénnak szántam,szóval csak a 4 csavart kiteker és semmi extra.OK! köszi!
Szia Józsi ! 20 perc az egész. Tank, légszűrőház leszerel, és már hozzá is férsz a karbi sorhoz.
Sziasztok! Vitarij az új szerzeményemben nem tudom van e fojtás,macerás volt szétszedni? Meg lesem én is,biztos ami biztos.
Oké, de HOL? Bármelyik csapágy/szimering bolt jó ezek szerint? Anno a simsonhoz az skf-nél vettem, az jó lesz ide is?
Sziasztok,Jenő ha már Berber így belökött a témába én még mindíg jó szívvel én nagyon ajánlom az IRC gumikat csak japánba gyártják és az idei lesz a 3.szezon amit ezeken a gumikon megyek. Tapadnak ha kell és nem kopik szarrá stb, hátul ott a 150-es és nagyon jó! Ja a szimeringekkel kapcsolatban tényleg ocsóé van mindenhol de fenn tartom nem feltétlen kell cserélni a csapágyal ha jó mehet vissza!
Hót egyszerű szimeringet keress! Filléres tétel, ne mentegess 4-500Ft! Paragrafnak meg már szereztem is nagyon komoly első csapágyat NACHI, azóta is szeretnék magamnak is olyat... valami 1000,-ért?