Ez egy fékező mechanizmus lehet, amolyan suber nyitási légfék. Ha nem a fojtás, akkor valami spec területi károsanyag kibocsájtósdi mókolás. Sehol, semmilyen müsz. rajzon nem lelek ilyen kacatot....
Igen '98 a gép. Eltávolítottam a fölösleges dolgokat ! Talán még ma ki is tudom próbálni. Lehet h a szelephézag állítást el is napolom ha Ok lesz. Egyébként ez a valami két darabból áll és lassan csúszkált is egymásban.
Baszki! Ilyen nincs a normál gépben! Ez egy fojtás lesz! Hanyas is a GT? '98? Akkor a lömlőket is kémleld meg, mert erős agyanúm, hogy nem vagy hiányosan herélték... Ezeket símán kihagyhatod, mert a maximális toroknyítást gátolják. Viszont a rugó hosszával kapcsolatban kétségeim vannak, hogy jók lesznek e... Azt viszont gond nélkül lelsz a fórumon a sok selejtezett karbiból. Méress, és mérj! Aztán cserélj.
Sziasztok ! Kíváncsiságból szétszedtem a karburátort. A membránok tökéletes állapotban vannak ! Viszont a rugó felett van ez a fehér műanyag korong szárral amit a szerelési könyvben nem látok.
Ha valaki tud erről valamit tapasztalatból várom hozzászólását!
Lehetséges, hogy ez lenne valami fojtás ami miatt kb. 150 a végsebessége?
Hangszóró fedél he ? Nem is hülyeség...okos csóka vagy te Berber !
Ha más megoldás nincs akkor szólok valami póknak. Van itt a házban elég sok, valamelyik biztos szőne nekem két hálót 1-2 döglött légyért...
Akkor már ősszel árulta a srác. Ezek szerint megnéztétek a mocit élőben is, én jövőhét végén megyek, csak kicsit messze van. Remélem nem hiába indulok el...
Kb. fél éve nézelődtünk. Komoly helyezett volt, de anyagi okokból (csere) nem jött be a dolog. Az akkori nőstényemnek kerestük . Annak nehéz lett volna. Most CB500-a van. Azzal bír.
hát elvileg igen, megfelelő feltételekkel
A vázszámod 4BR, vagy 4LX?
A Yamahánál vázszám alapján meg tudják mondani, hogy gyárilag fojtott-e a motor.
Ha valaki tud erről valamit tapasztalatból várom hozzászólását!
Lehetséges, hogy ez lenne valami fojtás ami miatt kb. 150 a végsebessége?
eladó lett az XJ-m. adatlapomon keresztül elérhető a hirdetés...
Ha más megoldás nincs akkor szólok valami póknak. Van itt a házban elég sok, valamelyik biztos szőne nekem két hálót 1-2 döglött légyért...
mi pénz az a motor? kinti, akkor gondolom a papírozás is Rád vár?
Még nem agyaltam rajta, de nem egy nagy dolog. Mondjuk puha drótkefe aztán fössték, így hirtelen.
Megkérdezhetném mióta az az "azóta" ?
Régóta árulják? Személyesen is találkoztál vele?