Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy fékező mechanizmus lehet, amolyan suber nyitási légfék. Ha nem a fojtás, akkor valami spec területi károsanyag kibocsájtósdi mókolás. Sehol, semmilyen müsz. rajzon nem lelek ilyen kacatot....
Igen '98 a gép. Eltávolítottam a fölösleges dolgokat ! Talán még ma ki is tudom próbálni. Lehet h a szelephézag állítást el is napolom ha Ok lesz. Egyébként ez a valami két darabból áll és lassan csúszkált is egymásban.
Dobj egy Pü-t az elérhekőségeddel megbeszéljük!
A pillangó szelepek teljesen nyitnak. Egyébként állítólag a műszakin kikeresték alváz v. motorszám szerint a teljesítmény adatot ami 61 LE.
szia!
hát elvileg igen, megfelelő feltételekkel
A csomagtartó konzolt el lehet bótolni?
A pillangó full gázon teljesen nyit, ha belenézel?
A motor 4BR. máshol nem láttam szűkítést.
Igen az a rugó.
A gumi szívócsonkban volt Neked szűkítő?
A vázszámod 4BR, vagy 4LX?
A Yamahánál vázszám alapján meg tudják mondani, hogy gyárilag fojtott-e a motor.
Amit összefogsz spirál az a rugó lenne?
Baszki! Ilyen nincs a normál gépben! Ez egy fojtás lesz! Hanyas is a GT? '98? Akkor a lömlőket is kémleld meg, mert erős agyanúm, hogy nem vagy hiányosan herélték... Ezeket símán kihagyhatod, mert a maximális toroknyítást gátolják. Viszont a rugó hosszával kapcsolatban kétségeim vannak, hogy jók lesznek e... Azt viszont gond nélkül lelsz a fórumon a sok selejtezett karbiból. Méress, és mérj! Aztán cserélj.
Ez lemaradt !
Sziasztok ! Kíváncsiságból szétszedtem a karburátort. A membránok tökéletes állapotban vannak ! Viszont a rugó felett van ez a fehér műanyag korong szárral amit a szerelési könyvben nem látok.
Ha valaki tud erről valamit tapasztalatból várom hozzászólását!
Lehetséges, hogy ez lenne valami fojtás ami miatt kb. 150 a végsebessége?
Üdv!
eladó lett az XJ-m. adatlapomon keresztül elérhető a hirdetés...
Végül is van itthon pár döglött hangfalam. Bár, nincsenek ezek a háók annyira rosszul hogy cserélni kéne őket. Csak egy kis vakrozsda van rajtuk.
Kipróbált dolog. Az enyémbe az került.
Hangszóró fedél he ? Nem is hülyeség...okos csóka vagy te Berber !
Ha más megoldás nincs akkor szólok valami póknak. Van itt a házban elég sok, valamelyik biztos szőne nekem két hálót 1-2 döglött légyért...
gabben!
mi pénz az a motor? kinti, akkor gondolom a papírozás is Rád vár?
Sajna élőben nem, és már azt is bánom, hogy segítettem neki mocit keresni... nem egy kifizetődő dolog a nő tartás..
Akkor már ősszel árulta a srác. Ezek szerint megnéztétek a mocit élőben is, én jövőhét végén megyek, csak kicsit messze van. Remélem nem hiába indulok el...
Hmm. ez télleg nem nagy gondolkodás... valami komolyabb sokkal többet mutatna.. Bár egy króm igen sokban van. Csere? Hangszóró fedél?
Kb. fél éve nézelődtünk. Komoly helyezett volt, de anyagi okokból (csere) nem jött be a dolog. Az akkori nőstényemnek kerestük . Annak nehéz lett volna. Most CB500-a van. Azzal bír.
Grat Berber !

Még nem agyaltam rajta, de nem egy nagy dolog. Mondjuk puha drótkefe aztán fössték, így hirtelen.
Üdv Berber!
Megkérdezhetném mióta az az "azóta" ?
Régóta árulják? Személyesen is találkoztál vele?